Recruit Partner Nordic AB jobb i Helsingborg

Hitta lediga jobb hos Recruit Partner Nordic AB i Helsingborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Helsingborg.

Group Business Controller med inriktning ESG

Business controller
Läs mer Mar 25
Om rollen

Maten är hjärtat i allt vi gör och vår vision är att göra grön och hälsosam mat till en rättighet. Greenfoods strävan är att hållbarhet ska genomsyra allt vi gör och det börjar med maten, samtidigt som vi är medvetna om att det inte finns någon enkel lösning. Greenfood söker nu en erfaren Business/ESG-controller till det centrala koncern (hållbarhets)teamet för att leda och driva utvecklingen av vår operativa rapportering och hållbarhetsrapportering.

Tjänstens fokus ligger på koncernövergripande operativ rapportering och planering och hållbarhetsuppföljning. Du ansvarar för hållbarhetsrapporteringsprocessen samt att följa upp bolagets hållbarhetsmål och initiativ. Vidare är du en nyckelperson för framtagande av beslutsstöd och är bollplank till verksamhet och ledning i operativa frågor. En viktig del av rollen är att hålla sig uppdaterad kring regelverk och implementera dessa så som Taxonomi och CSRD regelverk och säkerställa tillämpning och efterlevnad. Rollen är både strategisk och operativ med många interna och externa kontaktytor med målet att implementera och integrera ESG i verksamhetsprocesser och strategier.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) och vill vara drivande i anpassningen till de nya direktiven hos oss. I tjänsten kommer du att spela en central roll i vår satsning på att förbättra och förstärka vårt ESG-arbete och bidra till att skapa nya insikter inom ett område som ligger i kärnan av Greenfoods affärsstrategi.

Du har en stor möjlighet att sätta din prägel på såväl din roll som på koncernens veksamhetsuppföljning och hållbarhetsredovisningsarbete framåt! I rollen som Group business Controller med ESG inriktning ansvarar du för hållbarhetsrapporteringen och därför ingår det i rollen att ha ett mycket tätt samarbete med det centrala hållbarhetsteamet och Head of Sustainability som sitter i Göteborg men du rapporterar till koncernredovisningsansvarig som är placerad i Helsingborg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Helsingborg alternativt Göteborg och innefattar ca 3 resdagar i månaden.



Dina arbetsuppgifter inkluderar;

- Ansvar för att följa upp operativa KPI:er samt både finansiell och hållbarhetsdata

- Ansvar för den finansiella planeringsprocessen

- införa och säkerställa efterlevnad av CSRD-riktlinjer och rapportering

- Ansvar för hållbarhetsrevisionen

- Hantering av ESG-data och KPI:er (strukturering, uppföljning och utveckling) & löpande ta fram underlag och informera beslutsfattare och investerare om det fortlöpande ESG-arbetet

- Bevaka nya regelverk/lagstiftning samt dess implikationer på verksamheten inom ramen för rollen samt implementering av dessa.

- Arbeta gränsöverskridande inom koncernen över funktioner/bolag/ länder/externa partners för att säkerställa enhetlig och korrekt hållbarhetsrapportering

- Utveckla, implementera och verkställa vår rapporteringsprocess av hållbarhet för koncernen i linje med vår strategi och regelverk.

- Utarbeta och implementera organisatoriska styrdokument och rutiner för att säkerställa en effektiv och fungerande process.

- Analysera och utvärdera data för att mäta hållbarhetsprestanda och identifiera områden för förbättring

Din profil:

Vi söker dig som har minst 7 års erfarenhet som Business Controller. Vi ser gärna att du har arbetat med hållbarhetsrapportering tidigare och har ett starkt intresse att utveckla och driva organisationen i ett förändringsarbete. Den vi söker behöver vara noggrann, analytisk, självständig och ha ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor i sin helhet.

Du har god kännedom om de regelverk som styr hållbarhetsområdet och du har erfarenhet av att driva ett förändringsarbete samt förmågan att leda verksamheten framåt i rapporteringsprocessen.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en person med en förmåga att driva dig själv och ditt arbete framåt och trivs i en roll som ställer höga krav på struktur, analys och kvalitet. Du trivs i en roll som har en kombination av strategiskt och operativt arbete, där du får utlopp för din analytiska förmåga. Du motiveras av att få vara med och påverka och kavlar upp ärmarna när det behövs. Vidare, är du en prestigelös person som är övertygad om att lagarbete är vägen framåt, både i framgång och motgång.

Framgångsfaktorer:

- Akademisk examen inom relevant områden som ekonomi/redovisning samt erfarenhet av finansiell rapportering, redovisning i en controllerroll

- Tidigare erfarenhet av ESG-rapportering och djupgående förståelse för CSRD samt andra relevanta regelverk för hållbarhetsrapportering

- God förståelse för finansiella och operationella processer

- Stark analytisk förmåga och god förmåga att utföra kvantitativa och kvalitativa analyser

- Kommunikativ och vana att presentera analys och resultat

- Van att arbeta både operativt såväl som att ha ett strategiskt tänkande med ett pragmatiskt och kommersiellt förhållningssätt till problemlösning.

- God förmåga av att arbetat i komplexa projekt och parallella processer

- Goda Excel och PPT-kunskaper och vana att arbeta med Power BI

- Du har en god skriv-, presentations- och kommunikationsförmåga på engelska och svenska.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 23 april 2024. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.



Om Greenfood

Det är passionen för hälsosam mat som driver oss på Greenfood. Att göra den godare. Enklare. Hållbarare. Mer prisvärd. Passionen har gjort oss på Greenfood till en av Nordens ledande livsmedelskoncerner inom hälsosam mat. Vi är stora nog för att påverka och bidra, men samtidigt en organisation där snabba beslut kan tas och genomföras direkt. Vår dröm och stora fokus är att fortsätta växa och erbjuda ännu fler människor möjligheten att uppleva våra erbjudanden och produkter.

Green convenience today, for a greener tomorrow är vår vägledande princip. Det ligger i vårt namn: Green food. Allt vi står för och allt vi gör är beroende av en frisk planet, och en frisk planet är helt beroende av oss. Våra beslut ska leda till ett mer hållbart samhälle - inte för att vi tvingas till det av regler och förväntningar, utan för att vi tycker det är viktigt att bidra till en bättre värld. Vi har under de senaste åren tagit stora steg i vårt hållbarhetsarbete, bland annat genom...

Ansök nu

Trafik- och terminalchef/Site Manager

Trafikchef
Läs mer Apr 30
Om oss
Att bevara och göra mat tillgänglig för marknaden är vi experter på ända sedan starten 1948. Idag erbjuder vi tjänster som riktar sig till hela försörjningskedjan; från producent till grossist, butik och konsument. Genom vårt stora geografiska nätverk kan vi erbjuda effektiva flöden som gör våra lösningar både hållbara och flexibla, alltid med fokus på att bevara livsmedel i en optimal temperatur – den obrutna kylkedjan. Våra affärsområden är lager, inrikes transporter och internationella transporter. Idag omsätter vi ca 3,5 miljarder, sysselsätter ca 1200 personer och vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg. I Sverige har vi 22 terminaler (egna och genom partners) och 12 lager. Läs mer om oss på www.frigoscandia.com.
Nu söker vi en Site Manager till vår största terminal i Sverige, belägen iHelsingborg, för att leda den fortsatta utvecklingen av vår Trafik/Terminal-verksamhet i Skåne där även Arlöv och Sölvesborg ingår.
Vi söker dig som vill vara med på vår spännande tillväxt och utvecklingsresa!



Dina arbetsuppgifter:
Tjänsten som Site Manager är en strategisk tjänst där du ansvarar för att leda, utveckla och följa upp verksamheten. Det innebär förutom resultatansvar att sätta mål, implementera riktlinjer och att aktivt arbeta med KPIer i nära samarbete med verksamheten. Du coachar och vägleder på ett engagerande sätt med högt kommersiellt fokus tillsammans med ansvariga chefer och medarbetare.
Som site Manager ansvarar du för den taktiska och operativa trafikledningen i nära samarbete med våra samarbetspartners och för terminalfunktionen med kvalitet och service för våra kunder i fokus. Du är personalansvarig för trafikledare och terminalchef. (Som i sin tur är personalansvarig för enhetens terminalarbetare).

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattning inom transport, lager eller terminal. Gärna med utbildning inom transport, logistik eller ekonomi.
Vi är övertygade om att du har erfarenhet av:
en ledande roll inom transport, terminal och/eller lager
minst 5 års aktuell chefs- och ledarerfarenhet med budget-, personal- och arbetsmiljöansvar
aktivt arbete med förändrings- och effektiviseringsarbete och brinner för högt kvalitetstänk och utveckling
att leda och koordinera projekt, har en god flödes- och processförståelse
att arbeta i TMS-system
leda grupper i förändring och säkra efterlevnad av rutiner och processer
arbetsrätt, förhandling och MBL


Som person ser vi att du kommer att trivas och lyckas i din ledarroll om du är tydlig och inkluderande i ditt ledarskap och ser till verksamhetens bästa. Din förmåga att skapa kontakter, samarbeta och underhålla relationer är mycket god. Du behöver även vara resultatorienterad och ha en mycket god kommunikativ förmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Som anställd hos Frigoscandia AB får du möjlighet till personlig utveckling i en organisation som växer och befinner sig i en spännande förändringsfas. Du kommer att arbeta med fantastiska och kompetenta kollegor, det finns även goda möjligheter till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.
Förutom en marknadsmässig lön erbjuder vi även friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos träningsanläggningar och hotell.

Ansök nu!
Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval, docksenast 25 maj 2024. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24

Ansök nu

Trafik- och terminalchef/Site Manager

Trafikchef
Läs mer Maj 14
Om oss
Att bevara och göra mat tillgänglig för marknaden är vi experter på ända sedan starten 1948. Idag erbjuder vi tjänster som riktar sig till hela försörjningskedjan; från producent till grossist, butik och konsument. Genom vårt stora geografiska nätverk kan vi erbjuda effektiva flöden som gör våra lösningar både hållbara och flexibla, alltid med fokus på att bevara livsmedel i en optimal temperatur – den obrutna kylkedjan. Våra affärsområden är lager, inrikes transporter och internationella transporter. Idag omsätter vi ca 3,5 miljarder, sysselsätter ca 1200 personer och vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg. I Sverige har vi 22 terminaler (egna och genom partners) och 12 lager. Läs mer om oss på www.frigoscandia.com.
Nu söker vi en Site Manager till vår största terminal i Sverige, belägen iHelsingborg, för att leda den fortsatta utvecklingen av vår Trafik/Terminal-verksamhet i Skåne där även Arlöv och Sölvesborg ingår.
Vi söker dig som vill vara med på vår spännande tillväxt och utvecklingsresa!



Dina arbetsuppgifter:
Tjänsten som Site Manager är en strategisk tjänst där du ansvarar för att leda, utveckla och följa upp verksamheten. Det innebär förutom resultatansvar att sätta mål, implementera riktlinjer och att aktivt arbeta med KPIer i nära samarbete med verksamheten. Du coachar och vägleder på ett engagerande sätt med högt kommersiellt fokus tillsammans med ansvariga chefer och medarbetare.
Som site Manager ansvarar du för den taktiska och operativa trafikledningen i nära samarbete med våra samarbetspartners och för terminalfunktionen med kvalitet och service för våra kunder i fokus. Du är personalansvarig för trafikledare och terminalchef. (Som i sin tur är personalansvarig för enhetens terminalarbetare).

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattning inom transport, lager eller terminal. Gärna med utbildning inom transport, logistik eller ekonomi.
Vi är övertygade om att du har erfarenhet av:
en ledande roll inom transport, terminal och/eller lager
minst 5 års aktuell chefs- och ledarerfarenhet med budget-, personal- och arbetsmiljöansvar
aktivt arbete med förändrings- och effektiviseringsarbete och brinner för högt kvalitetstänk och utveckling
att leda och koordinera projekt, har en god flödes- och processförståelse
att arbeta i TMS-system
leda grupper i förändring och säkra efterlevnad av rutiner och processer
arbetsrätt, förhandling och MBL


Som person ser vi att du kommer att trivas och lyckas i din ledarroll om du är tydlig och inkluderande i ditt ledarskap och ser till verksamhetens bästa. Din förmåga att skapa kontakter, samarbeta och underhålla relationer är mycket god. Du behöver även vara resultatorienterad och ha en mycket god kommunikativ förmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Som anställd hos Frigoscandia AB får du möjlighet till personlig utveckling i en organisation som växer och befinner sig i en spännande förändringsfas. Du kommer att arbeta med fantastiska och kompetenta kollegor, det finns även goda möjligheter till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.
Förutom en marknadsmässig lön erbjuder vi även friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos träningsanläggningar och hotell.

Ansök nu!
Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval, docksenast 25 maj 2024. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24

Ansök nu

IT-ansvarig till Salico

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Mar 8
Om oss

Salico AB förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens, Green deli och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har idag ca 200 anställda och en omsättning på över 700 msek.

Salico tillhör koncernen Greenfood, som är en av norra Europas ledande aktörer inom hälsosam mat. Koncernen har växt kraftigt de senaste åren och upplever en fortsatt ökad efterfrågan när allt fler väljer en mer växtbaserad livsstil med grönt som bas. För att befästa och stärka Greenfoods ledande position, och för att skapa ett ännu bättre kunderbjudande, har nu koncernen flyttat till en ny toppmodern livsmedelsanläggning i Helsingborg.

Om rollen

Vi söker nu en IT ansvarig som kan axla ansvaret att ta bolaget vidare framåt ur ett IT perspektiv. Vi vet att IT är en viktig pusselbit för att vi skall lyckas driva en effektiv verksamhet med en bra lönsamhet.

Vi söker dig som vill arbeta brett med olika IT-frågor, både operativt och strategiskt. Du är kommunikativ, serviceorienterad och brinner för att utveckla processer och driva effektiviseringsarbete inom IT-området. Inom Greenfood koncernen finns en central IT organisation som du kommer att samarbeta med. I fastigheten vi sitter har även vårt systerbolag, Greenfood Freshproduce sin verksamhet och vi delar på ansvaret för infrastrukturen och vissa gemensamma funktioner. Vi är nyfikna på AI och hur det kan hjälpa oss framåt och det vill vi att du också är. Vi vill att du har förmågan att sätta ut en riktning och planera samt genomföra utveckling av hela vår IT miljö.



Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-ansvarig ansvarar du för Salicos IT-miljö och att vår interna IT-infrastruktur fungerar effektivt i den dagliga verksamheten. Du fungerar även som ett stöd vid upphandlingar och installationsprojekt. Vår IT-support och drift är outsourcat, men du har ansvaret för uppföljning, prioritering, eskalering mm. Det är en bred roll som både innebär att ta del i drift, support och effektiviseringsarbete, men också att vara drivande i strategi och IT-struktur.

I rollen ingår bland andra arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom;

- Ansvar för den lokala supporten och driften av servrar, domäner, accesspunkter för wifi samt att datorer, skrivare, telefoni, videokonferensutrustning etc fungerar.

- Löpande effektiviseringsarbete vad gäller systemstöd, digitalisering och IT-processer

- Vara Salicos huvudkontakt och beställare gentemot leverantörer av IT-tjänster/-produkter

- Vi önskar att du har arbetat med och har kompetens inom Azure AD (Entra) och Intune

- Vara en del i förbättringsarbetet av utvecklingsprocesserna som rör IT-området för att effektivisera arbetssätt och processer

- Delaktig i framtagandet av budget och prognoser för IT-området

- Vara Salicos kontakt och representant i koncernens gemensamma IT arbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom IT-support, IT-system och IT-administration. Vi ser också gärna att du har arbetat inom dessa områden i några år och har byggt upp en djup förståelse för dem. Du bör ha ett stort intresse för IT och utmanas av att ständigt lära dig nytt.

Som person tror vi att du är ansvarstagande och strukturerad som gärna pendlar mellan hands-on arbete och strategiska frågor. Att vara mitt i verksamheten och att stötta, utbilda och informera människor är något du trivs med. Du är ödmjuk och prestigelös i ditt förhållningssätt. Att hantera förändringar och driva utveckling är något som inspirerar dig. Det är meriterande om du har erfarenhet från IT arbete i producerande företag.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Du är varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 7 april 2024. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Salico AB

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 9
Om oss

Det är passionen för hälsosam mat som driver oss på Greenfood. Att göra den godare. Enklare. Bättre. Mer prisvärd. Passionen har gjort oss på Greenfood till en av Nordens ledande livsmedelskoncerner inom hälsosam mat. Vår dröm och stora fokus är att fortsätta växa och erbjuda ännu fler människor möjligheten att uppleva våra erbjudanden och produkter.

Green convenience today, for a greener tomorrow. Detta är vår vägledande princip. Det ligger i vårt namn: green food. Allt vi står för och allt vi gör är beroende av en frisk planet, och en frisk planet är helt beroende av oss. Våra beslut bör leda till ett mer hållbart samhälle - inte för att vi tvingas till det av regler och förväntningar, utan för att vi tycker det är viktigt att bidra till en bättre värld.

Affärsområdet Food solution har enkelhet och tillgänglighet i fokus. Sortimentet rymmer allt från skurna frukter och grönsaker till konsumentförpackade sallader, wraps och smoothies. Affärsområdet består av fem bolag i Sverige och Finland, varav det största är Salico. Under 2023 har företaget flyttat in i en ny toppmodern livsmedelsanläggning som ger en hållbarare verksamhet med mindre klimatpåverkan.

Greenfoods mål är att ha en tydlig och ambitiös hållbarhetsprofil. Vi vill göra gott för världen på riktigt. Vår ambition är att inte bara göra det som förväntas av oss. Vi vill gärna göra mer än så genom att integrera hållbarhetsfrågor som en självklar del i det dagliga arbetet i samtliga av våra bolag. Därför söker vi nu en hållbarhetsutvecklare för affärsområdet Food solution(FS). Läser mer om oss på www.greenfood.se (http://www.greenfood.se)

Om rollen

I rollen som Redovisniningsassistent/ekonomiassistent hos Salico arbetar du med löpande redovisning. Du hjälper till med registrering och kontering av leverantörsfakturor samt övrigt arbete inom ekonomiområdet. Du tillhör ett engagerat ekonomiteam bestående av fyra personer. Tjänsten är på 100%, men önskas 80% kan även det diskuteras. Du rapporterar till Ekonomichef.



Ansvarsområde:

- Löpande bokföring (fakturering, leverantörsfakturor, in- och utbetalningar, löpande verifikat, mm)

- Hantering skatter och avgifter.

- Arbeta med löpande leverantörsreskontrahantering, bland annat matchning av fakturor och kontering av omkostnader.

- Kund- och leverantörsreskontra.

- Avstämning av vissa balanskonton löpande och upprätta specifikationer över dessa.

- Uppföljning och påminnelser innebär att man håller kontakt och kommunicerar inom organisationen.

Vi söker

Vi söker en driven, strukturerad och noggrann person med minst ett par års erfarenhet av motsvarade roll. Då du kommer ha många kontaktytor inom organisationen ser vi att du har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet av bokföring och redovisning.

- God kännedom om redovisningsprogram och MS Office, särskilt Excel.

- Meriterande att jobbat i NAV 2017 eller likande system sedan tidigare.

- Förmåga att arbeta noggrant och ha ögat för detaljer.

- Strukturerad och van att självständigt planera och organisera arbetet.

- Kommunicerar obehindrat på svenska och gärna även på engelska.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en varierande roll i en växande koncern där du har möjlighet att utvecklas och lära nytt. Hos oss kommer du in i en koncern med en ambitiös hållbarhetsagenda, stort fokus på våra medarbetare och där vi har roligt på jobbet! Du blir placerad på vårt nybyggda koncernkontor i Helsingborg med moderna miljöer och hög trivsel.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Du är varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 7 december 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

B2B säljare/ KAM till livsmedelsproducent

Key account manager
Läs mer Maj 12
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens, Green deli och SallaCarte samt EMV-produktion för retailkedjor, andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 180 anställda och är en del av Greenfood-koncernen. Läs mer om oss på www.salico.se

Greenfood är en av norra Europas ledande aktörer inom hälsosam mat. Koncernen har växt kraftigt de senaste åren och upplever en fortsatt ökad efterfrågan när allt fler väljer en mer växtbaserad livsstil med grönt som bas. För att befästa och stärka Greenfoods ledande position, och för att skapa ett ännu bättre kunderbjudande, etablerar nu koncernen en ny toppmodern livsmedelsanläggning i Helsingborg. Salico tillsammans med Greenfoods befintliga bolag i Helsingborg med inköpsverksamhet, produktutveckling, förädling, produktion, paketering, lager och distribution flyttar just nu in i denna nya anläggning. Detta innebär ökad produktion och nya möjligheter inom försäljning!

En av våra nuvarande säljare går vidare efter 15 år och nu behöver vi ersätta honom med en ny stjärna.



Om rollen

För oss är säljarbetet en viktig funktion som integrerar med många delar av företagets funktioner. Inte sällan förekommer projektarbete där säljaren har en viktig roll i dessa. Rollen är självständig men samtidigt ställs det krav på ett omfattande och tätt samarbete med både produktutveckling, QA och produktionen.

Du kommer ansvara för kundprocesser som berör befintliga kunder, vilket är större kundkonton inom DVH, foodservice eller industri, men även nykundsbearbetning. Du kommer ha det övergripande ansvaret att upprätthålla samt utveckla en långsiktigt bra relation med nya samt befintliga kunder och att nå upp till uppsatta omsättning- och resultatmål. Vi förespråkar ett långsiktigt och strategiskt arbete med företagets nyckelkunder och ser att du på sikt kommer ha vissa av dessa konton inom ditt ansvarsområde. Salico har även ett stort fokus på hållbarhet och när vi kliver framåt i det arbetet inkluderar det även ett hållbarhetsperspektiv gentemot våra kunder. I denna roll ingår du i vårt centrala säljteam bestående av tre personer och du rapporterar du till företagets försäljningschef, Kristin Hansson.

Arbetsuppgifter

- Ansvar för kundprocesser på befintliga kunder

- Ansvar för att identifiera nya affärsmöjligheter - nykundsbearbetning

- Administration av projekt och kundrelaterade aktiviteter

- Utveckling av säljprocessen & flöden

- Bevakning av övriga producenter och priser på marknaden

- Artikel-& volym ansvar för interninformation

- Offerthantering

- Kalkylering och prissättning

- Ekonomisk uppföljning och KPI värden

- Förhandling av avtal

- Samarbete med flera avdelningar inom företaget, såsom produktutveckling, inköp, kvalitet och produktion

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en säljfunktion, gärna inom livsmedel. Nätverk och förståelse för verksamheter inom foodservice, DVH, retail eller matindustrin är starkt meriterande. Du har haft eget kundansvar där du byggt relation, satt dig in i kundens utmaningar, gjort behovsanalys, ansvarat för förhandlingar samt avtal osv. Den vi söker har god vana av arbete i affärssystem, goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du affärsorienterad, analytisk, strukturerad och säkerställer att dina arbetsuppgifter genomförs med en stor noggrannhet. Du är prestigelös, har en hög samarbetsförmåga och trivs i företaget där du och dina kollegor hjälps åt där det behövs. Du är även drivande samt initiativrik och använder ditt engagemang till att identifiera möjligheter och arbeta lösningsorienterat för att uppnå resultat. Slutligen är du en duktig relationsskapare med god förmåga att kommunicera.

Vi älskar hälsosam mat! Vi pratar mat och arbetar med mat, så vi söker en person som också älskar mat då vi tror sådant engagemang genomsyras i arbetet gentemot kunderna.



Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får möjlighet att jobba i ett marknadsledande företag som är i en spännande fas där vi växer och utvecklas. Vårt breda, innovativa, växtbaserade sortiment innehåller koncept som ligger rätt i tiden. Med ökad efterfrågan och möjlighet att anpassa sortiment, finns möjlighet för dig som säljare att utveckla spännande affärer hos oss! Du kommer att arbeta i en toppmodern anläggning där flera av koncernens bolag samlats. Hos oss möter du en välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 7 juni 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Customer Excellence Manager, Frigoscandia

Administrativ chef
Läs mer Sep 4
Frigoscandia AB ska vara den föredragna samarbetspartnern för Logistik- och supply chain lösningar på den nordiska marknaden. Vi söker nu den Commercial Excellence chef inom vår kommersiella avdelning som kan driva och realisera detta. I rollen ska man driva verksamhetsutveckling. Det betyder optimering, automatisering och robotisering av processer och flöden inom framförallt avtalshantering, customer service och reklamationer. Kanske arbetar du som Senior projektledare, Head of Projects eller motsvarade inom exempelvis LEAN eller Six Sigma? Då kan detta var en roll för dig!



Om oss

Att bevara och göra mat tillgänglig för marknaden är vi experter på ända sedan starten 1948. Idag erbjuder vi tjänster som riktar sig till hela försörjningskedjan; från producent till grossist, butik och konsument. Genom vårt stora geografiska nätverk kan vi erbjuda effektiva flöden som gör våra lösningar både hållbara och flexibla, alltid med fokus på att bevara livsmedel i en optimal temperatur - den obrutna kylkedjan. Våra affärsområden är lager, inrikes transporter och internationella transporter. Idag omsätter vi ca 3,5 miljarder, sysselsätter ca 1200 personer och vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg. I Sverige har vi 22 terminaler (egna och genom partners) och 12 lager. Läs mer om oss på www.frigoscandia.com.



Om rollen

I rollen som Customer Excellence Manager ansvarar du för att utveckla vår verksamhet inom:

- Customer service (Inkommande hantering av förfrågningar etc.)

- Customer support (Reklamation, utredning av claims)

- Agreements and Terms (prissättning, avtal, avtalsadministration)

- Product Excellence (hantering av kvalitetsärenden och förebyggande arbete)

- Effektivisera samtliga flöden så det inom vår organisation blir enkelt att hantera nya och befintliga kunder och vi kan öka servicekvalitet och minimera dubbeljobb och fel.

Du har fokus på processoptimering, standardisering och kvalitetssäkring av processer. I rollen analyserar du flöden, utvärderar nya arbetssätt och rutiner samt eventuellt högre nivå av standardisering. Du ser över systemstöd, digitala verktyg och eventuellt automatisering samt robotisering. Organisationen du ansvarar för består idag av 25 personer varav 3 rapporterar direkt till chefen för Customer Excellence. Du rapporterar i denna roll till CCO och är placerad på vårt huvudkontor i Helsingborg.



Vi söker

Vi söker en person med erfarenhet från verksamhetsutveckling, processoptimering och effektivisering. Kanske har du arbetat i roller som exempelvis Senior projektledare eller Projektchef inom LEAN, Six Sigma eller motsvarade med erfarenhet av processkartläggning och förbättringsarbete. Du har ett inspirerande ledarskap och kan arbeta i en snabbrörlig och tvärfunktionell miljö. Rollen kräver starka kunskaper inom system, teamhantering och kommunikation. Rätt person har god förståelse för logistik-supply chain verksamhet och förmåga att lösa problem samtidigt som företagets positiva image upprätthålls.

Viktiga kompetenser för rollen:

- God kunskap och förståelse inom verksamhetsutveckling, processkartläggning, metod, processoptimering, flödesoptimering

- Mycket god kunskap om och erfarenhet från Supply Chain/logistik

- Erfaren projektledare

- Erfaren inom strategisk analys med stark problemlösningsförmåga

- Systemförståelse och intresse för IT/digitalisering

- Förmåga att inspirera och ”sälja in” idéer, initiativ och lösningar

- Förmåga att kunna tänka matris och process

- Erfarenhet från att ha drivit förändringsarbete, att ha lett en verksamhet i förändring

- Ha förmåga att röra sig från helikopterperspektiv ner i detalj

- Stakeholder management, bra på att skapa relationer och utveckla interna samarbeten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll i en verksamhet som satsar och utvecklas. Hos oss får du använda din kunskap inom verksamhetsutveckling och processoptimering. Våra värderingar är att vi tar ansvar, vi spelar för laget och vi vill mer! Hos oss får du en roll där du kan påverka, driva och göra skillnad. Utöver det satsar vi på att bli fossilfria 2025!

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se senast 5 oktober 2023. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24

Ansök nu

Customer Excellence Manager, Fricoscandia

Kundtjänstchef
Läs mer Aug 25
Vill du i en roll som Customer Excellence Manager öka kundnöjdhet, effektivitet och lönsamhet genom att leda och utveckla människor och processer inom hållbar livsmedelslogistik? Då kan detta var en roll för dig!

Om oss

Att bevara och göra mat tillgänglig för marknaden är vi experter på ända sedan starten 1948. Idag erbjuder vi tjänster som riktar sig till hela försörjningskedjan; från producent till grossist, butik och konsument. Genom vårt stora geografiska nätverk kan vi erbjuda effektiva flöden som gör våra lösningar både hållbara och flexibla, alltid med fokus på att bevara livsmedel i en optimal temperatur - den obrutna kylkedjan. Våra affärsområden är lager, inrikes transporter och internationella transporter. Idag omsätter vi ca 3,5 miljarder, sysselsätter ca 1200 personer och vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg. I Sverige har vi 22 terminaler (egna och genom partners) och 12 lager. Läs mer om oss på www.frigoscandia.com.



Om rollen

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en hållbar och effektiv logistiklösning med hög servicenivå och bra leveranskvalitet. Samtidigt ska informationen kring vår logistik vara enkel och tillgänglig. I rollen som Customer Excellence Manager lyfter du blicken och har fokus på processoptimering av kundhantering, standardisering och kvalitetssäkring av processer. Huvudfokus för rollen är att erbjuda en professionell kundservice, effektiv reklamationshantering och effektiv administration genom att leda ett team på ett affärsorienterat och motiverande sätt. Verksamheten du i denna roll ansvarar över hanterar följande områden:

- Kundservice (Inkommande hantering av förfrågningar etc)

- Customer support (Reklamation, utredning av claims)

- Agreements and Terms (prissättning, avtal, avtalsadministration)

- Product Excellence (hantering av kvalitetsärenden och förebyggande arbete)

Teamet består idag av 25 personer varav 3 rapporterar direkt till chefen för Customer Excellence. Du rapporterar i denna roll till COO och är placerad på vårt huvudkontor i Helsingborg.



Vi söker

Vi söker en person med erfarenhet från ledande befattning inom kundservice/kundsupport eller motsvarade roll inom logistik, har ett inspirerande ledarskap och som kan arbeta i en snabbrörlig och tvärfunktionell miljö. Rollen kräver starka kunskaper inom system, teamhantering och kommunikation. Rätt person har god förståelse för logistikverksamhet och förmåga att lösa problem samtidigt som företagets positiva image upprätthålls.



Viktiga kompetenser för rollen:

- God kunskap och förståelse inom logistik

- Duktig på processer och analys med stark problemlösningsförmåga

- God system- och processförståelse

- Förmåga att inspirera och ”sälja” in idéer, initiativ och lösningar

- Förmåga att kunna tänka matris och process

- Erfarenhet från att ha drivit förändringsarbete, att ha lett en verksamhet i förändring

- Ha förmåga att röra sig från helikopterperspektiv ner i detalj

- Duktig projektledare (engagera, involvera, implementera, följa upp)

- Stakeholder management, bra på att skapa relationer och utveckla interna samarbeten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll i en verksamhet som satsar och utvecklas. Våra värderingar är att vi tar ansvar, vi spelar för laget och vi vill mer! Hos oss får du en roll där du kan påverka, driva och göra skillnad. Utöver det satsar vi på att bli fossilfria 2025!

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se senast 30 september 2023. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24

Ansök nu

Försäljningschef Sverige, Fricoscandia

Försäljningschef
Läs mer Aug 25
Vill du ha en ledande befattning inom försäljning där du får utveckla både människor och affärer inom hållbar livsmedelslogistik? Då kan detta var en roll för dig!

Om oss

Att bevara och göra mat tillgänglig för marknaden är vi experter på ända sedan starten 1948. Idag erbjuder vi tjänster som riktar sig till hela försörjningskedjan; från producent till grossist, butik och konsument. Genom vårt stora geografiska nätverk kan vi erbjuda effektiva flöden som gör våra lösningar både hållbara och flexibla, alltid med fokus på att bevara livsmedel i en optimal temperatur - den obrutna kylkedjan. Våra affärsområden är lager, inrikes transporter och internationella transporter. Idag omsätter vi ca 3,5 miljarder, sysselsätter ca 1200 personer och vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg. I Sverige har vi 22 terminaler (egna och genom partners) och 12 lager. Läs mer om oss på www.frigoscandia.com.



Om rollen

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en hållbar och effektiv logistiklösning med hög servicenivå och bra leveranskvalitet. Samtidigt ska informationen kring vår logistik vara enkel och tillgänglig. Som Försäljningschef har du det övergripande ansvaret för försäljning på den svenska marknaden exkluderat ett antal större KAM-kunder. Du säkerställer en fortsatt positiv försäljnings- och resultatutveckling genom att leda och utveckla ditt säljteam bestående av sex Account Managers och ett antal säljrepresentanter ute i den operativa verksamheten. I rollen kommer du bland annat arbeta affärsorienterat med segmentering av marknaden, coacha ditt team gällande bearbetning av kunder som ger långsiktiga och lönsamma affärer och även fördela kunder inom säljkåren. Försäljningschefen bör vara närvarande i olika enheter och synlig inom hela organisationen, därför är en placering vid huvudkontoret i Helsingborg att föredra. Du rapporterar till CCO.



Ansvarsområden:

- Leda och motivera försäljningsteamet, sätta strategier och mål, övervaka prestationen samt aktivt delta i kundmöten.

- Utveckla och implementera effektiva försäljningsstrategier för att driva lönsam tillväxt.

- Anpassa försäljningsmetoder för att möta kundernas unika krav på ett så effektivt sätt som möjligt.

- Bibehålla en god struktur i säljarbetet, kontinuerligt utveckla försäljningsstrategin och aktivt bidra till ökad digitalisering.

- Delta i olika interna möten på olika platser inom företaget.

Vi söker

Vi söker en person med erfarenhet från kommersiell ledande befattning med kunskap om logistik/logistikprocesser, då det är viktigt i denna roll med förmåga att kunna förklara affären på ett professionellt sätt för kund, medarbetare och även inåt i organisationen. Det är viktigt att personen har utmärkta interpersonella färdigheter och ett starkt affärsmannaskap för att kunna motivera och påverka både kunder, kollegor och medarbetare på ett positivt sätt.

Viktiga kompetenser för rollen:

- Erfarenhet av transport- och/eller livsmedelsbranschen.

- Förmåga att agera rådgivande mot kund och att anpassa affärslösningar för att möta specifika behov hos varje individuell kund.

- Ett starkt ledarskap med förmåga att leda, motivera och coacha samt vara ett gott föredöme för säljarna.

- Kunna agera, navigera och fatta beslut i en miljö präglad av ett högt tempo och utifrån det vara närvarande och stötta säljarna att fatta rätt beslut.

- Duktig informell ledare, att kunna agera på tvärs i organisationen och dess olika affärsområden, skapa interna forum och bidra till ett ökat samarbete internt.

- Duktig på projektledning, dvs engagera fler personer i organisationen och arbeta genom dem.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll i en verksamhet som satsar och utvecklas. Våra värderingar är att vi tar ansvar, vi spelar för laget och vi vill mer! Hos oss får du en roll där du kan påverka, driva och göra skillnad. Utöver det satsar vi på att bli fossilfria 2025!

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se senast 30 september 2023. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24

Ansök nu

Försäljningschef Sverige, Frigoscandia

Försäljningschef
Läs mer Aug 29
Vill du ha en ledande befattning inom försäljning där du får utveckla både människor och affärer inom hållbar livsmedelslogistik? Då kan detta var en roll för dig!

Om oss

Att bevara och göra mat tillgänglig för marknaden är vi experter på ända sedan starten 1948. Idag erbjuder vi tjänster som riktar sig till hela försörjningskedjan; från producent till grossist, butik och konsument. Genom vårt stora geografiska nätverk kan vi erbjuda effektiva flöden som gör våra lösningar både hållbara och flexibla, alltid med fokus på att bevara livsmedel i en optimal temperatur - den obrutna kylkedjan. Våra affärsområden är lager, inrikes transporter och internationella transporter. Idag omsätter vi ca 3,5 miljarder, sysselsätter ca 1200 personer och vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg. I Sverige har vi 22 terminaler (egna och genom partners) och 12 lager. Läs mer om oss på www.frigoscandia.com.



Om rollen

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en hållbar och effektiv logistiklösning med hög servicenivå och bra leveranskvalitet. Samtidigt ska informationen kring vår logistik vara enkel och tillgänglig. Som Försäljningschef har du det övergripande ansvaret för försäljning på den svenska marknaden exkluderat ett antal större KAM-kunder. Du säkerställer en fortsatt positiv försäljnings- och resultatutveckling genom att leda och utveckla ditt säljteam bestående av sex Account Managers och ett antal säljrepresentanter ute i den operativa verksamheten. I rollen kommer du bland annat arbeta affärsorienterat med segmentering av marknaden, coacha ditt team gällande bearbetning av kunder som ger långsiktiga och lönsamma affärer och även fördela kunder inom säljkåren. Försäljningschefen bör vara närvarande i olika enheter och synlig inom hela organisationen, därför är en placering vid huvudkontoret i Helsingborg att föredra. Du rapporterar till CCO.



Ansvarsområden:

- Leda och motivera försäljningsteamet, sätta strategier och mål, övervaka prestationen samt aktivt delta i kundmöten.

- Utveckla och implementera effektiva försäljningsstrategier för att driva lönsam tillväxt.

- Anpassa försäljningsmetoder för att möta kundernas unika krav på ett så effektivt sätt som möjligt.

- Bibehålla en god struktur i säljarbetet, kontinuerligt utveckla försäljningsstrategin och aktivt bidra till ökad digitalisering.

- Delta i olika interna möten på olika platser inom företaget.

Vi söker

Vi söker en person med erfarenhet från kommersiell ledande befattning med kunskap om logistik/logistikprocesser, då det är viktigt i denna roll med förmåga att kunna förklara affären på ett professionellt sätt för kund, medarbetare och även inåt i organisationen. Det är viktigt att personen har utmärkta interpersonella färdigheter och ett starkt affärsmannaskap för att kunna motivera och påverka både kunder, kollegor och medarbetare på ett positivt sätt.



Viktiga kompetenser för rollen:

- Erfarenhet av transport- och/eller livsmedelsbranschen.

- Förmåga att agera rådgivande mot kund och att anpassa affärslösningar för att möta specifika behov hos varje individuell kund.

- Ett starkt ledarskap med förmåga att leda, motivera och coacha samt vara ett gott föredöme för säljarna.

- Kunna agera, navigera och fatta beslut i en miljö präglad av ett högt tempo och utifrån det vara närvarande och stötta säljarna att fatta rätt beslut.

- Duktig informell ledare, att kunna agera på tvärs i organisationen och dess olika affärsområden, skapa interna forum och bidra till ett ökat samarbete internt.

- Duktig på projektledning, dvs engagera fler personer i organisationen och arbeta genom dem.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll i en verksamhet som satsar och utvecklas. Våra värderingar är att vi tar ansvar, vi spelar för laget och vi vill mer! Hos oss får du en roll där du kan påverka, driva och göra skillnad. Utöver det satsar vi på att bli fossilfria 2025!

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se senast 30 september 2023. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24

Ansök nu

Customer Excellence Manager, Frigoscandia

Kundtjänstchef
Läs mer Aug 29
Vill du i en roll som Customer Excellence Manager öka kundnöjdhet, effektivitet och lönsamhet genom att leda och utveckla människor och processer inom hållbar livsmedelslogistik? Då kan detta var en roll för dig!

Om oss

Att bevara och göra mat tillgänglig för marknaden är vi experter på ända sedan starten 1948. Idag erbjuder vi tjänster som riktar sig till hela försörjningskedjan; från producent till grossist, butik och konsument. Genom vårt stora geografiska nätverk kan vi erbjuda effektiva flöden som gör våra lösningar både hållbara och flexibla, alltid med fokus på att bevara livsmedel i en optimal temperatur - den obrutna kylkedjan. Våra affärsområden är lager, inrikes transporter och internationella transporter. Idag omsätter vi ca 3,5 miljarder, sysselsätter ca 1200 personer och vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg. I Sverige har vi 22 terminaler (egna och genom partners) och 12 lager. Läs mer om oss på www.frigoscandia.com.



Om rollen

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en hållbar och effektiv logistiklösning med hög servicenivå och bra leveranskvalitet. Samtidigt ska informationen kring vår logistik vara enkel och tillgänglig. I rollen som Customer Excellence Manager lyfter du blicken och har fokus på processoptimering av kundhantering, standardisering och kvalitetssäkring av processer. Huvudfokus för rollen är att erbjuda en professionell kundservice, effektiv reklamationshantering och effektiv administration genom att leda ett team på ett affärsorienterat och motiverande sätt. Verksamheten du i denna roll ansvarar över hanterar följande områden:

- Kundservice (Inkommande hantering av förfrågningar etc)

- Customer support (Reklamation, utredning av claims)

- Agreements and Terms (prissättning, avtal, avtalsadministration)

- Product Excellence (hantering av kvalitetsärenden och förebyggande arbete)

Teamet består idag av 25 personer varav 3 rapporterar direkt till chefen för Customer Excellence. Du rapporterar i denna roll till COO och är placerad på vårt huvudkontor i Helsingborg.



Vi söker

Vi söker en person med erfarenhet från ledande befattning inom kundservice/kundsupport eller motsvarade roll inom logistik, har ett inspirerande ledarskap och som kan arbeta i en snabbrörlig och tvärfunktionell miljö. Rollen kräver starka kunskaper inom system, teamhantering och kommunikation. Rätt person har god förståelse för logistikverksamhet och förmåga att lösa problem samtidigt som företagets positiva image upprätthålls.



Viktiga kompetenser för rollen:

- God kunskap och förståelse inom logistik

- Duktig på processer och analys med stark problemlösningsförmåga

- God system- och processförståelse

- Förmåga att inspirera och ”sälja” in idéer, initiativ och lösningar

- Förmåga att kunna tänka matris och process

- Erfarenhet från att ha drivit förändringsarbete, att ha lett en verksamhet i förändring

- Ha förmåga att röra sig från helikopterperspektiv ner i detalj

- Duktig projektledare (engagera, involvera, implementera, följa upp)

- Stakeholder management, bra på att skapa relationer och utveckla interna samarbeten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll i en verksamhet som satsar och utvecklas. Våra värderingar är att vi tar ansvar, vi spelar för laget och vi vill mer! Hos oss får du en roll där du kan påverka, driva och göra skillnad. Utöver det satsar vi på att bli fossilfria 2025!

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se senast 30 september 2023. Vid eventuella frågor kontakta vår rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24

Ansök nu

Inköpare till livsmedelsproducent

Inköpare
Läs mer Feb 24
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens, Green deli och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 180 anställda och är en del av Greenfood-koncernen.

Greenfood är en av norra Europas ledande aktörer inom hälsosam mat. Koncernen har växt kraftigt de senaste åren och upplever en fortsatt ökad efterfrågan när allt fler väljer en mer växtbaserad livsstil med grönt som bas. För att befästa och stärka Greenfoods ledande position, och för att skapa ett ännu bättre kunderbjudande, etablerar nu koncernen en ny toppmodern livsmedelsanläggning i Helsingborg.

Salico tillsammans med Greenfoods befintliga Helsingborgsbolag med inköpsverksamhet, produktutveckling, förädling, produktion, paketering, lager och distribution kommer att flytta in i en ny anläggning under våren 2023. I samband med flytten kommer produktionskapaciteten öka vilket också ökar behovet av inköp av råvaror.

Nuvarande inköpare går vidare inom organisationen och vi behöver därför ersätta med en ny stjärna. För oss är inköp en viktig funktion som integrerar med många delar av företagets funktioner. Inte sällan förekommer projektarbete där inköp är en viktig funktion.

Rollen är självständig men samtidigt ställs det krav på ett omfattande samarbete med både produktutveckling, QA och produktionen. Rollen ansvarar för att inköpen sker i enlighet med rätt kostnader samt att priser, avtal och information är korrekta och uppdaterade i vårt affärssystem. Salico har stort fokus på hållbarhet och när vi kliver framåt i det arbetet inkluderar det även ett hållbarhetsperspektiv på samtliga inköp. De varukategorier som denna roll främst kommer att arbeta med är proteiner (animaliska och vegetariska), mejeri, oljor/dressingar, kryddor och kolonial.



Arbetsuppgifter

- Planering och avrop av råvaror i samarbete med produktionsledningen

- Leveransbevakning

- Reklamationshantering

- Administration av råvarucertifikat och specifikationer

- Ekonomisk uppföljning och fakturagranskning

- Utveckling av inköpsprocessen

- Bevakning av världsmarknadspriser som kan påverka prisbilden framåt

- Vara en samarbetande partner vid kalkylering av både nya och befintliga produkter

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat med inköp av varor till livsmedelsproduktion. Du är kommunikativ och drivs av att skapa långsiktiga relationer.

Som person är du analytisk, strukturerad och säkerställer att dina arbetsuppgifter genomförs med en stor noggrannhet. Du är prestigelös, har en hög samarbetsförmåga och trivs i företaget där du och dina kollegor hjälps åt där det behövs. Du använder ditt engagemang till att identifiera problem och arbeta lösningsorienterat.

Du har vana av arbete i affärssystem, erfarenhet av Navision är extra meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i Excel och kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får möjlighet att jobba i ett marknadsledande företag med spännande produkter som ständigt utvecklas. Du kommer att rapporter till företagets COO Johan Wohlin.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 19 mars 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Inköpare till livsmedelsproducent

Inköpare
Läs mer Feb 22
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens, Green deli och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 180 anställda och är en del av Greenfood-koncernen.

Greenfood är en av norra Europas ledande aktörer inom hälsosam mat. Koncernen har växt kraftigt de senaste åren och upplever en fortsatt ökad efterfrågan när allt fler väljer en mer växtbaserad livsstil med grönt som bas. För att befästa och stärka Greenfoods ledande position, och för att skapa ett ännu bättre kunderbjudande, etablerar nu koncernen en ny toppmodern livsmedelsanläggning i Helsingborg.

Salico tillsammans med Greenfoods befintliga Helsingborgsbolag med inköpsverksamhet, produktutveckling, förädling, produktion, paketering, lager och distribution kommer att flytta in i en ny anläggning under våren 2023. I samband med flytten kommer produktionskapaciteten öka vilket också ökar behovet av inköp av råvaror.

Nuvarande inköpare går vidare inom organisationen och vi behöver därför ersätta med en ny stjärna. För oss är inköp en viktig funktion som integrerar med många delar av företagets funktioner. Inte sällan förekommer projektarbete där inköp är en viktig funktion.

Rollen är självständig men samtidigt ställs det krav på ett omfattande samarbete med både produktutveckling, QA och produktionen. Rollen ansvarar för att inköpen sker i enlighet med rätt kostnader samt att priser, avtal och information är korrekta och uppdaterade i vårt affärssystem. Salico har stort fokus på hållbarhet och när vi kliver framåt i det arbetet inkluderar det även ett hållbarhetsperspektiv på samtliga inköp. De varukategorier som denna roll främst kommer att arbeta med är proteiner (animaliska och vegetariska), mejeri, oljor/dressingar, kryddor och kolonial.



Arbetsuppgifter

- Planering och avrop av råvaror i samarbete med produktionsledningen

- Leveransbevakning

- Reklamationshantering

- Administration av råvarucertifikat och specifikationer

- Ekonomisk uppföljning och fakturagranskning

- Utveckling av inköpsprocessen

- Bevakning av världsmarknadspriser som kan påverka prisbilden framåt

- Vara en samarbetande partner vid kalkylering av både nya och befintliga produkter

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat med inköp av varor till livsmedelsproduktion. Du är kommunikativ och drivs av att skapa långsiktiga relationer.

Som person är du analytisk, strukturerad och säkerställer att dina arbetsuppgifter genomförs med en stor noggrannhet. Du är prestigelös, har en hög samarbetsförmåga och trivs i företaget där du och dina kollegor hjälps åt där det behövs. Du använder ditt engagemang till att identifiera problem och arbeta lösningsorienterat.

Du har vana av arbete i affärssystem, erfarenhet av Navision är extra meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i Excel och kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får möjlighet att jobba i ett marknadsledande företag med spännande produkter som ständigt utvecklas. Du kommer att rapporter till företagets COO Johan Wohlin.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 19 mars 2023. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Säljare med C-körkort, Hyllinge

Distributionsförare
Läs mer Okt 28
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).







Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Relationsskapande Säljare med B eller C-kort

Nu söker vi en säljare med C-körkort och YKB som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör brödbil krävs C-körkort + YKB.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval, senast 27 november 2022. Vid eventuella frågor kontakta Jens Thomsen Försäljningschef på 0735 05 67 11 eller jens.thomsen@polfarskt.se.

Ansök nu

Säljare med C-körkort

Distributionsförare
Läs mer Jul 26
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på (http://www.polfarskt.se/).





Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Relationsskapande Säljare med C-körkort

Nu söker vi en Säljare med C-körkort som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör brödbil krävs C-körkort.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval, senast 30 augusti 2022. Vid eventuella frågor kontakta Anders Andersson på tel: 0706-811834 eller på Anders.andersson@polfarskt.se

Ansök nu

Relationsskapande Säljare, Hyllinge

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Apr 13
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).







Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Relationsskapande Säljare med B eller C-kort

Nu söker vi en Säljare med B- eller C-kort som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!

Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör bil eller brödbil krävs B-körkort medan C-körkort är meriterande.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval, 15 maj 2022. Vid eventuella frågor kontakta Anders Andersson på tel: 0706-811834 eller på Anders.andersson@polfarskt.s (mailto:Anders.andersson@polfarskt.se)e

Ansök nu

Eftermarknadstekniker region Skåne till Svensk Husproduktion Projekt AB

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Mar 28
Svensk Husproduktion AB, med varumärken som LB-Hus, Trivselhus och Movehome, är Sveriges näst största småhuskoncern. Koncernen har en omsättning på ca 2 miljarder kronor och sysselsätter drygt 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus, med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Grupphus, som på egen mark eller i samarbete med externa markägare erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus, samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare. Läs mer på www.svenskhusproduktion.se (http://www.svenskhusproduktion.se/)







Vi är inne i en expansiv fas och därför behöver vi komplettera vår entreprenadavdelning med ytterligare en eftermarknadstekniker i region Skåne för att möta en ökande efterfrågan på våra hus.



Om rollen

Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad vilket innebär att vår entreprenadavdelning tar fullt ansvar för byggprocessen. I rollen som eftermarknadstekniker ansvarar du för att felanmälda ärenden från kund besvaras och följs upp. Du sänder beställningsunderlag till reklamationshandläggare samt supporterar säljkår, kunder, byggledare och reklamationshandläggare i eftermarknadsfrågor. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och du utgår från ditt hem eller från något av våra säljkontor. Rollen innefattar dagsresor på din region, men även längre resor med övernattning kan förekomma.



Exempel på arbetsuppgifter

- Besöka byggplatser och kunder där fel och brister uppstått
- Bedöma inkomna felanmälningar
- Registrering och uppföljning av felanmälan/kundärenden
- På egen hand åtgärda mindre åtgärdspunkter
- Planering av servicehantverkare för snabb hantering av felanmälningar
- Registrera felanmälan i våra leverantörers portaler och serviceinstanser
- Närvara vid besiktningar samt säkerställa att besiktningsanmärkningar blir åtgärdade i tid
- Vara spindeln i nätet och behjälplig med kvalitet och eftermarknadsfrågor


Vi söker

Vi söker dig med Byggteknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning inom bygg och anläggning eller likvärdig utbildning/kompetens. Utöver det har du ca 8 års yrkeserfarenhet inom byggbranschen samt erfarenhet från projekt/arbetsledare roll/roller. Erfarenhet av byggprocessen för småhus samt kunskaper inom entreprenadjuridik och konsumenttjänstlagen är meriterande.

Som person har du en god kommunikativ och social förmåga samt trivs lika bra i mötet med entreprenörer som med våra kunder. Med god struktur, samarbetsförmåga och lyhördhet har du förmågan att arbeta lösningsorienterat. Som person är du lugn och kvalitetsmedveten även i hektiska perioder. Utöver det har du god datorvana och god administrativ förmåga. Körkort och kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierat arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. Du blir en del av ett erfaret team med god sammanhållning och kul på jobbet! Hos oss blir du även en del i en väl fungerande organisation med etablerade processer, starka varumärken och en produkt med hög kvalitet.

Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval dock senast 15 april 2022. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på martina.nordberg@recruitpartner.se eller tel. 073-624 77 24 .

Ansök nu

Group Financial Controller

Business controller
Läs mer Dec 23
We just love healthy food. Making it tastier. Simpler. Better. More affordable. And sending it throughout the entire world. That's the passion that drives us at Greenfood.

This passion has made us at Greenfood one of the Nordic’s leading groups in healthy food. Our dream and key focus is to continue to grow and offer even more people the opportunity to experience our offers and products.





We are now looking for a Group Financial Controller to join the Greenfood Common Services function in Helsingborg. Are you an analytical, structured and solution-oriented financial controller with a positive attitude? Then we might be the perfect match!

As Group Financial Controller you will work closely together with the Group CFO and business area Finance Managers, ensuring strong accounting and reporting throughout the Group (IFRS).

In this role, you will have the possibility to learn new competences within the accounting and controlling area. The Greenfood Common Services function consists of IT, Sustainability, Payroll and Accounting and as Group Financial Controller you will report to the Group Chief Accounting Officer.

Your main area of responsibility will be to secure timely and correct reporting from the subsidiaries and actively participate in creating the Group Annual Report and Interim Reports.



Other responsibilities may also include:

- Participate and secure a good reporting process for the Budget and Forecasts of the Group
- Coordinate activities related to tax, VAT and Transfer pricing.
- Coordinate and assist in the Audit process for the Group
- Assist in ad hoc projects related to, but not limited to, internal control, finance and legal changes such as M&As;.


Personal profile:

To succeed in this role, we believe that you have a few years of experience from an Audit firm or a Group accounting or controlling role with strong accounting skills.

You are a highly structured individual with an analytical mind and a solution-oriented attitude. Further, you are flexible and enjoys a challenge every now and then.
Since you will collaborate with several different functions, you have strong communication skills, both verbally and in writing.



We also think that you have:

- Bachelor’s degree in accounting, finance or equivalent
- 3-5 years of relevant experience from an Audit firm or a Group accounting or controlling role with strong accounting qualifications (preferably IFRS)
- Fluency in Swedish and English
- Experience from Cognos or other consolidation systems
- Basic understanding of the accounting and legal requirements of a larger multinational Group (IFRS, ÅRL, K3, OECD)
- Basic understanding and knowledge of the Group consolidation process to actively participate in the Groups monthly closing
- International experience is a benefit.


What we offer

Greenfood consists of 28 companies and over 1,400 driven people, all contributing to continue develop and improve our offer. Our business is broad and with three business areas, we are part of the entire food chain - from cultivation, processing and delivery to the moment when the consumer gets to taste the food. The Greenfood Group has sales of approximately SEK 4.3 billion and is represented in 9 countries. In our pantry you will find exciting brands such as Picadeli, Green Deli, Daily Greens, SallaCarte and others.

We offer you stimulating work in a group where you will always be challenged, developed and given the opportunity to influence your assignment. We believe in using all employees' inner strengths and creating an environment where everyone has the opportunity to be the best version of themselves. With us, you get flexible working hours and goal-oriented leadership. If you believe that you are the person we are looking for, we welcome your application!

Application

You are welcome to apply with a CV and?cover?letter using the ad at recruitpartner.se as soon as possible, but at the latest 2022-01-30. If you have any questions, please feel free to contact our recruiter Martina Nordberg on 073-624 77 24 or martina.nordberg@recruitpartner.se. Greenfood has chosen a partner in this recruitment and wish no further contact with other recruitment firms or advertising companies.

Ansök nu

Relationsskapande säljande med B eller C-körkort, Hyllinge

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Dec 9
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).







Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.



Relationsskapande Säljare med B eller C-kort

Nu söker vi en Säljare med B- eller C-kort som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör bil eller brödbil krävs B-körkort medan C-körkort är meriterande.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval, senast 15 januari 2022. Vid eventuella frågor kontakta Anders Andersson på tel: 0706-811834 eller på Anders.andersson@polfarskt.se

Ansök nu

Byggledare till Svensk Husproduktion, Skåne

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Sep 28
Svensk Husproduktion AB, med varumärken som LB-Hus, Trivselhus och Movehome, är Sveriges näst största småhuskoncern. Koncernen har en omsättning på ca 1,5 miljard kronor och sysselsätter drygt 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus, med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Grupphus, som på egen mark eller i samarbete med externa markägare erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus, samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare. Läs mer på www.svenskhusproduktion.se (http://www.svenskhusproduktion.se/)







Vi är inne i en expansiv fas och därför behöver vi komplettera vår entreprenadavdelning med ytterligare en byggledare i region Skåne för att möta en ökande efterfrågan på våra hus.



Om rollen

Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad vilket innebär att vår entreprenadavdelning tar fullt ansvar för byggprocessen. Som byggledare tar du, efter överlämning från säljaren, över processen och samordnar samt koordinerar byggnationen i tät dialog med vårt nätverk av externa entreprenörer, kundansvarig, konsulter, myndigheter och övriga intressenter fram till besiktning/överlämning till kund. I rollen som Byggledare är du därmed ansvarig för att leda, planera och följa upp de byggen som äger rum på din region för att säkerställa att kvalitet, kostnad och tidsplan hålls. Naturligtvis strävar du efter noll fel vid varje slutbesiktning. I rollen ingår även administrativa uppgifter. Du rapporterar till entreprenadchef. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och du utgår från hemmet alternativt från vårt säljkontor i Landskrona. Rollen innefattar dagsresor på din region, men även längre resor med övernattning kan förekomma.



Vi söker

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom bygg samt flerårig erfarenhet från byggbranschen som byggledare, arbetsledare eller egen företagare. Tidigare arbete med arbetsmiljöansvar, kvalitetsansvar samt praktisk erfarenhet från prefabricerade småhus är meriterande. Du har en god kommunikativ och social förmåga samt trivs lika bra i mötet med våra entreprenörer som med våra kunder. Med god struktur, samarbetsförmåga och lyhördhet har du förmågan att arbeta proaktivt och lösningsorienterat. Som person är du lugn och kvalitetsmedveten även i hektiska perioder. Utöver det har du god datorvana och god administrativ förmåga. Körkort och kunskaper i Officepaketet är ett krav.



Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierat arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. Du blir en del av ett erfaret team med god sammanhållning och kul på jobbet! Hos oss blir du även en del i en väl fungerande organisation med etablerade processer och en produkt med hög kvalitet.



Låter detta som något för dig?

Välkommen till Svensk Husproduktion och LB-Hus, Trivselhus samt Movehome! Sänd din ansökan med CV och personligt brev snarast då urval sker löpande dock senast 27 oktober 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare, Martina Nordberg, på 073-624 77 24.

Ansök nu

Hållbarhetsutvecklare till Green Food/ Salico

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Läs mer Aug 30
Om oss

Det är passionen för hälsosam mat som driver oss på Greenfood. Att göra den godare. Enklare. Bättre. Mer prisvärd. Passionen har gjort oss på Greenfood till en av Nordens ledande livsmedelskoncerner inom hälsosam mat. Vår dröm och stora fokus är att fortsätta växa och erbjuda ännu fler människor möjligheten att uppleva våra erbjudanden och produkter.

Green convenience today, for a greener tomorrow. Detta är vår vägledande princip. Det ligger i vårt namn: green food. Allt vi står för och allt vi gör är beroende av en frisk planet, och en frisk planet är helt beroende av oss. Våra beslut bör leda till ett mer hållbart samhälle - inte för att vi tvingas till det av regler och förväntningar, utan för att vi tycker det är viktigt att bidra till en bättre värld.

Affärsområdet Food solution har enkelhet och tillgänglighet i fokus. Sortimentet rymmer allt från skurna frukter och grönsaker till konsumentförpackade sallader, wraps och smoothies. Affärsområdet består av fem bolag i Sverige och Finland, varav det största är Salico som är placerad på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer företaget att flytta in i en ny toppmodern livsmedelsanläggning som ger en hållbarare verksamhet med mindre klimatpåverkan.

Greenfoods mål är att ha en tydlig och ambitiös hållbarhetsprofil. Vi vill göra gott för världen på riktigt. Vår ambition är att inte bara göra det som förväntas av oss. Vi vill gärna göra mer än så genom att integrera hållbarhetsfrågor som en självklar del i det dagliga arbetet i samtliga av våra bolag. Därför söker vi nu en hållbarhetsutvecklare för affärsområdet Food solution(FS). Läser mer om oss på www.greenfood.se (http://www.greenfood.se)







Uppdragsbeskrivning

Som hållbarhetsutvecklare kommer du att leda, driva och samordna hållbarhetsarbetet både övergripande för affärsområdet och specifikt för Salicos verksamhet. Du ingår i koncernens hållbarhetskommittee och arbetar strategiskt utifrån koncernens gemensamma målsättningar och handlingsplaner där du påverkar och bidrar med värdefull kunskap genom din erfarenhet.



Ansvar och arbetsuppgifter

Då det är en ny roll i organisationen så hoppas vi att vi kan forma den tillsammans med dig. Typiska arbetsuppgifter kan vara:

- Bryta ner koncernmål samt framtagning av hållbarhetsmål för affärsområde FS samt Salico
- Ta fram handlingsplaner och riktlinjer för FS som affärsområde samt specifikt för Salico med utgångspunkt i koncernens strategiskt viktiga fokusområden.
- Tillse och verkställa planer, rutiner, riktlinjer tas fram för hållbarhetsområdet och att dessa förstås, accepteras och följs av organisationen (FS och Salico).
- Vara affärsområdet FS hållbarhetssamordnare och stöd till enskilda bolag i deras hållbarhetsarbete.
- Utreda och analysera, bereda beslutsunderlag för aktiviteter och investeringar inom hållbarhetsområdet på affärsområdesnivå samt Salico.
- Leda och delta i projekt beroende på område (ex på områden där projekt drivs är: minska matsvinn, förpackningsförbättringar, minska CO2e.).
- Utbilda internt inom hållbarhet för att höja kompetensen inom hållbarhet samt integrera hållbarhetsfrågor i den dagliga verksamheten.
- Utveckla arbetssätt, skapa processer och rutiner för att optimera hållbarhetsarbetet.
- Följa upp, analysera och redovisa hållbarhetsarbetet för affärsområdet samt Salico.


Din profil

Vi tror du har en examen från universitet eller högskola inom relevant område. Samtidigt har du ett stort intresse för att utvecklas mer inom hållbarhetsområdet. Du har erfarenhet från hållbarhetsarbete i annan producerande verksamhet och är van vid produktionsmiljö.

Då vi drivs av att förbättra vår verksamhet är det viktigt för oss att du är initiativtagande, gillar att hitta nya lösningar och vågar att driva förändringar. För att trivas hos oss är du en prestigelös lagspelare som värderar samarbete och goda långsiktiga relationer.



Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande resa där du kommer att kunna påverka och utvecklas tillsammans med oss inom hållbarhetsområdet. Du kommer att ingå hållbarhetskommitteen för koncernen och rapporterar till Johan Wohlin, COO Food Solution. Vill du vara med att bidra till att Greenfoodkoncernens hållbara utveckling? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 26 september 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Hållbarhetsutvecklare till Greenfood/ Salico

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Läs mer Aug 30
Om oss

Det är passionen för hälsosam mat som driver oss på Greenfood. Att göra den godare. Enklare. Bättre. Mer prisvärd. Passionen har gjort oss på Greenfood till en av Nordens ledande livsmedelskoncerner inom hälsosam mat. Vår dröm och stora fokus är att fortsätta växa och erbjuda ännu fler människor möjligheten att uppleva våra erbjudanden och produkter.

Green convenience today, for a greener tomorrow. Detta är vår vägledande princip. Det ligger i vårt namn: green food. Allt vi står för och allt vi gör är beroende av en frisk planet, och en frisk planet är helt beroende av oss. Våra beslut bör leda till ett mer hållbart samhälle - inte för att vi tvingas till det av regler och förväntningar, utan för att vi tycker det är viktigt att bidra till en bättre värld.

Affärsområdet Food solution har enkelhet och tillgänglighet i fokus. Sortimentet rymmer allt från skurna frukter och grönsaker till konsumentförpackade sallader, wraps och smoothies. Affärsområdet består av fem bolag i Sverige och Finland, varav det största är Salico som är placerad på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer företaget att flytta in i en ny toppmodern livsmedelsanläggning som ger en hållbarare verksamhet med mindre klimatpåverkan.

Greenfoods mål är att ha en tydlig och ambitiös hållbarhetsprofil. Vi vill göra gott för världen på riktigt. Vår ambition är att inte bara göra det som förväntas av oss. Vi vill gärna göra mer än så genom att integrera hållbarhetsfrågor som en självklar del i det dagliga arbetet i samtliga av våra bolag. Därför söker vi nu en hållbarhetsutvecklare för affärsområdet Food solution(FS). Läser mer om oss på www.greenfood.se (http://www.greenfood.se)







Uppdragsbeskrivning

Som hållbarhetsutvecklare kommer du att leda, driva och samordna hållbarhetsarbetet både övergripande för affärsområdet och specifikt för Salicos verksamhet. Du ingår i koncernens hållbarhetskommittee och arbetar strategiskt utifrån koncernens gemensamma målsättningar och handlingsplaner där du påverkar och bidrar med värdefull kunskap genom din erfarenhet.



Ansvar och arbetsuppgifter

Då det är en ny roll i organisationen så hoppas vi att vi kan forma den tillsammans med dig. Typiska arbetsuppgifter kan vara:

- Bryta ner koncernmål samt framtagning av hållbarhetsmål för affärsområde FS samt Salico
- Ta fram handlingsplaner och riktlinjer för FS som affärsområde samt specifikt för Salico med utgångspunkt i koncernens strategiskt viktiga fokusområden.
- Tillse och verkställa planer, rutiner, riktlinjer tas fram för hållbarhetsområdet och att dessa förstås, accepteras och följs av organisationen (FS och Salico).
- Vara affärsområdet FS hållbarhetssamordnare och stöd till enskilda bolag i deras hållbarhetsarbete.
- Utreda och analysera, bereda beslutsunderlag för aktiviteter och investeringar inom hållbarhetsområdet på affärsområdesnivå samt Salico.
- Leda och delta i projekt beroende på område (ex på områden där projekt drivs är: minska matsvinn, förpackningsförbättringar, minska CO2e.).
- Utbilda internt inom hållbarhet för att höja kompetensen inom hållbarhet samt integrera hållbarhetsfrågor i den dagliga verksamheten.
- Utveckla arbetssätt, skapa processer och rutiner för att optimera hållbarhetsarbetet.
- Följa upp, analysera och redovisa hållbarhetsarbetet för affärsområdet samt Salico.


Din profil

Vi tror du har en examen från universitet eller högskola inom relevant område. Samtidigt har du ett stort intresse för att utvecklas mer inom hållbarhetsområdet. Du har erfarenhet från hållbarhetsarbete i annan producerande verksamhet och är van vid produktionsmiljö.

Då vi drivs av att förbättra vår verksamhet är det viktigt för oss att du är initiativtagande, gillar att hitta nya lösningar och vågar att driva förändringar. För att trivas hos oss är du en prestigelös lagspelare som värderar samarbete och goda långsiktiga relationer.



Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande resa där du kommer att kunna påverka och utvecklas tillsammans med oss inom hållbarhetsområdet. Du kommer att ingå hållbarhetskommitteen för koncernen och rapporterar till Johan Wohlin, COO Food Solution. Vill du vara med att bidra till att Greenfoodkoncernens hållbara utveckling? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 26 september 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör
Läs mer Jul 12
Det är passionen för hälsosam mat som driver oss på Greenfood. Att göra den godare. Enklare. Bättre. Mer prisvärd. Passionen har gjort oss på Greenfood till en av Nordens ledande livsmedelskoncerner inom hälsosam mat. Vår dröm och stora fokus är att fortsätta växa och erbjuda ännu fler människor möjligheten att uppleva våra erbjudanden och produkter.

Greenfood består av 27 bolag och 1400 drivna människor där alla gör sitt yttersta för att fortsätta utveckla- och förbättra vårt erbjudande. Verksamheten är bred och med våra tre affärsområden är vi med i hela livsmedelskedjan - från odling, förädling och leverans till ögonblicket då konsumenten sätter gaffeln i sin mun. Greenfood omsätter ca 4,3 mdkr och finns representerade i 7 länder. I vårt skafferi hittar du spännande varumärken som Picadeli, Green Deli, Daily Greens, SallaCarte m.fl.



Är du vår blivande Lönespecialist?

Greenfoods shared Servicecenter (Greenfood Services AB) hanterar löner för 13 av Greenfoods 27 bolag vilket innefattar löner för cirka 650 anställda. Uppdraget innebär att säkerställa att alla får rätt lön i rätt tid och du arbetar i lönesystemet AGDA PS.

Kollektivavtal som omfattas i uppdraget är Lager- och e-handelsavtalet, Unionen/Svensk handels tjänstemannaavtal samt Livsmedelsindustrin där ditt ansvar är att säkerställa att vi följer gällande kollektivavtal för samtliga anställda du hanterar lön för vilket innebär både kollektivare och tjänstemän. Tidsstämpling används på flertalet av bolagen på kollektivsidan.

Du hanterar dagliga frågor från anställda gällande lön och ansvarar för att rapportera till Collectum, AGI till Skatteverket, Försäkringskassan mm. Månadsavstämningar till respektive bolag gällande bokföringsunderlag samt semesterskulder ingår precis som diverse årsavstämningar som förmånsvärden, Fora, Svenskt näringsliv etc. Arbetsgivarintyg och andra intyg som berör lön och anställningstid är det du som ansvarar för.

Uppdraget innebär att det är du som är vår lönespecialist och stora stjärna gällande AGDA PS. Ditt ständiga fokus är hur vi kan digitalisera än mer och använda systemet på mest optimala sätt. När du automatiserat en process och skalat bort handpåläggning känner du dig som allra nöjdast!

Support med hantering av reseräkningar samt lönekörningar finns att tillgå i bolaget och som även avlastar under hektiska perioder. Placering är i Helsingborg på Greenfoods HQ och du rapporterar till CFO på Greenfood services AB.



Din profil

Förutom att du har en gedigen erfarenhet från att arbeta i AGDA PS är du också väl bevandrad med att hantera olika typer av kollektivavtal kopplat till lön. Du känner dig ibland som en levande uppslagsbok gällande lönefrågor och har du inte svaret är du den första som känner iver att ta reda på fakta. Din drivkraft till att digitalisera allt som bara går är stor och du mår som bäst när du får systemet att förenkla åt dig, chefer eller medarbetare.

Som person tar du alltid fullt ansvar över dina uppgifter och trivs med att ha många dagliga kontakter med anställda. Relevant utbildning inom området efterfrågas och du pratar flytande svenska och behärskar engelska.



Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en koncern där du alltid kommer att utmanas, utvecklas och möjlighet att påverka ditt uppdrag. Vi tror på att använda alla anställdas inre krafter och skapa en miljö där alla får möjlighet att vara den bästa versionen av sig själva. Flexibla arbetstider och ett målstyrt ledarskap får du hos oss. Om du tror dig vara den person vi letar efter, varmt välkommen med din ansökan!



Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 30 augusti 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Relationsskapande säljare med C-körkort

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 2
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!







Söker du en tjänst där du får både frihet och ansvar? En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Ditt fokus ligger på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs C-körkort och/eller BE-körkort.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och fritt jobb i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör! Vi söker drivna personer som skapar resultat och ger det lilla extra.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 12 mars 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu

Relationsskapande säljare med C-körkort

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 14
Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.

Nu välkomnar vi Fazer och Skogaholm som ny samarbetspartner. Tillsammans med våra befintliga varumärken Polarbröd, Korbrödsbagarn, Hatting, Gille, Hägges och VaGott så kommer vi att ha en ännu starkare produktportfölj inom bröd.

Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom samdistribution och lokal närvaro samt vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.

Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Nu skall vi bli fler!

Vi söker dig som vill vara med på resan!







Söker du en tjänst där du får både frihet och ansvar? En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!



Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Ditt fokus ligger på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.



Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs C-körkort och/eller BE-körkort.



Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och fritt jobb i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör! Vi söker drivna personer som skapar resultat och ger det lilla extra.



Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 2 mars 2021. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se.

Ansök nu