REGION SKÅNE jobb i Helsingborg

Hitta lediga jobb hos REGION SKÅNE i Helsingborg. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Helsingborg.

ST-läkare till Vårdcentralen Landborgen i Helsingborg

ST-läkare
Läs mer Apr 23
Gör skillnad. Varje dag.

Är du legitimerad läkare som vill göra skillnad? Söker du efter en arbetsplats där du ges möjlighet till utvecklig både i din yrkesroll och på ett personligt plan? Tveka då inte att söka dig till oss på Vårdcentralen Landborgen i Helsingborg!

Vårdcentralen Landborgen ligger i hjärtat av Helsingborg med närhet till havet, skogen och centrum. Med ett stort engagemang arbetar vi kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet för att kunna leverera ännu bättre vård. I detta arbete har du som medarbetare stora möjligheter att påverka. Vi värnar om vår goda arbetsmiljö och har fokus på såväl nöjda medarbetare som nöjda patienter samt hög vårdkvalitet.

Med ett högt förtroende från våra omkring 13 200 listade patienter och erbjuder dem ett brett vårdutbud med flera mottagningar såsom diabetes, astma/KOL, hypertonimottagning, flimmermottagning, äldrevårdsmottagning, distriktssköterskemottagning och barnavårdscentral. Vi satsar på ett strukturerat teambaserat arbetssätt i tron om att teambaserad vård ökar nöjdheten bland patienterna och stärker samhörigheten bland personalen. Hos oss arbetar specialistläkare inom allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kuratorer, rehabiliteringskoordinator, medicinska sekreterare samt arbets- och fysioterapeuter på vår rehabiliteringsavdelning. Vi utför även hembesök och har fått förtroendet att sköta om två äldreboenden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ST-läkare till vår vårdcentral.

Hos oss får du möjlighet att följa olika vårdförlopp i nära samarbete med kompetenta medarbetare och våra vårdgrannar. Därtill arbetar du med vanligt förekommande uppgifter på vårdcentral, som exempelvis egen mottagning med både planerade och akuta besök, barnavårdscentral (BVC), hemsjukvård samt vårdboende. I din roll fungerar du också som stöd till sjuksköterskor och annan vårdpersonal i deras arbete. Du tilldelas en fast handledare och avsatt handledningstid varje vecka. Vi satsar på fortbildning och kompetensutveckling och är flexibelt inställda till att du själv ska kunna påverka och forma ditt tjänsteinnehåll. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag.

På enheten tycker vi att det är viktigt med fortlöpande utveckling av våra medarbetare och vår verksamhet. Vår läkargrupp består av sju specialister i allmänmedicin och åtta ST-läkare som tillsammans har en bred erfarenhetsbas och kompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

För att trivas hos oss behöver du vara ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad samt ha ett stort intresse för allmänmedicin. Vi ser att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga eftersom tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor inom och utanför den egna professionen. För dig är det patienten som står i fokus och du strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Dessutom är du positiv, engagerad och vill vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet på vårdcentralen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Njuravdelning/KUA i Helsingborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 7
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till oss på Njuravdelning/KUA vid Helsingborgs lasarett!

Njuravdelningen och klinisk utbildningsavdelning (KUA) tillhör specialiserad medicin. Vi vårdar patienter som är i behov av specialiserad njursjukvård men också multisjuka och äldre. Hos oss finns det ett nära samarbete mellan njurmottagningen och avdelningen för dialys.

KUA är en del av njuravdelningen och här vårdas äldre patienter med behov av medicinsk vård, omvårdnad och rehabilitering. Studenter från läkar-, sjuksköterske-, arbetsterapeut- och fysioterapeututbildningarna från Lunds universitet samarbetar i tvärprofessionella team kring patienten, vilket ger möjlighet att träna både teamarbete och sin yrkesspecifika roll. De arbetar självständigt under handledning av erfaren personal, kring både omvårdnad och medicinska ställningstaganden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är ett sammansvetsat och glatt gäng med högt i tak som arbetar i tvärprofessionella team för att kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter. Det faktum att vi har mycket studenter från olika professioner hos oss har gjort att vi utvecklat ett arbetsklimat där det inte finns några dumma frågor utan vi lär oss hela tiden av varandra och våra patienter, säger Isabelle som är sjuksköterska.

Som sjuksköterska hos oss får du förutom trevliga kollegor och ett gott arbetsklimat även ett omväxlande och spännande arbete som innefattar en rad varierande uppgifter. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter att bredda din kompetens då enheten omfattar dels ett specialistområde och dels Helsingborgs enda utbildningsavdelning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är positivt om du har erfarenhet från njursjukvård, men det är inget krav. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Som person värderar du variationen av att både arbeta självständigt och i ett nära samarbete med dina kollegor. Du är social, flexibel och uppskattar att arbeta i en studieinriktad miljö.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Vårdadministrativ enhet i Helsingborg

Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 15
Gör skillnad. Varje dag.

Är du utbildad medicinsk sekreterare med stort engagemang som söker ett betydelsefullt och omväxlande arbete? Då kan det vara dig vi söker!

På vår enhet arbetar medicinska sekreterare som bemannar vårdavdelningarna inom specialiserad medicin 1 och 2. Vi är etablerade på olika avdelningar men utgör en gemensam grupp som arbetar mot samma mål. Det vi tycker är viktigt i vårt arbete är ett professionellt bemötande, hög kvalitet, arbetsglädje och ett genuint engagemang.

Vi samarbetar avdelningarna emellan vilket ger en känsla av gemenskap och möjlighet att bredda dina kunskaper över avdelningsgränserna. Detta skapar möjligheter för utbyte av kompetens, idéer och utveckling. Förutom samarbete inom den egna enheten samarbetar vi dagligen med bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och receptionister.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu dig som är medicinsk sekreterare där din tillhörighet och ansvarsområde kommer att vara Njuravdelningen och Klinisk utbildningsavdelning (KUA) tillsammans med erfaren kollega. Här vårdas patienter som är i behov av specialiserad njursjukvård men också multisjuka och äldre.

I rollen som medicinsk sekreterare ingår dokumentation, registrering, bevakning, intyg, diagnosregistrering i PASIS och övrig patientadministration kring patientens möte med vården. Hos oss finns det alltid möjlighet att lära sig något nytt. Sjukdomsklassificering är en viktig del som ingår i arbetet. Vårt mål är att alla medicinska sekreterare ska utbildas i sjukdomsklassificering. Vi har internt nätverk som arbetar med klassificeringsfrågor, granskning och kompetensutveckling.

Våra förbättringsaktiviteter utgör en grund för utveckling och för att nå resultat. Vi har ett tydligt målarbete för allas delaktighet. Oavsett om du är ny i yrket eller har erfarenhet som medicinsk sekreterare, får du en individuell introduktion som anpassas efter din erfarenhet och kunskap med kontinuerlig uppföljning både från enhetschef och mentor.

Arbetstiden är förlagd till dagtid från måndag till fredag, enligt flexavtal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration, 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Dina arbetsuppgifter kräver att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift samt har goda kunskaper inom medicinsk terminologi. Har du tidigare erfarenhet av Melior, Medspeech och PASiS ser vi det som meriterande.

Som person har du förmåga att organisera ditt arbete effektivt och är ansvarstagande. Du trivs med att arbeta självständigt men värdesätter även gott samarbete. För oss är det viktigt att du ser möjligheter, har en helhetssyn och har ett positivt bemötande. Vi ser också att du är positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare till ätstörningsvård inom vuxenpsykiatrin, Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Maj 16
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Är du specialistläkare med specialistkompetens inom psykiatri och vill vara med och utveckla vår ätstörningsvård? Då vill vi välkomna dig till vårt härliga och sammansvetsade team i Helsingborg!

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Helsingborg har mottagningar och team förlagda i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm. All heldygnsvård finns i Helsingborg. Vi bedriver specialistpsykiatrisk vård och behandling av patienter med svåra psykiska problem. Upptagningsområdet består av tio kommuner i nordvästra Skåne som vi genom samverkansmöten och vårdplaneringar har ett gott samarbete med.

Just nu befinner vi oss i en spännande utveckling av behandlingsinnehållet i vår ätstörningsvård. Vi startar även upp en ny dagsjukvård för ätstörning med målet att öppnas den 6 maj 2024. För att erbjuda bästa möjliga vård är ätstörningsteamen inom öppenvården, mellanvården och heldygnsvården integrerat och arbetar tillsammans för att följa patienten, oavsett vårdbehov och vårdnivå. Ätstörningsteamen bedriver specialiserad ätstörningsvård både inom öppenvården, mellanvården och heldygnsvården. Här ges du stora möjligheter att påverka utformningen av teamets arbete och fortsatta uppbyggnad.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny kollega till vårt engagerade team i Helsingborg. Där du som specialistläkare tillhör ätstörningsteamet inom öppenvårdsmottagningen samt dag- och heldygnsvården. Du ansvarar du för patienternas vård, ge rådgivning, utföra diagnostik, bedöma och behandla patienter. Hos oss möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp där du med din kompetens har stora möjligheter att göra skillnad för patienten. En viktig del av ditt arbete är samverkan med olika parter och ett intensivt arbete med närstående.

Vi arbetar i tvärprofessionella team, där olika kompetenser och erfarenhet berikar och kompletterar varandra. Hos oss arbetar arbetar psykolog, kurator, dietist, sjuksköterska, undersköterska samt fysioterapeut enhetschef och medicinsk sekreterare Tillsammans tillgodoser vi att patienterna får den behandling och det stöd som behövs.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du specialistkompetens i psykiatri. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du ska ha genomgången eller planerad kurs i klinisk handledning.

Vid en universitetssjukvårdsenhet krävs att läkare har pedagogisk erfarenhet och utbildning. Denna kan du ha förvärvat genom handledning av exempelvis sjuksköterske- och läkarstudenter samt läkare under utbildning och som bi- eller huvudhandledare av doktorander. Beskriv tydligt i ansökan genomgångna eller planerade pedagogiska kurser, erfarenhet av handledning och undervisning på olika nivåer.

För att trivas hos oss behöver du tycka om struktur, ta eget ansvar men samtidigt vara en naturlig samarbetspartner. Som person är du empatisk och tydlig i din kommunikation till både patienter och närstående. Du är drivande och bidrar gärna i utvecklingsarbeten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I samband med att du skickar in din ansökan ska du fylla i frågeformuläret som måste vara fullständigt och korrekt ifyllt.Du behöver även bifoga dina handlingar digitalt, se under Övrigt vilka handlingar du behöver skicka med. För att vi ska kunna bedöma din ansökan måste den vara komplett.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval.

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska sökande till specialistläkartjänst bifoga läkarlegitimation och specialistkompetensbevis. Gällande tjänst som biträdande överläkare ska även tjänstgöringsintyg bifogas. För överläkartjänst kan även krävas examensbevis gällande disputation, intyg om docentur och publikationslista (uppdelat på originalpublikationer, översiktsartiklar och övriga publikationer). OBS! Dessa digitala handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning, därför ska de medfölja din ansökan. Utomnordiska avhandlingar ska bifogas ansökan och vara bedömda av Universitets- och högskolerådet samt uppfylla kraven för doktorsavhandling vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet. I förekommande fall kommer en bedömning göras av Forskarutbildningsnämnden vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet, på initiativ av Gemensamma Sakkunniggruppen. Vid eventuella frågor, mejla till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Infektionsavdelning i Helsingborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 6
Gör skillnad. Varje dag.

Är du legitimerad sjuksköterska som söker nya utmaningar? Då är du varmt välkommen till oss på infektionsavdelningen på Helsingborgs lasarett! Vi söker såväl nyexaminerade som erfarna sjuksköterskor till en kombinationstjänst med arbetstid dag och natt.

Vi på Infektionsavdelningen är ett team bestående av olika professioner som stöttar varandra. Hos oss kommer du att få en grundlig och bred kunskapsbas med naturliga beröringspunkter gentemot övriga specialiteter såsom medicin, kirurgi och ortopedi. Vi har totalt 14 vårdplatser för patienter med svåra sjukdomstillstånd där diagnoserna omfattar en stor variation av infektionssjukdomar. På avdelningen arbetar vi tvärprofessionellt i team för att ge våra patienter bästa möjliga vård.

Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete avseende patientsäkerhet och patientsäkerhetsrisker, men även avseende arbetsmiljön på avdelningen. Ett led i detta är strukturerad kompetenshöjning genom till exempel obligatoriska utbildningsdagar varje månad.

Är du nyfiken på att höra mer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på infektionsavdelningen erbjuds du ett mångsidigt och spännande arbete där du har chans att utveckla en bred kompetens inom medicinsk omvårdnad samt inom vår specialitet. Här får du stimulerande och givande arbetsuppgifter oavsett om du är nyexaminerad och vill skapa dig en bred bas att stå på, eller om du har ett antal års erfarenhet och vill fördjupa din kompetens.

I rollen som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med undersköterskor och läkare. Dagtid har du alltid patientansvarig läkare samt en farmaceut tillgänglig. Vi arbetar mycket med intravenös läkemedelsbehandling och använder medicinteknisk apparatur såsom optiflow och övervakningsutrustning. En del av våra patienter bär på resistenta bakterier eller vårdas för smittsamma sjukdomar, vilket kräver isolering men oavsett patientens diagnos arbetar vi enligt basala hygienrutiner.

För nyanställda erbjuder vi ett individuellt anpassat introduktionsprogram utifrån dina tidigare erfarenheter. Med stöd och uppföljning av våra omvårdnadsledare ser vi till att du får den kunskap du behöver för att lyckas i din roll.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du som söker har ett intresse för att utveckla vården samt vill sprida din erfarenhet och positiva glädje till både teamet och patienterna på vår avdelning.

Vi ser att du som söker trivs med att arbeta i team och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga samtidigt som du har förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Som person är du positiv, ansvarsfull och flexibel. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har förmåga att kunna hantera och prioritera när tempot är högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Disputerad Specialistläkare till Vuxenpsykiatrimottagning Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Maj 8
Gör skillnad. Varje dag.

Är du disputerad specialistläkare och samtidigt vill ha möjlighet till 40% tjänsteutrymme för forskning under fyra år? Då välkomnar vi dig att söka till oss.

Forskningsverksamheten vid den psykiatriska universitetssjukvården i nordvästra Skåne har byggts upp under en femårsperiod med fokus på kliniskt relevant forskning om svårbehandlade psykiatriska tillstånd, från epidemiologi till klinisk behandlingsforskning. Inom vår enhet driver vi epidemiologiska studier, socialpsykiatriska interventionsstudier och leder klassiska läkemedelsstudier i nationellt och internationellt samarbete. Vi befinner oss fortfarande i ett spännande uppbyggnadsskede och vill nu skala upp och konsolidera vår forskningsverksamhet.

För att stabilisera och långsiktigt integrera den kliniknära psykiatriska forskningen i nordvästra Skåne med vår gängse kliniska verksamhet söker vi nu forskarutbildad personal från flera professioner. Psykiatri Skåne erbjuder Skånes befolkning ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom Vuxenpsykiatri, Barn- och ungdomspsykiatri samt Rättspsykiatri. Verksamheten är knuten till Lunds universitet och andra lärosäten i regionen.

Psykiatri Skåne har idag cirka 3 000 anställda. Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Helsingborg har mottagningar och team förlagda i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm. All heldygnsvård finns i Helsingborg och sammanlagt är vi cirka 470 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Som läkare hos oss ges du stora möjligheter att tillsammans med kollegorna i teamet vara delaktig i att utveckla mottagningen och vårdens innehåll. Du har stora möjligheter att göra skillnad för patienterna, nu och i framtiden. Därtill arbetar du med att diagnosticera, bedöma och behandla patienter utifrån aktuell forskning och vedertagen beprövad erfarenhet. Utöver detta kan du söka om 40 procent tjänsteutrymme för att i fyra år arbeta med pågående och planerade läkemedelsprövningar samt andra kliniska studier och på så sätt bidra till att utveckla forskningsverksamheten inom vår universitetssjukvårdsenhet. Vi arbetar utifrån tvärprofessionella team, där olika kompetenser och erfarenhet berikar och kompletterar varandra.

Tillsammans med dina kollegor tillgodoser du att patienterna får den behandling och det stöd som behövs för att kunna leva ett så självständigt och fungerande liv som möjligt, utifrån deras egna förutsättningar och behov. Vi strävar ständigt efter att förbättra och utveckla vår verksamhet, där vi välkomnar din kunskap, dina idéer och din erfarenhet.

Som universitetssjukvårdsenhet satsar vi mycket aktivt på både forskning och undervisning, vilket innebär att du även förväntas bidra med undervisning och handledning av läkarstudenter på grundutbildningen samt till utbildningsläkare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistkompetens i psykiatri. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du som söker måste vara disputerad vid ansökningstillfället, och om disputation skett vid annat än svenskt lärosäte ska doktorsexamen vara validerad. Om du har arbetslivserfarenhet inom specialiteten är det meriterande.

För att trivas hos oss behöver du tycka om att ta stort eget ansvar samtidigt som du gärna samarbetar i team där du uppskattar och värdesätter teamets kompetens. Du delar gärna med dig av din kompetens och erfarenhet och har lätt för att kommunicera. Vidare har du en vilja att utveckla både dig själv, dina arbetskamrater och verksamheten. Därtill har du god förmåga att planera och strukturera både ditt och enhetens arbete samt vana att arbeta i olika stödsystem. Du arbetar inom fastlagda ramar och givna riktlinjer och med patientens bästa i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du behöver inkomma med en vetenskaplig presentation som ska vara en kort beskrivning av din tidigare forskning, var du är idag, och vilka akademiska ambitioner du har? Vilken forskningsmiljö befinner du dig i? Hur vill du differentiera din forskning och utveckla din egen forskningslinje?

Vid en universitetssjukvårdsenhet krävs att läkare har pedagogisk erfarenhet och utbildning. Denna kan du ha förvärvat genom handledning av exempelvis sjuksköterske- och läkarstudenter samt läkare under utbildning och som bi- eller huvudhandledare av doktorander. Beskriv tydligt i ansökan genomgångna eller planerade pedagogiska kurser (dokumentation), erfarenhet av handledning och undervisning på olika nivåer.

I samband med att du skickar in din ansökan ska du fylla i frågeformuläret som måste vara fullständigt och korrekt ifyllt. Du behöver även bifoga dina handlingar digitalt, se under Övrigt vilka handlingar du behöver skicka med. För att vi ska kunna bedöma din ansökan måste den vara komplett. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska sökande till specialistläkartjänst bifoga läkarlegitimation, specialistkompetensbevis och bevis om pedagogisk erfarenhet och utbildning. Gällande tjänst som biträdande överläkare ska även tjänstgöringsintyg bifogas. För överläkartjänst kan krävas examensbevis gällande disputation, intyg om docentur och publikationslista (uppdelat på originalpublikationer, översiktsartiklar och övriga publikationer). OBS! Dessa digitala handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning, därför ska de medfölja din ansökan. Utomnordiska avhandlingar ska bifogas ansökan och vara bedömda av Universitets- och högskolerådet samt uppfylla kraven för doktorsavhandling vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet. I förekommande fall kommer en bedömning göras av Forskarutbildningsnämnden vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet, på initiativ av Gemensamma Sakkunniggruppen. Vid eventuella frågor, mejla till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Rydebäck med inriktning

Specialistläkare
Läs mer Maj 8
Gör skillnad. Varje dag.

Är du specialistläkare och har ett stort intresse för allmänmedicin och barnhälsovård? Letar du efter en arbetsplats där god arbetsmiljö är viktigt, i ett välfungerande team med positivt arbetsklimat? Då kan du fortsätta läsa vidare, du kan vara just den vi söker!

Varmt välkommen till Rydebäcks Vårdcentral, en medelstor hälsovalsenhet, med drygt 7 200 listade patienter. Rydebäck är en fantastisk ort vid havet på gränsen mellan Helsingborg och Landskrona. Hit tar du dig enkelt oavsett hur du väljer att förflytta dig, det finns både tågstation, flera busslinjer samt närhet till motorväg och en helt magisk cykelväg från både Landskrona och Helsingborg.

Vi är idag 28 engagerade medarbetare inom flera olika professioner som tillsammans arbetar mot målet att bli Skånes bästa vårdcentral. Vår vårdcentral har flera välfungerande mottagningar, bland annat har vi fysioterapi med gym, kurator och även en tillhörande och populär BVC bland barnfamiljerna. Vi ansvarar även för ett nytt modernt särskilt boende (SÄBO). Vi är övertygade om att en framgångsfaktor för att nå vårt mål är att vi arbetar i team kring våra patienter samt att vi erbjuder god vård och hög tillgänglighet via telefon, 1177 och både digitala och fysiska möten. Ett nytt spännande projekt är hur vi kan utveckla teamsamverkan ytterligare för att erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter.

ARBETSUPPGIFTER
På vårdcentralen arbetar idag både specialister i allmänmedicin och ST-läkare. Vi har läkare som arbetar specificerat mot både SÄBO och hemsjukvård vilka kan erbjuda hembesök. I din roll som specialistläkare arbetar du med både planerad och akut mottagningsarbete och det vi söker är någon som vill inrikta sig mot barnhälsovård.

Vårdcentralen arbetar teambaserat för att skapa ett bättre patientflöde och en utvecklande arbetsmiljö. Du ingår i ett team med allmänsjuksköterska, specialistsjuksköterska (så som distriktssköterska, diabetessjuksköterska, Astma/KOL sköterska), undersköterskor, kurator, rehabkoordinator, arbetsterapeut, fysioterapeut och sekreterare. Teamarbete kommer vara en viktig nämnare framöver för att erbjuda bästa möjliga vård.

Vi satsar på fortbildning och kompetensutveckling samt önskar att du delar med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare samt handleder läkarstudenter och utbildningsläkare. Därtill ingår förbättringsarbete som en viktig komponent för att kunna erbjuda hög medicinsk kvalitét med gott resursutnyttjande. Hos oss får du möjlighet till stort inflytande i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Nu söker vi dig som är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För att vara aktuell för tjänsten har du språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser det som fördelaktigt att du har erfarenhet utav primärvården sedan innan, likaså av journalsystemen PMO, Melior och/eller Pascal.

Vi välkomnar dig som är positiv, flexibel och har ett gott bemötande. Vidare är du driven och tar initiativ till nya idéer och arbetssätt inom verksamheten. Du värdesätter att arbeta i team, men uppskattar också det självständiga arbetet. Ditt arbete präglas av att du är ansvarsfull, har god prioriteringsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

ST-läkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Råå

ST-läkare
Läs mer Maj 8
Gör skillnad. Varje dag.

Är du intresserad av allmänmedicin och vill vara med att utveckla skånsk primärvård? Då har du kommit rätt, välkommen till vårdcentralen Råå!

Vårdcentralen Råå ligger i södra delen av Helsingborg, bara ett stenkast från havet, med bra tåg- och bussförbindelser. Vårt team på drygt 50 anställda tar hand om våra 11 400 listade patienter.
Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten och komplettera teamet genom att bli vår nya kollega.
Hos oss finns det ett aktivt tvärprofessionellt samarbete mellan våra medarbetare och vi är vana vid att handleda såväl studenter som nya kollegor. Här lägger vi stor vikt vid att bibehålla en god arbetsmiljö och våra medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens utveckling, kvalité och sociala miljö. Vi arbetar regelbundet med förbättringsarbete och har många nya och roliga projekt att se fram emot, bland annat e-tjänster och digitala möten.

Förutom distriktssköterskemottagning har vi även specialistmottagningar för diabetes, astma-allergi-KOL, inkontinen, äldrevård samt en livsstilsmottagning. Alla patienter har en namngiven läkare.
Patienter med kroniska sjukdomar finns på en bevakningslista och kallas aktivt till läkarbesök. På vårdcentralen har vi ett väl utbyggt rondsystem. Vi strävar efter att ha ett listningstak på 1100 patienter per heltidsarbetande specialistläkare.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ST-läkare får du ett spännande och utmanande arbete med goda förutsättningar för en bred utbildning inom specialiteten. Din utbildning kommer skräddarsys i samråd med din handledare för att din utbildning ska bli så optimal, utmanande och intressant som möjligt. Du arbetar med vanligt förekommande arbetsuppgifter, vilket bland annat innebär både planerade och akuta läkarbesök samt vård och samverkan med kommunen. Idag arbetar nio specialistläkare i allmänmedicin, sex ST-läkare samt en AT-läkare.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägsta nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du kan planera och organisera ditt arbete, men du har också förmågan att prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter när stunden kräver det. Du är noggrann, trygg och stabil samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Som person är du lyhörd och empatisk samt har ett positivt förhållningssätt och visar ett stort engagemang i ditt arbete.

Vidare har du lätt för att samarbeta och tycker om en variation av arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du, precis som vi, har ett intresse av att arbeta med utveckling och förbättring. Därutöver har du ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!



ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Råå

Specialistläkare
Läs mer Maj 8
Gör skillnad. Varje dag.

Är du intresserad av allmänmedicin och vill vara med att vidareutveckla vår verksamhet? Då har du kommit rätt, välkommen till vårdcentralen Råå!

Vårdcentralen Råå ligger i södra delen av Helsingborg, bara ett stenkast från havet, med bra tåg- och bussförbindelser. Vårt team på drygt 50 anställda tar hand om våra 11 400 listade patienter. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten och komplettera teamet genom att bli vår nya kollega. Hos oss finns det ett aktivt tvärprofessionellt samarbete mellan våra medarbetare och vi är vana vid att handleda såväl studenter som nya kollegor. Här lägger vi stor vikt vid att bibehålla en god arbetsmiljö och våra medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens utveckling, kvalité och sociala miljö. Vi arbetar regelbundet med förbättringsarbete och har många nya och roliga projekt att se fram emot, bland annat e-tjänster och digitala möten.

Förutom distriktssköterskemottagning har vi även specialistmottagningar för diabetes, astma-allergi-KOL, hypertoni, äldrevård samt en livsstilsmottagning. Samtliga patienter har en namngiven läkare. Patienter med kroniska sjukdomar finns på bevakningslista och kallas aktivt till läkarbesök. På vårdcentralen har vi också ett väl utbyggt rondsystem. Vi strävar efter att ha ett listningstak på 1100 patienter per heltidsarbetande specialistläkare.



ARBETSUPPGIFTER
I din roll som specialist i allmänmedicin arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter så som planerade och akuta läkarbesök, handledning samt vård och samverkan med kommunen. Det finns även möjligheter till medicinskt ansvar för särskilt boenden för äldre (SÄBO). På vårdcentralen arbetar du med nio specialistläkare i allmänmedicin, sex ST-läkare samt AT-läkare.

KVALIFIKATIONER
Nu välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har avslutat din specialistutbildning inom allmänmedicin. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets skala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är duktig på att planera och organisera ditt arbete men som även har förmåga att prioritera och snabbt växla mellan arbetsuppgifter när det behövs. Du är noggrann, trygg och stabil samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Som person är du lyhörd och empatisk samt har ett positivt förhållningssätt och visar ett stort engagemang i ditt arbete. Vidare har du lätt för att samarbeta och tycker om en variation av arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du, precis som vi, har ett intresse av att arbeta med utveckling och förbättring. Därutöver har du ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag. Vii ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Bemanningsenhet i Helsingborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 22
Gör skillnad. Varje dag.

Är du redo för din nästa utmaning som sjuksköterska? Sök tjänsten hos oss för att bli en del av vårt engagerade team och bidra till en bättre vård för patienterna på Helsingborgs lasarett!

Bemanningsenheten vid Helsingborgs lasarett bemannar de olika verksamheterna på sjukhuset vid vakanser eller behov av extra förstärkning. Alltid med en hög kompetens, glädje och ett gott bemötande till både patienter och kollegor. Vårt uppdrag är att samordna kompetens, främst inom slutenvård, med olika specialiteter.

Bemanningsenheten består av Resursteamet och timanställda. Resursteamet är vår tillsvidareanställda personal som verkar som sjukhusets egen bemanningspool och består av cirka 30 medarbetare, främst sjuksköterskor och undersköterskor samt administratör med chefsstödsuppdrag. Region Skåne erbjuder en trygg anställning med flera förmåner.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu flera sjuksköterskor till oss i Helsingborg! I din roll som sjuksköterska får du ett varierat arbete där du arbetar inom lasarettets många olika verksamheter och specialiteter. Resursteamet bemannar avdelningarna med kompetent personal och på så sätt fungerar vi som en intern bemanningspool. Hos oss får du bra möjligheter att utveckla din kompetens genom att arbeta väldigt brett inom olika områden. Att arbeta i resursteamet kräver både erfarenhet och flexibilitet, därför erbjuder vi lönetillägg till våra tillsvidareanställda.

Hos oss får du ett arbete i en lärorik miljö med goda utvecklingsmöjligheter och vi har regelbundet interna utbildningar. Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter och dina framtida visioner.

- Jag trivs väldigt bra i resursteamet! Bland annat för att arbetet ger mig en bred kompetens, man kan lite om mycket och jag får ett väldigt brett kontaktnät på Helsingborgs lasarett. Jag har blivit bättre på att hantera situationer där jag har begränsad bakgrundsinformation. Här blir man en problemlösare och får självständigt ta reda på saker, säger David som är sjuksköterska i resursteamet på Bemanningsenheten.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du några års erfarenhet som sjuksköterska inom somatisk vård ser vi det som meriterande.

Det här en tjänst för dig som är trygg i din yrkesroll och visar ett stort engagemang, god servicekänsla och förmåga att ta ansvar. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av teamet. Vidare ser vi att du drivs av nya utmaningar och vill vara med och bidra till en bättre vård för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare till klinisk fysiologi och nuklearmedicin i Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Maj 13
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en engagerad specialistläkare eller en erfaren ST-läkare inom klinisk fysiologi/kardiologi? Då kan du vara den vi söker!

På Klinisk fysiologi och nuklearmedicin arbetar cirka 35 anställda inom yrkeskategorierna läkare, både specialister och ST-läkare, biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare, undersköterskor, ingenjörer, och sjukhusfysiker. Vi genomför avancerade undersökningar inom områdena ultraljud, nuklearmedicin, neurofysiologi, lung- och arbetsfysiologi, elektrofysiologi och tryck- och flödesfysiologi. Behovet av undersökningar ökar och vi vill därför bli fler. God diagnostik förutsätter tillgång till mer eller mindre avancerade diagnostiska tekniker. För att på ett rationellt sätt kunna bedriva en effektiv och säker medicinsk verksamhet med god kvalitet har vi samlat resurskrävande undersökningar inom verksamhetsområde diagnostik. Här ingår de medicinska specialiteterna klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt radiologi,.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en specialistläkare inom klinisk fysiologi alternativt kardiologi. Även en erfaren ST-läkare kan vara aktuellt. Hos oss erbjuds du en varierande arbetsdag som specialistläkare med ett brett spektrum av undersökningar tillsammans med trevliga kollegor. Arbetsuppgifter kan variera utifrån din kompetens och specialistområde.

Är du specialist finns också möjlighet att bli sektionchef (40% av tiden).

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med specialistkompetens inom klinisk fysiologi/nuklearmedicin eller kardiologi alternativt minst fyra år som ST-läkare inom specialiteten. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Bred erfarenhet och kompetens inom ultraljud är meriterande för tjänsten.

Som person ser vi att du är engagerad, ansvarstagande och bidrar till en god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för klinisk fysiologi. Den dagliga kontakten med människor ställer krav på att du är serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga. Vidare tycker du att förändringsarbete är viktigt och vill aktivt delta i verksamhetens fortsatta utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Ny-Sjukskötersketjänst i Helsingborg och Ängelholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 3
Gör skillnad. Varje dag

Är du nyexaminerad sjuksköterska som vill få en bred kompetens och utvecklas i din sjuksköterskeroll? Då är du välkommen till vår rotationstjänstgöring/onboarding på Helsingborgs lasarett och Ängelholms sjukhus!

Vi är Ny-Sjukskötersketjänst i Helsingborg och Ängelholm, och vi erbjuder en unik möjlighet för sjuksköterskor som arbetat i max ett år, att under en två års period, få en stark grund inom somatisk vård genom att du får prova på att arbeta i olika verksamheter. Att börja i sin nya yrkesroll kan vara utmanande, och vi är här för att hjälpa dig att bygga en trygg och mångsidig kompetens. Vi tror på att skapa en bro mellan utbildning och yrkesliv för att ge dig en säker start i din karriär. Vårt introduktionspaket på två år till sjuksköterskeyrket är utformat så att du får uppleva så mycket som möjligt och ger dig många lärdomar för din framtida utveckling.

Av din heltidstjänst hos oss är ungefär 80 procent förlagd till klinisk verksamhet. Resterande 20 procent tillägnas utbildning, reflektion och hospitering.

- Det bästa med att arbeta här är att få se hur patienterna utvecklas med vår hjälp, man blir stolt över sig själv! Det som är unikt med denna tjänst är att man får lära sig väldigt mycket från olika avdelningar på kort tid och vi bidrar till varandras utveckling! Vid rotering kan man hitta vilket område man vill fortsätta inom som sjuksköterska samtidigt som man lär känna många olika kollegor på sjukhuset, det blir som en stor familj! Jag trivs väldigt bra med våra chefer, de lyssnar, har tid för oss och vi har väldigt kul ihop på våra utbildningsdagar och APT! Jag vet att jag alltid har dem i ryggen när jag behöver det, berättar Sara som är sjuksköterska på Ny-sjukskötersketjänst.

Vill du veta mer? Tryck på länken till video: https://play.mediaflowpro.com/ovp/17/60CFD2EWLN

ARBETSUPPGIFTER
Som nyexaminerad sjuksköterska hos oss blir du del av en gemenskap från dag ett. Tillsammans med andra nyexaminerade sjuksköterskor får du en introduktion på två veckor, där ni tillsammans får utbildning, scenarioträning och ett socialt sammanhang för att förbereda er inför arbetslivet. Vår introduktion är interprofessionell och parallell med AT-läkarintroduktionen. Vi ger dig en bred förståelse för vårdmiljön.

Du kommer arbeta i sexmånaders block på olika enheter. Varje termin har du schemalagda utbildnings- och reflektionstillfällen med dina kollegor från introduktionen. Dessa aktiviteter, inklusive kliniskt basår, syftar till att öka dina kunskaper och stärka samarbetet på arbetsplatsen. Vi vill skapa en känsla av samhörighet och en stark gemenskap.

I nuläget samarbetar vi med 28 olika verksamheter, inklusive medicinska, opererande och akuta verksamheter. Som sjuksköterska hos oss har du flexibiliteten att välja om du vill arbeta på Ängelholms sjukhus eller Helsingborgs lasarett.

Anställningen gäller under förutsättningen att legitimation som sjuksköterska erhålls. Efter projektets två år har du byggt upp en bred erfarenhet och du blir erbjuden vidare tjänst i vår verksamhet vid en specifik avdelning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar till sjuksköterska och ska examineras och legitimeras som sjuksköterska maj/juni 2024, eller legitimerad sjuksköterska med högst ett års erfarenhet från sjukhusvård. Du har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Goda kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har:
• en positiv inställning och en förmåga att ta dig an utmaningar
• en ambition att utveckla ett professionellt bemötande och en god kommunikationsförmåga
• en stark vilja att samarbeta och en hög grad av servicemedvetenhet
• ett intresse för att utforska olika områden inom vården.

Vidare ser vi att du delar Region Skånes värderingar och känner dig engagerad i vår gemensamma vision. Vi söker sjuksköterskor som är ansvarstagande och vill utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du uppfyller dessa kvalifikationer och har ett brinnande intresse för att växa och utvecklas som sjuksköterska inom vår organisation, ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team och stödja din professionella utveckling. Skicka in din ansökan och bygg en stabil grund för din framtid hos oss.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin till Vårdcentralen Landborgen i Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Apr 29
Gör skillnad. Varje dag.

Trivs du att dela din arbetsdag med kompetenta kollegor som är engagerade i sitt arbete på en arbetsplats med en bredd av utvecklingsmöjligheter? Då ska du läsa vidare!

Vårdcentralen Landborgen ligger i hjärtat av Helsingborg med närhet till havet, skogen och centrum. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. I detta arbete har du som medarbetare goda möjligheter att påverka. Vi värnar vidare om vår goda arbetsmiljö och har fokus på nöjda medarbetare, nöjda patienter samt hög vårdkvalitet.

Vi har ett högt förtroende hos våra omkring 13 200 listade patienter och erbjuder dem ett brett vårdutbud med flera mottagningar såsom diabetes, astma/KOL, hypertonimottagning, flimmermottagning, äldrevårdsmottagning, distriktssköterskemottagning och barnavårdscentral. Hos oss arbetar åtta specialistläkare inom allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, rehabkoordinator och medicinska sekreterare samt fysioterapeuter och arbetsterapeut på vår rehabavdelning. Vi utför även hembesök och har fått förtroendet att sköta om två äldreboenden.

Med ett stort engagemang arbetar vi kontinuerligt med att förbättra vårt arbetssätt för att kunna leverera ännu bättre vård. Vi satsar nu på ett strukturerat teambaserat arbetssätt i tron om att teambaserad vård ökar nöjdheten bland patienterna och stärker samhörigheten bland personalen. I vårt pågående utvecklings- och förbättringsarbete har du som medarbetare goda möjligheter att påverka arbetsplatsen.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som specialistläkare i allmänmedicin hos oss ansvarar du för vården av dina listade patienter. Läkarna på vårdcentralen har dessutom olika ansvarsområden såsom BVC, rond på våra äldreboenden samt handledning av studenter.

På enheten tycker vi att det är viktigt med fortlöpande utveckling av våra medarbetare och vår verksamhet. Vår läkargrupp har gemensamt en bred erfarenhetsbas och kompetens. Vi vill att du ska vara intresserad av kreativt nytänkande och vara en del i utvecklingsarbetet med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

Som specialistläkare kommer du att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral både vid akuta och planerade patientbesök, vara konsultläkare för utbildningsläkare och sjuksköterskor samt medverka i rond för bedömning, triagering och fascilitering.

Arbetet innebär också att du deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl dina läkarkollegor som övriga yrkeskategorier.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistkompetens i allmänmedicin. Därtill är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav.

För att trivas hos oss tror vi att du som söker är ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad samt har ett stort intresse för allmänmedicin. Vi ser gärna att du även har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, eftersom tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor inom och utanför den egna professionen. För dig är det patienten som står i fokus och du strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Dessutom är du positiv, engagerad och vill vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet på vårdcentralen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin till Vårdcentralen Ramlösa i Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Maj 3
Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker nu specialist i allmänmedicin som vill arbeta i en lärande och trevlig miljö - välkommen till oss!

Vårdcentralen Ramlösa ligger på Elinebergsplatsen i Helsingborg och det finns bra tåg- och bussförbindelser. Vi är 32 anställda i olika yrkeskategorier. Arbetsmiljön är mycket bra och medarbetarna tar stort ansvar för verksamhetens kvalitét och den sociala miljön. Vi har gott rykte bland studenter som praktiserar hos oss vilket vittnar om hög trivsel. Lokalerna är fräscha och funktionella, och utrustning uppdateras fortlöpande.

Flera läkare har börjat på vårdcentralen som AT-läkare och sedan fortsatt med ST, och några har även stannat kvar efter att ha blivit specialist i allmänmedicin. En hörnsten i arbetssättet på vårdcentralen är ett teamarbete i akutlinjen mellan läkare och sjuksköterska, fysio- och arbetsterapeut samt kurator. Arbetssättet upplevs positivt av både medarbetare och patienter och vi får en bra läkarkontinuitet samtidigt som läkare avlastas med primära bedömningar. Det är också en tillgång att både diagnostik och behandlingar kan erbjudas på vårdcentralen så som psykteam med kognitiv beteendeterapi (KBT), internetbaserad kognitiv beteendeterapi (i-KBT), psykodynamisk terapi, mindfulness, fysioterapi med gym, stötvågsbehandling och akupunktur. Taligenkänning används som verktyg vid dokumentation sedan flera år och klassisk diktering går också bra när det är lämpligt. Barnavårdscentralen (BVC) är välfungerande och vi har ett gott samarbete med hemsjukvård och särskilt boende som ligger på gångavstånd.

På Vårdcentralen Ramlösa erbjuder vi dig följande: ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med stabila och trevliga arbetskamrater. En tydlig och närvarande ledning och ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper samt fortlöpande utbildning.
Flera utvecklingsprojekt är startade under året och vi ser fram emot att växa in i ännu fler tillsammans med dig. Vi är i startgroparna och ska starta upp levnadsvanemottagning, hypertonimottagning inkluderat. Här kommer vi arbeta med hälsosamtal, alkohol och tobaksavvänjning samt hypertoniuppföljning. Mottagningen kommer i huvudsak drivas av sjuksköterska, undersköterska, kurator, och fysioterapeut. Det kommer finnas en ansvarig läkare kopplad till mottagningen men tanken är att mottagningens arbete ska kunna avlasta läkarna.

Vi har nyligen startat tvärprofessionella ronder som en del av arbetet med kontinuitet och patientsäkerhet. Det är en spännande utveckling och vi har redan sett fina resultat av detta arbete.

Vi har också effektiviserat bevakning av patienter som behandlas med NOAK, prolia och utförda spirometrier med flera genom att sjuksköterskor bevakar dessa. Det ger läkarna mer utrymme att arbeta närmre sina patienter. Även diabetesprover står i startgroparna att börja bevakas av diabetessjuksköterskor.

Vi kommer också att expandera under året. Nya fina lokaler sidan om kommer att vara inflyttningsklara och redo för oss under hösten 2024. Det kommer ge oss mycket bättre möjligheter att ge patienterna god och nära vård, kontinuitet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Som läkare ingår du i ett team med allmänsjuksköterska, specialistsjuksköterska (distrikt, diabetes, astma/KOL och BVC), undersköterska, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinska sekreterare, där ni fördelar arbetsuppgifter efter kompetens och arbetsbelastning så att alla kan bidra till att hjälpa patienten på ett bra sätt. Du får en stor möjlighet till egen yrkesutveckling och har inlagd tid för fortbildning och reflektion i schemat utöver kurser och lokala fortbildningar. Du handleder läkarstudenter och utbildningsläkare och sprider din kunskap till andra medarbetare. Förbättringsarbete ingår som en viktig komponent för att kunna erbjuda hög medicinsk kvalitét med gott resursutnyttjande.

KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss till dig som är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För att vara aktuell för tjänsten har du språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser det som fördelaktigt att du har erfarenhet utav primärvården sedan innan, likaså av journalsystemen PMO, Melior och/eller Pascal.

Vi söker dig som är en omtänksam person, som är nyfiken på din omgivning och bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Vidare har du ett driv och engagemang, där du är med och arbetar tillsammans med dina kollegor för att fortsätta utveckla vårdcentralen. Du är prestigelös, tydlig i din kommunikation och har en god förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du givetvis teamorienterad, lösningsfokuserad och har ett intresse av att driva vårdcentralen framåt. Du drivs av att möta patienten där den är och har en vilja att ta ansvar för helheten i patientens vårdupplevelse. Vidare så är du en person som gillar utmaningar och att finna lösningar. Vi ser gärna att du är intresserad av handledning då vi månar om våra utbildningsläkares utveckling och arbetsmiljö.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Övertandläkare till VE Käkkirurgi till Helsingborg

Specialisttandläkare
Läs mer Maj 2
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdenhet (VE) käkkirurgi tillhör verksamhetsområde specialiserad kirurgi vid Skånes universitetssjukhus (Sus) och bedriver idag verksamhet i Lund, Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Vi är en regionövergripande organisation och tillsammans driver och utvecklar vi käkkirurgisk verksamhet inom hela specialitetens vårdpanorama. Vilket enligt oss som arbetar på enheten en omväxlande och lärorik arbetsmiljö.

Vi har ett upptagningsområde av patienter från hela Södra sjukvårdsregionen, vi är anslutna till regionalt cancercentrum där patienter genomgår både behandling och rehabilitering. Förutom detta så är vi specialiserade inom avancerad käkledskirurgi och är också Sveriges största ortognatkirurgiska centrum.

Vi arbetar med stort fokus på vårdkvalitén för våra patienter, patienten ska känna sig trygg och väl förberedd både inför och efter operation. Förutom den elektiva verksamheten har vi även ett flöde av patienter av akut karaktär. Akuta tillstånd som vi till exempel behandlar är käk- och ansiktsfrakturer samt odontogena infektioner.

Vår enhet arbetar kontinuerligt med att utveckla vår kompetens inom organisationen. Vi ligger i framkant med käkkirurgiskt arbetssätt och bygger upp kunskap om ny teknik, till exempel 3D-planering för ortognatkirurgi.

För oss är det viktigt att kunna attrahera och behålla medarbetare som vill utvecklas i linje med våra ambitioner. Vi arbetar tillsammans fram individuella utvecklingsplaner och arbetar med systematisk kunskapsöverföring och det finns goda möjligheter för subspecialisering eller fördjupning vilket tar vara på medarbetarnas ambitionskraft och intresse. Vidare har vi de som går sin specialistutbildning på enheten där alla medarbetare är delaktiga i våra duktiga ST-tandläkares utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Till vår verksamhet som omfattar cirka 50 duktiga medarbetare välkomnar vi en kollega som har ett genuint intresse för käkkirurgi och som har mycket god förmåga till samarbete och laganda med våra käkkirurger, tandsköterskor och sekreterare.

Som övertandläkare genomförs merparten av käkkirurgin i Helsingborg, men tjänstgöring i Lund eller Kristianstad kan förekomma. Fördelningen anpassas efter verksamhetens behov men med huvudplacering i Helsingborg.
Ansvarsområden innefattar käkkirurgisk mottagning och operationsverksamhet, och speglar poliklinisk- och dagkirurgisk vård samt slutenvård. Vi har jourverksamhet i Lund och här tar vi emot jourpatienter från hela Region Skåne.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad tandläkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du specialistkompetens inom käkkirurgi. Språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådet nivåskala är ett krav för tjänsten. Vi ser positivt på om du har klinisk erfarenhet som specialist i käkkirurgi men det är inget krav. Har du vetenskapliga och pedagogiska meriter är detta fördelaktigt. Därtill är B-körkort meriterande då det underlättar vid jourtjänstgöring.

Som person har du ett intresse för att utveckla verksamheten och du trivs med att arbeta nära dina kollegor och andra medicinska specialiteter. Vår verksamhet har ett stort nätverk och vi har bland annat ett nära samarbete med plastikkirurgi, öron-, näs- och hals samt externa partners. En professionell dialog med dessa parter är väsentligt, därför värdesätter vi en god kommunikativ förmåga och likaså ett serviceinriktat förhållningssätt. Vi tror att du har ett engagemang i att tillföra nya perspektiv, att du ödmjukt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter och även lyssnar in andras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Patientsäkerhetshandläggare till VO Kirurgi & VO Urologi i Helsingborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 15
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en driven Kvalitets-och patientsäkerhetshandläggare som är intresserad av patientsäkerhetsarbete?

Vill du bli en av oss och göra skillnad tillsammans med oss!

Helsingborgs lasarett är ett av Region Skånes akutsjukhus och verksamhetsområde (VO) kirurgi och (VO) urologi bedriver kirurgisk modern och högkvalitativ verksamhet vid Helsingborgs lasarett och Ängelholms sjukhus. Vi är uppdelade på både avdelning och mottagning och erbjuder såväl akut som elektiv vård. VO Kirurgi innefattar akutkirurgi, GI-kirurgi, kärlkirurgi och bröst/melanom. VO Urologi innefattar blåskirurgi, njurkirurgi, prostatakirurgi samt kirurgi i urinvägarna.

Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, stomiterapeuter, undersköterskor SVF-koordinatorer samt medicinska sekreterare med stor bredd inom både öppenvård, akut och planerad operationsverksamhet, utbildning samt forskning. Det finns en hög forskningsaktivitet och organiserad FoU-verksamhet (forskning och utveckling), med fokus på utbildning av alla personalkategorier.

Helsingborgs lasarett - Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

Låter detta som en spännande arbetsplats? Sök till oss idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Kvalitet- och patientsäkerhetshandläggare (KPH) är du den drivande parten inom det systematiska patientsäkerhetsarbetet inom verksamhetsområdet. Ditt arbete innebär att ansvara för implementering och återkoppling av beslut och åtgärder relaterat till patientsäkerhet. Du arbetar förvaltningsövergripande och är samarbetspartner med övriga KPH:er. Vidare håller du samman kvalitetsmätningar samt deltar i förebyggande patientsäkerhetsarbete. Det ingår även ett ansvar för kvalitetssäkring av PM, rutiner och riktlinjer inom omvårdnadsområdet. Därutöver arbetar du med omvärldsbevakning och att delge information om nyheter kring patientsäkerhet samt att hålla i regelbunden patientsäkerhetsutbildning för medarbetarna inom verksamhetsområdet.

Hos oss får du varierande arbetsuppgifter där du arbetar på uppdrag av verksamhetschef och områdeschef. Du stödjer och hjälper cheferna på enhetsnivå i patientsäkerhetsfrågor efter deras önskemål samt i arbetet med avvikelser, uppföljning och utvärdering av dessa inom verksamhetsområdet. Vidare bidrar du i arbetet med kompetensutvecklingsprogram inom verksamhetsområdet samt introduktionsprogram för nyanställda när det gäller patientsäkerhetsfrågor.

Detta är viktigt med klinisk förankring i verksamheten vilket innebär att kliniskt arbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Därtill är goda datorkunskaper är en förutsättning för tjänsten. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av kliniskt arbete inom din profession och/eller erfarenhet av övergripande patientsäkerhetsarbete är det meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskaper i AViC, Melior och PASiS och likaså att du har utbildning inom projektledning för händelseanalysledare.

Som person är du driven, positiv och har en förmåga att skapa engagemang. Vi söker dig som är duktig på att tänka systematiskt och övergripande. Du är initiativrik, har lätt för att samarbeta och är lyhörd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Administratör med chefstödsuppdrag till VO Anestesi Operation Intensivvård

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 17
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta med oss på lasarettet i Helsingborg på våra avdelningar där vi värnar om patienten, god arbetsmiljö och arbetsglädje? Då ska du skicka in din ansökan idag!

Helsingborg, sundets pärla, är belägen på bästa läge i Öresundsregionen med närhet och goda förbindelser till såväl Helsingör som till Ängelholm, Landskrona, Lund och Malmö. Helsingborgs lasarett är ett av Region Skånes fyra akutsjukhus och här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Lasarettet är den största hälso- och sjukvårdsproducerande enheten i nordvästra Skåne och erbjuder invånarna vård inom de flesta specialiteter.

Operationsavdelningen har dygnet runt verksamhet där cirka 40 procent av verksamheten är akut och består av tre sektioner; ortopedi, kirurgi inklusive kärlkirurgi och en sektion innehållande öron, gynekologi/obstetrik, urologi samt käk- och tandpatienter. Vi är drygt 140 medarbetare fördelade på anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor, undersköterskor, anestesiologer, medicinska sekreterare samt operationstekniker. Till verksamhetsområdet hör även den steriltekniska enheten, här är vi drygt 14 undersköterskor och steriltekniker.

Intensivvårdsavdelningen i Helsingborg bemannar intensivvårdsavdelningen (IVA), postoperativa avdelningen (UVA), intermediärvärdsavdelningen (IMA), tryckkammaren och smärtenheten. IVA är en allmän intensivvårdsavdelning med åtta platser för patienter från nordvästra Skåne. UVA är öppen dygnet runt med 15 övervakningsplatser. På intensivvårdsavdelningen vårdas patienter efter bland annat trauma, sepsis, hjärtstopp och multiorgansvikt. Vi är drygt 115 medarbetare fördelade på intensivvårdssjuksköterskor, allmänsjuksköterskor, undersköterskor, anestesiologer och medicinska sekreterare. Här tillhör också administratörer, fysioterapeut och en kurator.

Hos oss finns en god kamratanda och vi har roligt på arbetet! Teamarbetet präglas av engagemang, nyfikenhet, omtanke och respekt både för patienten och varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar dig som vill arbeta som administratör med chefsstödsuppdrag och bemanningsassistent i en varierande och stimulerande roll på våra avdelningar. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där din insats, med administrativ support och service, bidrar till att medarbetarna kan koncentrera sig på patienterna och vården, utvecklingen av avdelningarna och att långsiktigt korta vårdköerna.

I rollen är det ditt huvudansvar att ge ett kvalificerat administrativt stöd till såväl enhetscheferna och medarbetarna som avdelningen i stort. I dina arbetsuppgifter ingår schemaläggning och långsiktig bemanningsplanering samt övergripande ansvar för arbetstidsavtal. Därtill har du ansvar för uppföljning av saldo, fakturahantering i Raindance, IT- och telefonibeställningar samt introduktion och upprättande av underlag för nyanställda.

Vidare består dina arbetsuppgifter bland annat av:
• Registrering i HR-fönster, exempelvis tjänstgöring, frånvaro, och hantering av flex.
• Vid frånvaro kunna ersätta nuvarande administratör och chefsstöd på intensivvårdsavdelningen (IVA) och operation i Helsingborg.
• Hantera resebeställningar.
• Ansvar för hemvist, dokumentportalen och Skånekatalogen.
• Ansvar och planering för introduktion av nyanställda.
• Skriva protokoll från avdelningarnas olika möten.

Vi erbjuder dig ett spännande, varierande och roligt arbete. Vi är måna om att du som ny medarbetare ska trivas hos oss och komma in i din roll på bästa sätt. Du erbjuds en individuell introduktion som anpassas efter dina erfarenheter, kompetenser och önskemål.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har godkänd gymnasial utbildning med mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Eftergymnasial administrativ utbildning eller motsvarande ser vi som fördelaktigt. Vi ser gärna att du har kunskap om såväl schemamodeller som lagar och avtal som reglerar arbetstider i vården, då arbetsuppgifter relaterat till detta blir en stor del av din tjänst. Därutöver är det önskvärt med erfarenhet av arbete i HR-fönster, Timecare, Excel, Skånekatalogen, dokumentportalen och Raindance. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll med chefsstödsuppdrag och/eller som bemanningsassistent och är trygg i din yrkesroll.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en positiv person som eftersträvar att alltid ge en god service med hög kvalitet. Du är pedagogisk och har lätt för att kommunicera med andra. För dig är det naturligt att arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter efter verksamhetens behov och du är lösningsorienterad när problem uppstår. Du är ansvarstagande och tar gärna initiativ och trivs med en arbetsdag med många varierande arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om vi har vi väckt din nyfikenhet och du är intresserad av att arbeta hos oss, så kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en organisation med hög kompetens! I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare till Vuxenpsykiatriavdelning i Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Maj 3
Gör skillnad. Varje dag.

Är du läkare med specialistkompetens inom psykiatri som vill bli en del av våra härliga team och erbjuda våra patienter bästa möjliga vård? Då vill vi välkomna dig till vårt härliga team på avdelning 56 i Helsingborg!

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Helsingborg har mottagningar och team förlagda i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm. All heldygnsvård finns i Helsingborg. Vi bedriver specialistpsykiatrisk vård och behandling av patienter med svåra psykiska problem. Upptagningsområdet består av tio kommuner i nordvästra Skåne som vi genom samverkansmöten och vårdplaneringar har ett gott samarbete med.

Avdelning 56 är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning för heldygnsvård samt en utbildnings- och utvecklingsavdelning, riktad till patienter över 18 år. Hos oss vårdas patienter med tillstånd och sjukdomar ur hela det psykiatriska diagnosspektret. Vi har även särskilt uppdrag för specialiserad ätstörningsvård.

ARBETSUPPGIFTER
Som specialistläkare hos oss arbetar du huvudsakligen med att diagnosticera, bedöma och behandla patienter utifrån aktuell forskning och vedertagen beprövad erfarenhet. Hos oss möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp där du med din kompetens har stora möjligheter att göra skillnad för patienten.

Avdelningens arbete utgår ifrån tvärprofessionella team, där olika kompetenser och erfarenhet berikar och kompletterar varandra. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare samt enhetschef. Tillsammans tillgodoser ni att patienterna får den behandling och det stöd som behövs för att kunna leva ett så självständigt och fungerande liv som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar och behov.

Verksamheten är klassad som universitetssjukvård, vilket innebär att vi satsar aktivt både på forskning och undervisning. Därmed är vi en psykiatrisk utbildnings- och utvecklingsavdelning som tar emot flera studenter för att lära av, med och om varandra. Du har ett utbildningsansvar och förväntas bidra med handledning.

Som läkare hos oss ges du stora möjligheter att tillsammans med enhetschef och andra kollegor utveckla både avdelningen och vårdens innehåll. Vi strävar ständigt efter att förbättra och utveckla vår verksamhet, där vi välkomnar din kunskap, dina idéer och din erfarenhet.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du specialistkompetens i psykiatri. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du ska ha genomgången eller planerad kurs i klinisk handledning.

Vid en universitetssjukvårdsenhet krävs att läkare har pedagogisk erfarenhet och utbildning. Denna kan du ha förvärvat genom handledning av exempelvis sjuksköterske- och läkarstudenter samt läkare under utbildning och som bi- eller huvudhandledare av doktorander. Beskriv tydligt i ansökan genomgångna eller planerade pedagogiska kurser, erfarenhet av handledning och undervisning på olika nivåer.

För att trivas hos oss behöver du tycka om struktur, ta eget ansvar men samtidigt vara en naturlig samarbetspartner. Som person är du empatisk och tydlig i din kommunikation till både patienter och närstående. Du är drivande och bidrar gärna i utvecklingsarbeten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I samband med att du skickar in din ansökan ska du fylla i frågeformuläret som måste vara fullständigt och korrekt ifyllt.Du behöver även bifoga dina handlingar digitalt, se under Övrigt vilka handlingar du behöver skicka med. För att vi ska kunna bedöma din ansökan måste den vara komplett.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval.

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska sökande till specialistläkartjänst bifoga läkarlegitimation och specialistkompetensbevis. Gällande tjänst som biträdande överläkare ska även tjänstgöringsintyg bifogas. För överläkartjänst kan även krävas examensbevis gällande disputation, intyg om docentur och publikationslista (uppdelat på originalpublikationer, översiktsartiklar och övriga publikationer). OBS! Dessa digitala handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning, därför ska de medfölja din ansökan. Utomnordiska avhandlingar ska bifogas ansökan och vara bedömda av Universitets- och högskolerådet samt uppfylla kraven för doktorsavhandling vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet. I förekommande fall kommer en bedömning göras av Forskarutbildningsnämnden vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet, på initiativ av Gemensamma Sakkunniggruppen. Vid eventuella frågor, mejla till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatrimottagning, Helsingborg

Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 13
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en engagerad person med ett positivt synsätt? Vill du arbeta i olika sammanhang och har lätt för att skapa goda relationer? Då har du chansen att söka tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss!

Då vi har utökat vårt uppdrag med en tandemmottagning behöver vi förstärkning av en medicinsk sekreterare. Du får möjligheten att vara med oss på en spännande utvecklingsresa in i vårdens digitaliserade framtidsvärld med allt vad det innebär.

Vuxenpsykiatriska mottagningen Helsingborg tillhör verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri och är en del av Psykiatri och Habilitering Skåne. Här utreds och behandlas främst patienter med affektiva sjukdomar, ångesttillstånd samt olika former av personlighetssyndrom och neuropsykiatriska tillstånd. Mottagningen i Helsingborg ligger i framkant i utvecklingen och arbetar med teambaserad vård. Du kommer således att få arbeta med och bidra till psykiatrisk vård som präglas av samarbete, öppenhet och kvalitet. Mottagningen består av cirka 35 medarbetare av olika yrkeskategorier, däribland receptionist, medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, fysioterapeut och skötare.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter består av att organisera och strukturera det administrativa arbetet på mottagningen. Du kommer även att stödja övriga medarbetare och samarbeta med andra enheter och samarbetspartners.

Hos oss som medicinsk sekreterare är du en viktig del i teamarbetet. I tjänsten ingår journalskrivning via MedSpeech i Melior och registreringar i olika system där Pasis är det främsta. Vidare ingår även viss telefonservice, receptionsarbete, posthantering och att vara mottagningspersonalen behjälplig med diverse uppgifter. Inom psykiatrin tillämpas lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT i öppenvård), där sekreteraren har en viktig roll, likaså på våra olika konferenser såsom fördelningskonferens, behandlingskonferens samt APT (arbetsplatsträff).

Rollen som medicinsk sekreterare håller nämligen på att förändras och Region Skåne står inför införandet av den heltäckande digitala plattformen Skånes Digitala Vårdsystem (SDV) som kommer att ersätta flera av dagens journalsystem. Vi är öppna och ödmjuka inför den fortsatta utveckling som det innebär och ser gärna att du bidrar med dina kompetenser och egenskaper i förändringsarbetet. Besök gärna SDV-podden om du är nyfiken på att få veta mer införandet: https://soundcloud.com/regionskane/sets/sdv-podden

KVALIFIKATIONER
Du som söker har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY/400p (YH), eller motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Vi använder oss av systemen Melior, MedSpeech och PASIS och ser gärna att du har kunskaper i dessa system. Vidare lägger vi stor vikt vid om du har god IT-vana i Windowsmiljö och är intresserad av IT-utveckling. För tjänsten krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Du har också erfarenhet av arbete inom psykiatrin.

Vi tror att du som vill bli vår nya kollega uppskattar vår omväxlande arbetsplats lika mycket som vi gör. Du är serviceinriktad och positivt inställd till de utmaningar som du ställs inför samt tycker om att, emellanåt, jobba i ett högt arbetstempo. Då vi arbetar i nära samarbete med övrig vårdpersonal är det viktigt att du har en flexibel inställning och vill bidra till ett gott samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig ett spännande, variationsrikt och utvecklande arbete!

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Arbetsterapeut till barn- och ungdomshabiliteringen i Helsingborg

Arbetsterapeut
Läs mer Maj 6
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till habiliteringsmottagningen för barn och unga i Helsingborg! Här får du möjlighet att arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av en god sammanhållning i arbetsgruppen och ett närvarande ledarskap.

- Sedan jag började här har jag alltid sett fram emot att gå till jobbet. Att veta att jag gör väldigt stor skillnad för de som jag träffar är obeskrivlig! Vi är alla överens om att vi i teamet lär oss något nytt varje dag för vi kompletterar varandra med erfarenhet och nytänk, berättar Madeleine Persson, arbetsterapeut i teamet för barn med rörelsehinder och intellektuell funktionsnedsättning, på barn- och ungdomshabiliteringen i Helsingborg.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar upp till 17 år med funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna har någon form av varaktig funktionsnedsättning vilket kan vara rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och familjen har full delaktighet i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

Vi finns placerade på sjukhusområdet i vackra Helsingborg med närhet till både hav och fin natur. Du tar dig enkelt från tågstationen med en kort promenad eller med lokalbussen.

Om du är mer nyfiken på hur det är att arbeta på habilitering och hjälpmedel, kan du läsa och se mer här: https://bit.ly/2FcHQsS

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att lära känna en ny arbetsterapeut som vill vara en del av ett genuint arbetsklimat med kompetenta kollegor som värnar om varandra!

- Det var en fantastisk känsla när en ungdom som jag arbetade med kunde äga sin situation helt själv och jag agerade som stöd! För mig är det roliga med mitt jobb just det här, att få vara kreativ med en utmanande målgrupp. Det kanske låter klyschigt, men det handlar om att tänka utanför boxen och våga utmana sig själv, beskriver Anna-Sofia Bengtsson, arbetsterapeut på barn- och ungdomshabiliteringen i Helsingborg.

I tjänsten träffar du barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar och du kommer att arbeta med att, utifrån den enskilde individens behov, öka förmåga till aktivitet och delaktighet genom att analysera behov av och ge råd, stöd och behandling kring dagliga aktiviteter. En stor del av din arbetsdag kommet att bestå av att handleda målgruppen och deras nätverk för att skapa förändring i vardagsaktiviteter. Bedöma behov av, ordinera och prova ut hjälpmedel är också en stor del av arbetet. Arbetet är utåtriktat och innebär samverkan med andra verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som kan möta våra patienter på ett respektfullt och empatiskt sätt genom att du är lyhörd som person och har god pedagogisk förmåga. Du finner glädjen i att ha ett nära samarbete och uppskattar att arbeta i team med kollegor inom olika yrkeskategorier. Vidare är du kreativ, kommunikativ och har förmåga att se möjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga.

Gällande den formella kompetensen är du legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten krävs det också att du har giltigt körkort B och språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Därtill är du en van datoranvändare och har tidigare erfarenhet av dokumentation i datajournalsystem. Arbetslivserfarenhet och kunskaper om personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är meriterande, likaså är tidigare erfarenhet av habiliteringsarbete.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Läkare eller specialistläkare till Mobilt team närsjukvård i hela Skåne

Läkare
Läs mer Maj 15
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och bygga upp mobila närsjukvårdsteam i Skåne? Just nu har vi team som redan är i drift i Landskrona, Ystad och Kristianstad och inom kort även i Hässleholm, Ängelholm, Helsingborg, Trelleborg, Malmö och Lund. Vi söker läkare till alla orter!

Vi är stolta och glada över att få möjligheten att arbeta med denna nya vårdform där fler kan få sjukvård i hemmet. Vi hoppas hitta dig som är intresserad av att bygga upp och utveckla verksamheten tillsammans med oss och bli en del av vårt team.

Mobilt team närsjukvård kommer att finnas på nio orter som tillsammans kommer att vara tillgängliga i Skånes 33 kommuner. Teamen är en sammanhållen vårdform där primärvården är navet i samverkan med sjukhuset i området, upphandlad läkarbil, ambulans, privata och offentliga vårdcentraler samt andra vårdaktörer som exempelvis vård- och omsorgsförvaltningen i kommunen. Teamen erbjuder en trygg vård för de mest sköra och sjuka, som annars ofta behöver åka till sjukhuset eller vårdcentralen. Nu kommer teamen i stället hem för att bedöma, planera, ordinera eller utföra insatser, utifrån varje enskild patients behov. Målet är att erbjuda patienter en kvalificerad vård såväl medicinskt som psykosocialt. I teamet finns läkare, sjuksköterskor, kurator och medicinsk sekreterare. Vid behov av arbetsterapeut och fysioterapeut samarbetar teamet med kommunen.

Som anställd i teamet tillhör du organisatoriskt område Mobila team och specialiserad palliativ vård i Primärvården Skåne.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier/orter som är kopplade till en huvudannons.

ARBETSUPPGIFTER
Som läkare i Mobilt team närsjukvård arbetar du självständigt och gör hembesök hos patienterna i kommunerna runt orten som teamet utgår från. Du leder och deltar aktivt i planering runt patientens vård tillsammans med övriga yrkesprofessioner samt samverkar med övriga vårdgivare. Patienten får medicinsk bedömning och behandling som annars skulle utförts på sjukhus. I de fall patienter kan behöva vård på sjukhuset eftersträvar vi direktinläggningar på avdelning.

Du är en viktig del i utvecklingen av den medicinska kompetensen och patientsäkerheten. Kvalitets- och förbättringsarbete ingår som en självklar del i arbetet för hela teamet. Det finns möjlighet för delad tjänst, vilket innebär att du kan arbeta viss tid i det mobila teamet och resten på sjukhus eller vårdcentral. Det finns även möjlighet till handledning av ST-läkare i några av teamen.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare eller är specialistläkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Även annan specialistkompetens kan bedömas relevant. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala samt giltigt B-körkort är ett krav.

Du som söker har goda yrkeskunskaper och är trygg i din yrkesroll och har förmåga att se patientens individuella behov. Vidare är du en person som trivs med att arbeta självständigt och planera ditt arbete samtidigt som du uppskattar att arbeta teambaserat med andra yrkesprofessioner. Du är strukturerad, har lätt för att prioritera och har ett flexibelt förhållningssätt i att lösa arbetsdagens upplägg. En del av arbetet innebär stöd och samtal i livets olika skeden. Därför är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tycker du att detta låter som en spännande tjänst? Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om vårt sätt att arbeta, vår härliga stämning och gemenskap, våra framtidsplaner och mycket mer. Vi ser fram emot att höra från dig!

I denna rekrytering tillämpar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.



ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Läkare eller specialistläkare till Mobilt team närsjukvård i hela Skåne

Specialistläkare
Läs mer Maj 15
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och bygga upp mobila närsjukvårdsteam i Skåne? Just nu har vi team som redan är i drift i Landskrona, Ystad och Kristianstad och inom kort även i Hässleholm, Ängelholm, Helsingborg, Trelleborg, Malmö och Lund. Vi söker läkare till alla orter!

Vi är stolta och glada över att få möjligheten att arbeta med denna nya vårdform där fler kan få sjukvård i hemmet. Vi hoppas hitta dig som är intresserad av att bygga upp och utveckla verksamheten tillsammans med oss och bli en del av vårt team.

Mobilt team närsjukvård kommer att finnas på nio orter som tillsammans kommer att vara tillgängliga i Skånes 33 kommuner. Teamen är en sammanhållen vårdform där primärvården är navet i samverkan med sjukhuset i området, upphandlad läkarbil, ambulans, privata och offentliga vårdcentraler samt andra vårdaktörer som exempelvis vård- och omsorgsförvaltningen i kommunen. Teamen erbjuder en trygg vård för de mest sköra och sjuka, som annars ofta behöver åka till sjukhuset eller vårdcentralen. Nu kommer teamen i stället hem för att bedöma, planera, ordinera eller utföra insatser, utifrån varje enskild patients behov. Målet är att erbjuda patienter en kvalificerad vård såväl medicinskt som psykosocialt. I teamet finns läkare, sjuksköterskor, kurator och medicinsk sekreterare. Vid behov av arbetsterapeut och fysioterapeut samarbetar teamet med kommunen.

Som anställd i teamet tillhör du organisatoriskt område Mobila team och specialiserad palliativ vård i Primärvården Skåne.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier/orter som är kopplade till en huvudannons.

ARBETSUPPGIFTER
Som läkare i Mobilt team närsjukvård arbetar du självständigt och gör hembesök hos patienterna i kommunerna runt orten som teamet utgår från. Du leder och deltar aktivt i planering runt patientens vård tillsammans med övriga yrkesprofessioner samt samverkar med övriga vårdgivare. Patienten får medicinsk bedömning och behandling som annars skulle utförts på sjukhus. I de fall patienter kan behöva vård på sjukhuset eftersträvar vi direktinläggningar på avdelning.

Du är en viktig del i utvecklingen av den medicinska kompetensen och patientsäkerheten. Kvalitets- och förbättringsarbete ingår som en självklar del i arbetet för hela teamet. Det finns möjlighet för delad tjänst, vilket innebär att du kan arbeta viss tid i det mobila teamet och resten på sjukhus eller vårdcentral. Det finns även möjlighet till handledning av ST-läkare i några av teamen.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare eller är specialistläkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Även annan specialistkompetens kan bedömas relevant. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala samt giltigt B-körkort är ett krav.

Du som söker har goda yrkeskunskaper och är trygg i din yrkesroll och har förmåga att se patientens individuella behov. Vidare är du en person som trivs med att arbeta självständigt och planera ditt arbete samtidigt som du uppskattar att arbeta teambaserat med andra yrkesprofessioner. Du är strukturerad, har lätt för att prioritera och har ett flexibelt förhållningssätt i att lösa arbetsdagens upplägg. En del av arbetet innebär stöd och samtal i livets olika skeden. Därför är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tycker du att detta låter som en spännande tjänst? Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om vårt sätt att arbeta, vår härliga stämning och gemenskap, våra framtidsplaner och mycket mer. Vi ser fram emot att höra från dig!

I denna rekrytering tillämpar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.



ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Lung- och medicinavdelning mag-tarm i Helsingborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 24
Gör skillnad. Varje dag.

Känner du arbetsglädje i din roll som sjuksköterska och dras till internmedicinsk sjukvård? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete inom lung- och mag-tarm-sjukvård och ser fram emot att hälsa dig välkommen till vår avdelning!

Lungavdelningen och medicinavdelning mag-tarm tillhör verksamhetsområde (VO) Specialiserad medicin 2. Det är en spännande avdelning med två specialiteter där våra medarbetare får en variation och bredd genom att arbeta med både lugn- och gastropatienter. På lungavdelningen vårdas huvudsakligen patienter med kroniskt obstruktiv lungsjukdom eller lungcancer. På mag-tarmavdelningen vårdas patienter med symtom och sjukdomar inom mag-tarmkanalen samt leversjukdomar. Vi är en avdelning med gott arbetsklimat där vi värnar om varandra och tillsammans skapar goda samarbeten.

Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings-och förbättringsarbete och alltid med patientsäkerhet i fokus. Verksamheten bedriver högteknologisk vård och som sjuksköterska har du möjlighet att lära dig avancerad medicinteknisk utrustning. Vår avdelning finns i fräscha, nyrenoverade lokaler med enkelrum till alla våra patienter. Totalt arbetar här cirka 50 medarbetare med olika professioner.

Genom att fokusera på ständiga förbättringar arbetar vi för att skapa en effektivare och mer patientsäker verksamhet. Stor vikt läggs på bemötande mot patienter och kollegor, då ett gott klimat är en förutsättning för en bra arbetsmiljö. Vi vill att alla ska känna sig nöjda och sedda.

ARBETSUPPGIFTER
På vår avdelning arbetar vi utifrån ett personcentrerat arbetssätt och lägger stort fokus på god omvårdnad. Vi är stolta över vårt arbete och samarbetar bra i våra team. Du arbetar med vanligt förekommande uppgifter som sjuksköterska, men vårdar även patienter som är i behov av avancerad medicinteknisk utrustning. Teamet du samarbetar med består av läkare, undersköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och farmaceut. Vi har även en undersköterska som måndag till fredag arbetar heltid med utskrivningsplanering i Mina planer.

När du börjar hos oss får du en introduktionsperiod, stöd i vardagen av handledare och kollegor samt goda utvecklingsmöjligheter inom två spännande specialiteter. Våra två omvårdnadsledare finns också för att ge dig stöd och coachning i det dagliga arbetet och omvårdnaden.

Vi värnar om kompetensutveckling och har regelbundet utbildningstillfällen på avdelningen för att tillsammans öka våra kunskaper och reflektera. Efter en tid på arbetsplatsen finns det möjlighet att ta del av internutbildningar för att kunna få delegeringar på den utrustning som kräver det.

Som anställd hos oss har du goda möjligheter att påverka din schemaläggning.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom lungsjukvård, mag-tarmsjukvård och/eller akutsjukvård ser vi detta som meriterande.

Som person trivs du i att arbeta med teamarbete och är lyhörd och öppen för nya utmaningar. Vidare drivs du av att arbeta med patienten i fokus i enlighet med vårt fokus på ett personcentrerat arbetssätt. Självklart känner du dig hemma i våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Receptionist till Vårdcentralen Planteringen, Helsingborg

Receptionist, telefonist
Läs mer Maj 10
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Planteringen är belägen i södra Helsingborg i ett mångkulturellt område med goda kommunikationsmöjligheter. Vi är en liten vårdcentral med två fasta läkare och utbildningsläkare. Hos oss har vi även fysioterapeut och arbetsterapeut på plats några timmar i veckan för bedömningar. På vårdcentralen finns sedvanliga mottagningar för diabetes, astma-KOL, äldremottagning och distriktssköterskemottagning. Barnavårdscentralen ligger på Familjecentralen Kompassen som är belägen i ett av höghusen ett stenkast från vårdcentralen.

Vi arbetar enligt familjeläkarsystemet med listade patienter och samarbetar kring patienten med övriga yrkeskategorier. Vi har även Helsingborgs Asylmottagning på vårdcentralen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar en receptionist på 75% till oss på vårdcentralen Planteringen! Här är arbetsuppgifterna varierande och ingen dag är den andra lik! Vi är ett glatt gäng med mycket humor och stor sammanhållning! Tjänsten avser ett vikariat till och med den 31 maj 2025.

Du är vårdcentralens ansikte utåt och ansvarar för att få våra patienter att känna sig välkomna till oss.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:
• Ta emot och registrera patienter i PASIS
• Skanna in journalkopior och provsvar
• Hantera dokumentbevakning
• Posthantering
• Ansvara för kassaredovisning
• Tolkbokning samt ansvara för att det blir registrerat i PMO
• Hålla ordning i väntrummet samt i receptionen
• Fungera som ett stöd med enklare administrativa uppgifter till övrig personal.

Patientsäkerhet och kvalitet är fokus i vårt arbete!


KVALIFIKATIONER
Du har en godkänd gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Därtill har du också goda kunskaper i engelska. Talar du flera språk är det meriterande. Därtill är det en förutsättning att du har goda datorkunskaper och är en van användare av Office-paketet.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som receptionist är det meriterande, även erfarenhet av arbete i olika system så som PMO, PASiS, Funktionsbrevlådan eller 1177 är meriterande. Därtill är det också fördelaktigt om du tidigare har arbetat med följande: Skanna in journalkopior och provsvar, dokumentbevakning, posthantering och/eller kassaredovisning.

Som person har du förmåga att arbeta självständigt och trivs med varierande arbetsuppgifter. I ditt arbete är du strukturerad, ansvarstagande och noggrann. Vidare förutsätter vi att du har ett trevligt bemötande gentemot våra patienter och deras anhöriga. Vi förväntar oss också att du har en positiv inställning, är nyfiken och ger en högklassig service till människor i din omgivning, samt har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!



ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Överläkare till VO Anestesi Operation Intensivvård i Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Apr 30
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) Anestesi Operation Intensivvård (AnOpIVA) tillhör Helsingborgs lasarett och bedriver verksamhet vid de två sjukhusen i Ängelholm och Helsingborg.

Inom verksamhetsområdet i Helsingborg arbetar idag cirka 300 personer. Det bedrivs verksamhet inom operation, smärta, intensivvård (IVA), dagkirurgi, tryckkammarbehandling och sterilgodshantering. Sedan 2019 är vi en universitetssjukvårdsenhet med hög forskningskompetens samt en aktiv forskningsmiljö med två professorer och flertalet disputerade medarbetare.

Vi är en lagom stor enhet med omtanke för våra patienter och varandra. Här har du stor möjlighet att själv påverka och utforma rutiner. Vi erbjuder en arbetsplats med god samanhållning där en arbetsdag sällan är den andra lik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig stora möjligheter att påverka din och dina framtida medarbetares arbetsplats med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter för överläkare med tjänstgöring på IVA, operation och mottagning. I tjänsten ingår det även deltagande i vår utbildningsverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har specialistkompetens inom område anestesi och intensivvård. Därtill har du heltidstjänstgöring om minst fem år (dokumenterad effektiv tid) och klinisk skicklighet samt självständighet inom anestesi och intensivvård. Disputation och/eller specialistexamen kan tillgodoräknas sammanlagt motsvarande sex månaders klinisk tjänstgöring.

Disputation/forskningserfarenhet är meriterande liksom avlagda examina (EDAIC, EDIC), SSAI-program (intensivvård, barn, obstetrik) och Masterclass anestesi.

Det krävs även:
- språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala
- definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde
- genomgången eller planerad klinisk handledarutbildning
- dokumenterande undervisnings- och handledarmeriter.

Vid en universitetssjukvårdsenhet krävs att läkare har pedagogisk erfarenhet och utbildning. Denna kan du ha förvärvat genom handledning av exempelvis sjuksköterske- och läkarstudenter samt läkare under utbildning och som bi- eller huvudhandledare av doktorander. Beskriv tydligt i ansökan genomgångna eller planerade pedagogiska kurser, erfarenhet av handledning och undervisning på olika nivåer.

Du ser teamarbete med patienten i centrum som en självklarhet. Du visar gott omdöme, har god samarbetsförmåga och tar gärna egna initiativ för att utveckla dig själv och människorna i din närhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och lokal förankring.

I samband med att du skickar in din ansökan ska du fylla i frågeformuläret som måste vara fullständigt och korrekt ifyllt. Du behöver även bifoga dina handlingar digitalt, se under Övrigt vilka handlingar du behöver skicka med. För att vi ska kunna bedöma din ansökan måste den vara komplett.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska sökande till specialistläkartjänst bifoga läkarlegitimation och specialistkompetensbevis. Gällande tjänst som biträdande överläkare ska även tjänstgöringsintyg bifogas. För överläkartjänst kan även krävas examensbevis gällande disputation, intyg om docentur och publikationslista (uppdelat på originalpublikationer, översiktsartiklar och övriga publikationer). OBS! Dessa digitala handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning, därför ska de medfölja din ansökan. Utomnordiska avhandlingar ska bifogas ansökan och vara bedömda av Universitets- och högskolerådet samt uppfylla kraven för doktorsavhandling vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet. I förekommande fall kommer en bedömning göras av Forskarutbildningsnämnden vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet, på initiativ av Gemensamma Sakkunniggruppen. Vid eventuella frågor, mejla till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin, Vårdcentralen Drottninghög i Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Apr 25
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Drottninghög är belägen i nordöstra Helsingborg nära det vackra friluftsmuseet Fredriksdal. Det är ett mångkulturellt område, vilket gör vårt arbete än mer varierande och spännande. Vi har idag cirka 7 600 listade patienter och ungefär 750 listade barn på barnavårdscentralen (BVC). Vi planerar att flytta in i nybyggda lokaler på Drottninghög inom en snar framtid.

På vår vårdcentral har vi flera olika specialistmottagningar som till exempel diabetes, astma/KOL, fysioterapi, äldrevårds- samt minnesmottagning och distriktssköterskemottagning. Därtill har vi ett eget labb som bemannas av undersköterskor. Vi har även en familjecentral, Oliven, med vår egen BVC och samarbetar där med barnmorskemottagning och socialtjänst. Inom verksamheten har vi dessutom en mycket fin öppen förskola i samarbete med Helsingborgs stad. Därutöver har vi, i ett nära samarbete med Arbetsmarknadsförvaltningen, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen, utvecklat ett rehabteam som bland annat består av försäkringsmedicinskt sakkunnig läkare och rehabiliteringskoordinator.

Hos oss välkomnas du av cirka 30 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team i ett öppet, positivt och kreativt arbetsklimat. Vi är alla stolta över det goda arbetsklimat som råder och sätter stort värde i att arbeta i ett mångkulturellt område. Nu ser vi fram emot att välkomna en ny kollega!

ARBETSUPPGIFTER
Som specialistläkare i allmänmedicin hos oss har du varierande arbetsuppgifter. Du samarbetar med två andra allmänspecialister, en ST-läkare och två underläkare. Hos oss tar vi även emot BT-och AT-läkare. Tjänsten innefattar bland annat arbete på distriktsläkarmottagningen med både planerad och akut verksamhet, hembesök, handledning av utbildningsläkare samt arbete på vår gemensamma kvälls- och helgmottagning i Helsingborg. Om du är intresserad av att arbeta på BVC finns möjlighet att göra även det.

För dig som vill utvecklas ännu mer i din roll finns möjlighet till extra ansvarsområden utifrån intresse, exempelvis mottagning inom BVC, astma/KOL eller diabetes. Vi värdesätter fortbildning och kompetensutveckling och vill att du själv ska kunna påverka utformningen av din tjänst.

Vi är i en utvecklingsfas med många nya och roliga projekt att se fram emot. Därför söker vi dig som vill vara delaktig i vårt utvecklingsarbete och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt i linje med att vi ska erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

Vår kultur präglas av våra värderingar - välkomnande, drivande, omtanke och respekt - och det är viktigt för oss att du arbetar i linje med dessa. Läs gärna mer om våra värderingar och hur vi arbetar med dem här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/att-jobba-i-region-skane/

KVALIFIKATIONER
Nu välkomnar vi dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård med specialistkompetens i allmänmedicin. För att vara aktuell för tjänsten krävs språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral, kunskaper i språk utöver svenska och/eller vana av journalsystemet PMO.

Som person har du framåtanda, är flexibel och har förmåga att anpassa dig till ändrande omständigheter samt har en god kommunikativ förmåga. Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta och därtill är du en person som aktivt bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi uppmuntrar drivna och utvecklingsinriktade medarbetare som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår arbetsplats och våra rutiner på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Enhetschef till mellanvården Bup i Helsingborg

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 8
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Skåne är ett verksamhetsområde med cirka 600 medarbetare. Verksamhetsområdet är uppdelat i sex områden; fyra geografiska områden samt område Första Linjen, som har enheter i hela Skåne samt område heldygnsvård, som även innefattar våra specialteam. Respektive område leds av en områdeschef.

Område Bup Helsingborg/Ängelholm/Landskrona bedriver öppenvård i form av mottagning på våra tre orter samt mellanvård som finns i Helsingborg. Vi samarbetar med de tio kommunerna i nordvästra Skåne. Mycket samverkan sker både internt och externt, främst med skola, socialtjänst och barnhabiliteringen.

På mellanvården i Helsingborg arbetar vi med specialiserad barn- och ungdomspsykiatri för barn och ungdomar 0-18 år. Där ingår även ett späd-och småbarnsteam, ett ätstörningsteam samt en familjeavdelning med två platser. Här finns cirka 30 medarbetare och utöver dessa har vi även personal under utbildning, till exempel psykologkandidater. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, familjebehandlare och medicinska sekreterare.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som chef i Region Skåne: https://www.skane.se/jobb-och-utbildning/jobba-hos-oss/utvecklas-med-region-skane/arbeta-som-chef-i-region-skane/

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef ansvarar du för personal, budget och verksamhetsutveckling. Vidare tar du initiativ till att leda förändringar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten. I ditt ledarskap ser du verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv där du planerar och organiserar samt följer upp beslut och resultat. Vidare ansvarar du för den dagliga driften där du leder och fördelar arbetet på mellanvården samt arbetar proaktivt så att resurserna används på ett optimalt sätt. Du arbetar tillsammans med kunniga medarbetare och det är av stor vikt att du identifierar dina medarbetares styrkor och utvecklingsbehov i förhållande till uppdraget och arbetar kontinuerligt med medarbetares utveckling. Därutöver organiserar du verksamheten på ett strukturerat och resultateffektivt sätt.

Bup i Skåne är inne i en spännande utvecklingsfas och som enhetschef hos oss är du självklart med och bidrar till den fortsatta utvecklingen. Du har stöd från ledningsgrupp och enhetschefer på de andra enheterna. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande, varierande och spännande arbete med goda möjligheter till individuell utveckling. Tillsammans med dig kommer vi att utforma det stöd och den kompetensutveckling du behöver i ditt ledarskap.

Är du nyfiken på att höra mer om ledarskap inom vår förvaltning? Förvaltningschef Katarina Hartman intervjuas i regionens chefspodd om sin syn på ledarskap:https://soundcloud.com/rs-chefspodd/chefspodd-katarina-hartman/s-9krAEQxBsS9?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är engagerad och har ett genuint intresse för att leda och utveckla medarbetare och verksamhet. Du är en kommunikativ person som är lyhörd för medarbetarna och tycker att det är viktigt med delaktighet, samtidigt som du har integritet och kan ta beslut utifrån ett arbetsgivarperspektiv. För ett framgångsrikt samarbete tror vi även att du är en positiv person som vill vara med och bidra till arbetsglädje.

Som ledare/enhetschef på BUP är du handlingskraftig och engagerad samt positiv till förändringsarbete. Vidare har du en god organisationsförmåga då ditt ansvar omfattar såväl verksamhetsutveckling som personal och ekonomi. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra verksamheter och vårdgrannar inom upptagningsområdet. Eftersom vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt att du är stabil och trygg i din yrkesroll.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
- Högskoleexamen inom relevant yrkesområde.
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vid legitimationsyrke krävs språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
- Goda datorkunskaper.

Meriterande för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete i ledande positioner och utbildning inom ledarskap.
- Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete med utredning och behandling.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Enhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrimottagning i Helsingborg

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 8
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Skåne är ett verksamhetsområde med cirka 600 medarbetare. Verksamhetsområdet är uppdelat i sex områden; fyra geografiska områden samt område Första Linjen, som har enheter i hela Skåne och område heldygnsvård, som även innefattar våra specialteam. Respektive område leds av en områdeschef.

Område Bup Helsingborg/Ängelholm/Landskrona bedriver öppenvård i form av mottagning på våra tre orter samt mellanvård som finns i Helsingborg. Vi samarbetar med de tio kommunerna i nordvästra Skåne. Mycket samverkan sker både internt och externt, främst med skola, socialtjänst och barnhabiliteringen.

På mottagningen i Helsingborg arbetar vi med specialiserad barn- och ungdomspsykiatri för barn och ungdomar upp till 18 år. Här finns cirka 40 medarbetare och utöver dessa har vi även personal under utbildning, till exempel psykologkandidater. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, medicinska sekreterare och administratörer.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som chef i Region Skåne: https://www.skane.se/jobb-och-utbildning/jobba-hos-oss/utvecklas-med-region-skane/arbeta-som-chef-i-region-skane/

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som enhetschef ansvarar du för personal, budget och verksamhetsutveckling. Vidare tar du initiativ till att leda förändringar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten. I ditt ledarskap ser du verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv där du planerar och organiserar samt följer upp beslut och resultat. Vidare ansvarar du för den dagliga driften där du leder och fördelar arbetet på mottagningen samt arbetar proaktivt så att resurserna används på ett optimalt sätt. Du arbetar tillsammans med kunniga medarbetare och det är av stor vikt att du identifierar dina medarbetares styrkor och utvecklingsbehov i förhållande till uppdraget och arbetar kontinuerligt med medarbetares utveckling. Därutöver organiserar du verksamheten på ett strukturerat och resultateffektivt sätt.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Skåne är inne i en spännande utvecklingsfas och som enhetschef hos oss är du självklart med och bidrar till den fortsatta utvecklingen. Bup står inför utmaningar nu med ökat inflöde och därmed även en stress i arbetsgruppen. Du har stöd från ledningsgrupp och enhetschefer på de andra enheterna. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande, varierande och spännande arbete med goda möjligheter till individuell utveckling. Tillsammans med dig kommer vi att utforma det stöd och den kompetensutveckling du behöver i ditt ledarskap.

Är du nyfiken på att höra mer om ledarskap inom vår förvaltning? Förvaltningschef Katarina Hartman intervjuas i regionens chefspodd om sin syn på ledarskap:https://soundcloud.com/rs-chefspodd/chefspodd-katarina-hartman/s-9krAEQxBsS9?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är engagerad och har ett genuint intresse för att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna. Du är en kommunikativ person som är lyhörd för medarbetarna och tycker att det är viktigt med delaktighet, samtidigt som du har integritet och kan ta beslut utifrån ett arbetsgivarperspektiv. För ett framgångsrikt samarbete tänker vi även att du är en positiv person som vill vara med och bidra till arbetsglädje.

Som ledare/enhetschef på Bup är du handlingskraftig och engagerad samt positiv till förändringsarbete. Vidare har du en god organisationsförmåga då ditt ansvar omfattar såväl verksamhetsutveckling som personal och ekonomi. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra verksamheter och vårdgrannar inom upptagningsområdet. Eftersom vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt att du är stabil och trygg i din yrkesroll.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
- Högskoleexamen inom relevant yrkesområde som tex. socionom, sjuksköterska eller psykolog.
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vid legitimationsyrke krävs språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
- Goda datorkunskaper.

Meriterande för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete i ledande positioner och utbildning inom ledarskap.
- Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete med utredning och behandling.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

ST-läkare till vuxenpsykiatri Helsingborg

ST-läkare
Läs mer Apr 30
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till oss - vi vill utbilda dig till en av framtidens bästa psykiater!

Vill du bli en del av vår ST-läkargrupp som med bred kompetens brinner för psykiatri och har ett intresse av att utveckla såväl professionen, som verksamheten? Då ska du söka dig till oss! Vi erbjuder dig en högkvalitativ utbildningstjänst med stora möjligheter att utvecklas både som kliniker och forskare. Låt oss mötas för att diskutera dina önskemål och vad vi kan erbjuda dig!

Många av våra ST-läkare engagerar sig i forskning, pedagogik och kvalitetsarbete. Klinisk tjänstgöring under handledning, strukturerade handledarsamtal, kurser och seminarier för att uppnå målbeskrivningen i ST-programmet är en självklarhet. Kompetensutveckling erbjuds även genom regelbunden undervisning, gemensam ST-dag med mera. Vi har en humanistisk och etisk värdegrund som genomsyrar utbildningen, med engagerade studierektorer och erfarna specialister som handleder.

Genom psykiatrin i Skåne erbjuds befolkningen ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri och rättspsykiatri. Psykiatri Skåne har cirka 3 300 anställda och har en gedigen anknytning till Lunds universitet och andra lärosäten i regionen.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Helsingborg har mottagningar och team förlagda i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm. All heldygnsvård finns i Helsingborg. Verksamheten har cirka 470 anställda.

Verksamheten är en universitetssjukvårdsenhet som präglas av mångfald och hög kompetens med närhet till forskning och undervisning. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla den specialistpsykiatriska vården, till exempel pågår ett flertal utvecklingsprojekt. Inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel finns Psykiatriforskning Skåne för klinisk psykiatri som underlättar genomförandet av kliniska studier.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsternas upplägg planeras i samråd med verksamhetschef, studierektor och handledare. Innehållet följer den målbeskrivning som fastställts för att uppnå specialistkompetens i vuxenpsykiatri.

Läs mer om våra respektive verksamheter på www.skane.se/sv/Webbplatser/Psykiatri-Skane


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet av vuxen- och/eller barnpsykiatri är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse för forskning.

Du som söker har god kommunikativ förmåga och kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla både kunskap och göra patienten delaktig i sin vård. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bevis om läkarexamen och legitimation samt övriga handlingar som du önskar åberopa lämnas vid intervju.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!



ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till VO vuxenpsykiatri i Helsingborg

Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 7
Gör skillnad. Varje dag.

Brinner du för att ge god service? Gillar du att planera och organisera ditt arbete med fokus på att hålla en hög kvalitet? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss.

Vuxenpsykiatrin Helsingborg är en del av Psykiatri och Habilitering Skåne. Vår heldygnsvård och mottagningar på lasarettsområdet i Helsingborg är i en spännande och utvecklande fas. Där kan du få vara med och bidra till psykiatrisk vård som präglas av samarbete, öppenhet och kvalitet samt teamarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad medicinsk sekreterare som vill arbeta både på vår öppenvårdsmottagning samt vår heldygnsvårdavdelning. Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt, utvecklande, spännande och varierande arbete.

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du flexibelt med både mottagning och heldygnsvård. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sekreteraruppgifter, vilket innebär bland annat bokningar i VÅPS, kodning av behandlingar och diagnoser, inregistrering av post, skriva remissvar, vara konferenssekreterare och bevaka remissvar. Det förekommer även arbete med e-tjänsterna 1177 samt telefonservice till patienterna. Du arbetar i nära samarbete med andra yrkeskategorier i ett tvärprofessionellt team.

Vi är en arbetsplats med engagerade kollegor som kan stötta dig i din vardag. Vi tillämpar tillitsbaserat ledarskap vilket gör att du arbetar under eget ansvar vilket ger stor frihet, arbetsro och möjlighet till egen utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng, alternativt motsvarande utbildning som medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare ser vi som meriterande. Vi använder oss av systemen Melior, MedSpeech och Pasis och ser gärna att du har kunskaper i dessa system men inget krav.

Det här är en tjänst för dig som är ansvarsfull, drivande och självständig i ditt arbete. Som person är du serviceinriktad, flexibel och har god förmåga att samarbeta. För oss är det viktigt att våra medarbetare har både patienternas och verksamhetens bästa i fokus. Då vi är måna om att anställa rätt person lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

I denna rekrytering sker löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till VO kirurgi i Helsingborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 15
Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker just nu dig som är en positiv och driven sjuksköterska som tycker att kirurgi är spännande.

Vill du bli en av oss och göra skillnad tillsammans med oss?

Hos oss arbetar vi med patienten i fokus och hanterar avancerad medicinsk teknik i en effektiv, anpassad och välutvecklad verksamhet. Vår verksamhet bedriver högspecialiserad kirurgi inom kolorektala och övre gastrointestinala sjukdomar. Orsaken kan vara en onkologisk diagnos men även akuta kirurgiska diagnoser som kräver en kortare vårdtid. Vi har i nuläget 16 vårdplatser men vårt mål är att växa lite till.

På vår enhet arbetar vi aktivt med förbättringsarbete och vill vara med i utvecklingen av vården både inom vår enhet och vårt verksamhetsområde. Hos oss arbetar kunniga och engagerade medarbetare med vårt mål är att ha patienten i fokus genom personcentrerad vård. Vi strävar efter kontinuerlig utveckling och arbetar med personcentrerad vård. Nästa fas i vårt utvecklingsarbete innefattar tillsättning av en omvårdnadsansvarig sjuksköterska och omvårdnadsronder, där alla professioner deltar för att tillsammans ge patienten bästa tänkbara vård. I denna utveckling använder vi oss av Anna Forsberg som är legitimerad sjuksköterska och professor i vårdvetenskap.

Till vår hjälp i teamen har vi bland annat servicevärdar, receptionist, stomiansvarig undersköterska, dietist, kommun-samordnande undersköterska, bemanningsassistent, administratör med chefsstödsuppdrag och platskoordinator.

Vi arbetar i nyrenoverade lokaler med modern teknik, design och utsmyckning. Alla våra patienter bor i enkelrum med egen toalett och dusch.

Låter detta som en spännande arbetsplats? Sök till oss idag!

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

Eller läs gärna vår artikel på Framtidens Karriär-Sjuksköterska Bredd och spännande utmaningar på kirurgen – Framtidens karriär Sjuksköterska, du når den via följande länk: https://sjukskoterskekarriar.se/2023/03/28/bredd-och-spannande-utmaningar-pa-kirurgen/ (sjukskoterskekarriar.se)

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två sjuksköterskor till oss inom verksamhetsområde (VO) kirurgi i Helsingborg.

För oss är det av största vikt att du ska trivas och känna dig trygg och välkommen i din roll som sjuksköterska. Du blir en del av ett tvärprofessionellt team bestående av undersköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut samt försörjningsfarmaceut som avlastning vad avser viss läkemedelshantering. Vi har även ett nära samarbete med smärtteamet på Helsingborgs lasarett.

I rollen som sjuksköterska hos oss ingår vård av patienter med varierande behov. Medicinteknisk vård, centrala infarter, smärtbehandling (PCEA, PCA), nutritionssonder, sårbehandling med undertrycksbehandling är delar som ingår i ditt arbete. Mobilisering av patienter är en viktig del av vår vård, i vilken vi tar hjälp av Pedatim som är ett träningsprogram.

Som nyanställd får du en introduktion med handledning som är anpassad för dig. Vi har erfarna sjuksköterskor på avdelningen som gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenhet samt stöttar dig på din nya arbetsplats. Region Skåne har ett obligatoriskt introduktionsprogram för nyutbildade sjuksköterskor. Här får du en möjlighet att stärka dig i din nya yrkesroll med klinisk färdighetsträning och teoretiska föreläsningar. Det finns även möjlighet att få läsa specialistutbildning inom kirurgi som ger sextio högskolepoäng på halvfart under två års tid.

Tjänsten innebär rotationsarbete dag, kväll och natt. Antal nattpass påverkar veckoarbetstiden. Helgtjänstgöring ingår, två av fem helger. Den 1 januari 2024 höjdes OB- tillägget.

Vid önskemål finns även möjlighet till enbart natttjänstgöring vilket innebär 32 timmar per veckan samt helgtjänstgöring två av fem helger.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande för tjänsten om du har specialistutbildning inom kirurgi och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att bli framgångsrik i din roll ser vi att du är en fokuserad och engagerad person som trivs med tempoväxlingar. Du har en god förmåga att anpassa och prioritera ditt arbete samt visar omsorg om patienter och deras närstående men är också en god arbetskamrat. Inom vårt verksamhetsområde ta vi vara på vår samlade kompetens och delar med oss av denna till varandra. På så sätt finns möjlighet för alla att utvecklas och känna sig delaktiga. Det är viktigt att du vill bidra till detta. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Ambulanssjukvårdare till VO ambulans i Helsingborg

Ambulanssjukvårdare
Läs mer Apr 3
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) ambulans ansvarar för ambulansverksamheten i nordvästra och sydvästra Skåne med ambulansstationer på tio orter. Ambulanssjukvården i Region Skåne har utvecklats till en regionalt likställd verksamhet med samarbete över tidigare länsgränser, gränslös dirigering, gemensamma behandlingsriktlinjer och gemensam kompetensutveckling. Verksamhetsområdet omfattar cirka 350 medarbetare.

Förvaltningen befinner sig i kontinuerlig förändring och utveckling inom flera områden såsom kompetensförstärkning, forskning, utbildning och kvalitetssäkring, vilket ger positiva effekter för både patienter och medarbetare. Personcentrerad vård är i fokus, vilket bidrar till att våra medarbetare får bättre förutsättningar och verktyg att vårda våra patienter samt ge råd och stöd till medborgare med hög kvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Nu har vi möjlighet att välkomna en ambulanssjukvårdare för en tidsbegränsad anställning.

Ambulansen är ofta först på plats och insatsen kan vara helt avgörande för patienten. Du arbetar med prehospital akutsjukvård där du möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Arbetet sker i team och som ambulanssjukvårdare åker du alltid tillsammans med en annan sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska. Ni bedömer och behandlar patienter i hemmet, på skadeplats och under transport till vårdinrättning. Fokus ligger på god omvårdnad och medmänsklighet i patientmötet.

Verksamheten pågår dygnet runt och året runt.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsterna krävs att du är utbildad ambulanssjukvårdare. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser det som önskvärt att du har arbetslivserfarenhet från akutsjukvård. För tjänsten är även B-körkortsbehörighet samt god körvana ett krav. Körkort nivå C1 alternativt B-körkort taget före juli 1996 är meritande.

Att arbeta i ambulans ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi värdesätter att du är trygg och väletablerad i din roll som ambulanssjukvårdare. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Verksamheten i dagens ambulanssjukvård ställer stora medicinska och tekniska krav men även krav på flexibilitet. Ena stunden arbetar du under stor press och i nästa har du all tid i världen. Som oftast är du och din kollega önskade och välkomna men det finns också tillfällen där er närvaro av någon anledning är oönskad. Men en sak är säker - man gör skillnad varje dag för medborgare i Region Skåne. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning kommer det ske en uttagning bestående av lämplighetstest i form av intervju, fysiskt test och ett körprov. Vid en anställning erbjuds du en introduktion på cirka sju veckor som är anpassad utefter dina tidigare erfarenhet och kompetenser.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Även smittskydd och vårdhygien tillhör förvaltningen. Inom förvaltningen bedriver vi även forskning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterska till Bemanningsenhet i Helsingborg

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Maj 6
Gör skillnad. Varje dag

Gillar du omväxling? Nu får du chansen att få vara en del av Bemanningsenheten på Helsingborgs sjukhus. Är du erfaren undersköterska och letar efter en arbetsplats där utveckling och flexibilitet är en självklarhet? Då ska du söka dig till oss!

Bemanningsenheten vid Helsingborgs sjukhus bemannar de olika verksamheterna på sjukhuset vid vakanser eller behov av förstärkning. Alltid med en hög kompetens, glädje och ett gott bemötande till både patienter och kollegor. Vårt uppdrag är att samordna kompetens, främst inom slutenvården med olika specialiteter. Enheten består av Resursteamet och timanställda. Resursteamet är vår tillsvidareanställd personal som verkar som sjukhusets bemanningspool och består av cirka 30 medarbetare, främst sjuksköterskor och undersköterskor samt chefsstöd.

Varmt välkommen till oss på Bemanningsenheten!

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare i resursteamet blir du ett känt ansikte på Helsingborgs sjukhus. Du blir en förebild och får ett helhetsperspektiv på patientflödet och kan sprida kunskap mellan avdelningarna. I din roll som undersköterska arbetar du inom flera specialiteter samtidigt som du arbetar i en lärorik miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans bildar ni ett team med hög kompetens, flexibilitet och yrkesstolthet. Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter. Vi har även regelbundet interna utbildningar.

Att arbeta i resursteamet kräver både erfarenhet och flexibilitet och det är därför vi erbjuder lönetillägg till våra tillsvidareanställda. Anställningen innebär att man arbetar dag, kväll, natt och helg. I din anställning har du ett flexibelt arbetssätt och kan byta turer efter verksamhetensbehov. Vill du veta mer om vårt avtal, är du välkommen att höra av dig.

Hassan arbetar som undersköterska och har varit en del av resursteamet sedan 2019. En fördel med att arbeta i resursteamet är just att man får en naturlig variation på arbetsplatsen. Han trivs i resursteamet, för att det är flexibelt, kompetensutvecklande och varierande.

- Jag lär känna olika kollegor och olika avdelningar. Det är spännande när man inte vet hur ens arbetsdag kommer se ut, säger Hassan.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård enligt tidigare programstruktur eller är utbildad undersköterska inom den nya programstrukturen som har läst samtliga inriktningar. Du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi ser att du har flera års erfarenhet av yrket inom hälso- och sjukvård.

Vi tror att du som söker är trygg i din yrkesroll och visar ett stort engagemang, god servicekänsla och förmåga att ta ansvar. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av teamet och har en god samarbetsförmåga. Vidare drivs du av nya utmaningar och vill vara med och bidra till en bättre vård för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Den 1 juli 2023 blev titeln undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Om du idag har en tillsvidareanställning som undersköterska och blir erbjuden en ny tjänst kan du behålla din titel undersköterska fram till 2033-06-30. Vid eventuell intervju/anställning behöver du kunna visa upp bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller ett intyg att du var tillsvidareanställde den 1 juli 2023. Om du idag inte har ett yrkesbevis från Socialstyrelsen eller omfattas av övergångsbestämmelserna innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent och inte undersköterska. Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor och övergångsbestämmelserna här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till VO ambulans

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 4
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter din nästa utmaning som sjuksköterska och vill arbeta inom ambulanssjukvård? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Verksamhetsområde (VO) ambulans ansvarar för ambulansverksamheten i nordvästra och sydvästra Skåne med ambulansstationer på tio orter. Ambulanssjukvården i Region Skåne har utvecklats till en regionalt likställd verksamhet med samarbete över tidigare länsgränser, gränslös dirigering, gemensamma behandlingsriktlinjer och gemensam kompetensutveckling. Verksamhetsområdet omfattar cirka 280 medarbetare.

Förvaltningen befinner sig i förändring och utveckling inom flera områden såsom kompetensförstärkning, forskning, utbildning och kvalitetssäkring, vilket ger positiva effekter för både patienter och medarbetare. Personcentrerad vård är i fokus, vilket bidrar till att våra medarbetare får bättre förutsättningar och verktyg att vårda våra patienter samt ge råd och stöd till medborgare med hög kvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna ambulanssjuksköterskor och grundutbildade sjuksköterskor till oss i Helsingborg, Ängelholm och Landskrona.

Ambulansen är ofta först på plats och insatsen kan vara helt avgörande för patienten. Som ambulanssjuksköterska arbetar du med prehospital akutsjukvård där du möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Du bedömer och behandlar patienter i hemmet, på skadeplats och under transport till vårdinrättning. Arbetet som ambulanssjuksköterska är kvalificerat och självständigt. Fokus ligger på god omvårdnad och medmänsklighet i patientmötet. Du arbetar i team och åker alltid tillsammans med en ambulanssjukvårdare, eller annan sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska.

Vår verksamhet pågår dygnet runt och året runt.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För tjänsten är även B-körkortsbehörighet samt god körvana ett krav. Körkort nivå C1 alternativt körkort B taget före juli 1996 är meritande för tjänsten. Vi söker i första hand dig som även har specialistutbildning med inriktning mot ambulanssjukvård eller annan relevant specialistutbildning. Därtill ser vi det som önskvärt att du har arbetslivserfarenhet från akutsjukvård.

Att arbeta i ambulans ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi värdesätter att du är trygg och väletablerad i din roll som ambulanssjuksköterska. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Verksamheten i dagens ambulanssjukvård ställer stora medicinska och tekniska krav men även krav på flexibilitet. Ena stunden arbetar du under stor press och i nästa har du all tid i världen. Som oftast är du och din kollega önskade och välkomna men det finns också tillfällen där er närvaro av någon anledning är oönskad. Men en sak är säker - man gör skillnad varje dag för medborgare i Region Skåne. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning kommer det ske en uttagning bestående av lämplighetstest i form av intervju, om du anses motsvara våra krav vid intervju bjuds du vidare till fysiskt test och ett körprov. Vid en anställning erbjuds du en introduktion på cirka sju veckor som är anpassad utefter dina tidigare erfarenhet och kompetenser.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att välkomna dig!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Även smittskydd och vårdhygien tillhör förvaltningen. Inom förvaltningen bedriver vi även forskning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Gynekologi och bröstavdelning i Helsingborg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 17
Gör skillnad. Varje dag

Vill du vara med och göra skillnad för våra patienter inom kvinnosjukvården? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu två nya kollegor, en för blandad tjänstgöring dag och natt samt en för enbart nattjänstgöring.

Hos oss får du vara delaktig i ett spännande och utvecklande projekt! Vi vill ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och kommer att satsa ännu mer på en hälsosam arbetsplats. Under våren 2024 har vi påbörjat projektet Hälsosam arbetsplats 90:10 som kommer att pågå under två år. Projektet innebär att man arbetar 90 procent av sin arbetstid kliniskt och resterande 10 procent delas mellan personlig utveckling och utveckling av enheten. Under projekttiden kommer kontinuerlig utvärdering att ske för att säkerställa önskad effekt.

Gynekologi- och bröstavdelningen på Helsingborgs lasarett är en nära sammansvetsad enhet som bedriver både gynekologisk och obstetrisk verksamhet. Vi vårdar kvinnor i alla åldrar och har inriktning mot akuta gynekologiska tillstånd, akuta och planerade gynekologiska operationer samt gynekologisk cancer. Vi har ett eget intag via vår gynekologiska akutmottagning. På vår avdelning vårdar vi även bröstpatienter efter planerad operation som del av behandling vid cancer, men även vid postoperativa komplikationer.

På vår avdelning har vi tio vårdplatser som fördelas på två vårdlag. Du arbetar tillsammans med andra sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och läkare. Tillsammans arbetar vi för att ge patienten den bästa möjliga vård.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska eller barnmorska hos oss arbetar du på en avdelning med nästan enbart kvinnliga patienter. Du utför vanligt förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska eller barnmorska på vårdavdelning. Vi lägger stor vikt i att sätta patienterna främst och att ge den vård som varje unik patient behöver. Vidare har vi en undersköterska som på vardagar tar hand om Mina planer, en koordinator som sköter flödet på avdelningen och inom kort även en farmaceut.

Under natten är vår akutmottagning sammankopplad med den gynekologiska vårdavdelningen där arbetet utgår ifrån. En sjuksköterska eller barnmorska har huvudansvar för vårdavdelningen och en för den gynekologiska akutmottagningen och hjälps åt utifrån aktuell belastning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du tidigare arbetat inom områdena gynekologi, bröst eller akutsjukvård är det meriterande, men inget krav.

Du som söker är en lugn och trygg person med ett genuint intresse och engagemang för att vårda och ge alla patienter högkvalitativ vård. Då du möter patienter som befinner sig i olika skeden i livet krävs även förmåga till empati, gott bemötande och god omvårdnad. Du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterska till Vårdcentralen Råå i Helsingborg

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Apr 30
Gör skillnad. Varje dag.

Lockas du av att jobba på en välfungerande arbetsplats med härliga kollegor och som ger dig möjligheten att utveckla dig som person och i din profession? Då är du den undersköterska vi söker efter.

Vårdcentralen Råå ligger i södra delen av Helsingborg, bara ett stenkast från havet, med bra tåg- och bussförbindelser. Vårt team på drygt 50 anställda tar hand om våra 11 400 listade patienter och vi söker nu dig som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten och komplettera teamet genom att bli vår nya kollega. Hos oss finns det ett aktivt tvärprofessionellt samarbete mellan våra medarbetare och vi är vana vid att handleda såväl studenter/kandidater som nya kollegor. Här lägger vi stor vikt vid att bibehålla en god arbetsmiljö och våra medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens utveckling, kvalité och sociala miljö. Vi arbetar också regelbundet med förbättringsarbete och har många nya och roliga projekt att se fram emot, bland annat 1177-direkt.

Förutom distriktssköterskemottagning har vi även specialistmottagningar för diabetes, astma-allergi-KOL, inkontinens, äldrevård, Unga Vuxna samt en livstilsmottagning. Alla patienter har en namngiven läkare och patienter med kroniska sjukdomar finns på en bevakningslista och kallas aktivt till läkarbesök. Här har vi också ett väl utbyggt rondsystem.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och teamarbete. I ditt dagliga arbete sysslar du bland annat med EKG, blodtryckskontroller, mindre såromläggningar samt med att assistera sjuksköterskor och läkare vid diverse undersökningar. Tillsammans med tre kollegor ansvarar du för den interna och externa provtagningen. Du kommer även att ansvara för veckobeställningarna i Marknadsplatsen. Då vi är måna om variation och utveckling finns det även möjlighet att arbeta med andra ansvarsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård enligt tidigare programstruktur, eller är utbildad undersköterska inom den nya programstrukturen som har läst samtliga inriktningar. Du har minst två års yrkeserfarenhet som undersköterska av att arbeta på vårdcentral. Vidare har du erfarenhet av provtagningsarbete och goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i programmet Marknadsplatsen samt PMO.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team tillsammans med medarbetare både inom din egen och andra professioner samt du är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Du har förmåga att prioritera och ställa om när det behövs, är noggrann, trygg och stabil samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Som person är du lyhörd och empatisk samt har ett positivt förhållningssätt och visar ett stort engagemang i ditt arbete. Vidare har du lätt för att samarbeta och tycker om en variation av arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du, precis som vi, har ett intresse av att arbeta med utveckling och förbättring. Därutöver har du ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Den 1 juli 2023 blev titeln undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Om du idag har en tillsvidareanställning som undersköterska och blir erbjuden en ny tjänst kan du behålla din titel undersköterska fram till 2033-06-30. Vid eventuell intervju/anställning behöver du kunna visa upp bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller ett intyg att du var tillsvidareanställde den 1 juli 2023. Om du idag inte har ett yrkesbevis från Socialstyrelsen eller omfattas av övergångsbestämmelserna innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent och inte undersköterska.

Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor och övergångsbestämmelserna här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialist-/överläkare till Barn- och ungdomspsykiatrimottagning mellanvård

Specialistläkare
Läs mer Apr 18
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och fortsätta utveckla barn- och ungdomspsykiatrisk mellanvård i Helsingborg? Vi söker nu en överläkare alternativt specialistläkare som med kompetenta och engagerade kollegor vill göra skillnad för barn och ungdomar.

Barn- och ungdomspsykiatrins uppdrag avser specialiserad barn- och ungdomspsykiatri för patienter upp till 18 år. Verksamheten bedriver barnpsykiatriska öppenvårdsmottagningar och mellanvård i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm. Mellanvården i form av dagvårdspsykiatri innefattar spädbarnsverksamhet, tonårs- och familjedagvård samt ett mindre ätstörningsteam. Barnpsykiatrisk heldygnsvård är lokaliserad i Malmö. Vi samarbetar med kommunerna för att tillsammans med patienter och anhöriga uppnå bästa möjliga vård.

Utrednings- och behandlingsarbetet bedrivs i tvärprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, familjebehandlare, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 30 medarbetare. Mottagningarna präglas av hög kompetens, nära samarbete och omtanke gentemot varandra. Förutom utvecklingsdriv finns det gott om glädje och humor.

Våra lokaler ligger i den tidigare Tretornbyggnaden centralt i Helsingborg. Hit tar du dig enkelt såväl med cykel som med tåg, buss eller bil.

ARBETSUPPGIFTER
Som överläkare hos oss arbetar du med fördjupade bedömningar, diagnostik samt behandling av barn och ungdomar med medelsvår till svår psykisk ohälsa. I tjänsten ingår arbete som bakjour i den samlade barnpsykiatrins bakjourslinje i Region Skåne samt handledning till ST- och underläkare. Du har viktig roll att medverka i olika interna konferenser och på ett mer övergripande sätt bidra till samt verka för en god och patientsäker vård på mellanvården.

Vi ser positivt på om du vill engagera dig i utvecklingen av vården och öka kvaliteten i vården för patienten. Detta gör du genom att bidra med och dela mid dig av din medicinska kompetens i det ständigt pågående förbättringsarbetet som Bup Skåne kännetecknas av. Hos oss finns det goda möjligheter till fortbildning och forskning utifrån dina intressen i linje med verksamhetens och patientens behov.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. Ditt arbete sker främst i våra vårdlokaler, men då andra yrkesgrupper arbetar i hemmen eller på andra ställen, behöver du i undantagsfall följa med.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri eller barn- och ungdomsmedicin. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du ska ha genomgången eller planerad kurs i klinisk handledning.

För anställning som överläkare ska du även ha:
- heltidstjänstgöring om minst tre år (dokumenterad effektiv tid)
- klinisk skicklighet och självständighet inom barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri eller barn- och ungdomsmedicin
- definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde
- dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter
- disputation.

Vid en universitetssjukvårdsenhet krävs att läkare har pedagogisk erfarenhet och utbildning. Denna kan du ha förvärvat genom handledning av exempelvis sjuksköterske- och läkarstudenter samt läkare under utbildning och som bi- eller huvudhandledare av doktorander. Beskriv tydligt i ansökan genomgångna eller planerade pedagogiska kurser (dokumentation), erfarenhet av handledning och undervisning på olika nivåer.

Självklart har du ett intresse och engagemang för målgruppen. Som person har du en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga samt arbetar strukturerat och gärna i team. Du är generös med din kunskap och vill bidra till fortsatt positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I samband med att du skickar in din ansökan ska du fylla i frågeformuläret som måste vara fullständigt och korrekt ifyllt. Du behöver även bifoga dina handlingar digitalt, se under Övrigt vilka handlingar du behöver skicka med. För att vi ska kunna bedöma din ansökan måste den vara komplett.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan till en stimulerande och trivsam arbetsplats!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska sökande till specialistläkartjänst bifoga läkarlegitimation, specialistkompetensbevis och bevis om pedagogisk erfarenhet och utbildning. Gällande tjänst som biträdande överläkare ska även tjänstgöringsintyg bifogas. För överläkartjänst kan krävas examensbevis gällande disputation, intyg om docentur och publikationslista (uppdelat på originalpublikationer, översiktsartiklar och övriga publikationer). OBS! Dessa digitala handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning, därför ska de medfölja din ansökan.

Utomnordiska avhandlingar ska bifogas ansökan och vara bedömda av Universitets- och högskolerådet samt uppfylla kraven för doktorsavhandling vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet. I förekommande fall kommer en bedömning göras av Forskarutbildningsnämnden vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet, på initiativ av Gemensamma Sakkunniggruppen. Vid eventuella frågor, mejla till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Läkare eller specialistläkare till Mobilt team närsjukvård i hela Skåne

Läkare
Läs mer Apr 17
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och bygga upp mobila närsjukvårdsteam i Skåne? Just nu har vi team som redan är i drift i Landskrona, Ystad och Kristianstad och inom kort även i Hässleholm, Ängelholm, Helsingborg, Trelleborg, Malmö och Lund. Vi söker läkare till alla orter!

Vi är stolta och glada över att få möjligheten att arbeta med denna nya vårdform där fler kan få sjukvård i hemmet. Vi hoppas hitta dig som är intresserad av att bygga upp och utveckla verksamheten tillsammans med oss och bli en del av vårt team.

Mobilt team närsjukvård kommer att finnas på nio orter som tillsammans kommer att vara tillgängliga i Skånes 33 kommuner. Teamen är en sammanhållen vårdform där primärvården är navet i samverkan med sjukhuset i området, upphandlad läkarbil, ambulans, privata och offentliga vårdcentraler samt andra vårdaktörer som exempelvis vård- och omsorgsförvaltningen i kommunen. Teamen erbjuder en trygg vård för de mest sköra och sjuka, som annars ofta behöver åka till sjukhuset eller vårdcentralen. Nu kommer teamen i stället hem för att bedöma, planera, ordinera eller utföra insatser, utifrån varje enskild patients behov. Målet är att erbjuda patienter en kvalificerad vård såväl medicinskt som psykosocialt. I teamet finns läkare, sjuksköterskor, kurator och medicinsk sekreterare. Vid behov av arbetsterapeut och fysioterapeut samarbetar teamet med kommunen.

Som anställd i teamet tillhör du organisatoriskt område Mobila team och specialiserad palliativ vård i Primärvården Skåne.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier/orter som är kopplade till en huvudannons.

ARBETSUPPGIFTER
Som läkare i Mobilt team närsjukvård arbetar du självständigt och gör hembesök hos patienterna i kommunerna runt orten som teamet utgår från. Du leder och deltar aktivt i planering runt patientens vård tillsammans med övriga yrkesprofessioner samt samverkar med övriga vårdgivare. Patienten får medicinsk bedömning och behandling som annars skulle utförts på sjukhus. I de fall patienter kan behöva vård på sjukhuset eftersträvar vi direktinläggningar på avdelning.

Du är en viktig del i utvecklingen av den medicinska kompetensen och patientsäkerheten. Kvalitets- och förbättringsarbete ingår som en självklar del i arbetet för hela teamet. Det finns möjlighet för delad tjänst, vilket innebär att du kan arbeta viss tid i det mobila teamet och resten på sjukhus eller vårdcentral. Det finns även möjlighet till handledning av ST-läkare i några av teamen.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare eller är specialistläkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Även annan specialistkompetens kan bedömas relevant. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala samt giltigt B-körkort är ett krav.

Du som söker har goda yrkeskunskaper och är trygg i din yrkesroll och har förmåga att se patientens individuella behov. Vidare är du en person som trivs med att arbeta självständigt och planera ditt arbete samtidigt som du uppskattar att arbeta teambaserat med andra yrkesprofessioner. Du är strukturerad, har lätt för att prioritera och har ett flexibelt förhållningssätt i att lösa arbetsdagens upplägg. En del av arbetet innebär stöd och samtal i livets olika skeden. Därför är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tycker du att detta låter som en spännande tjänst? Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om vårt sätt att arbeta, vår härliga stämning och gemenskap, våra framtidsplaner och mycket mer. Vi ser fram emot att höra från dig!

I denna rekrytering tillämpar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.



ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Läkare eller specialistläkare till Mobilt team närsjukvård i hela Skåne

Specialistläkare
Läs mer Apr 17
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och bygga upp mobila närsjukvårdsteam i Skåne? Just nu har vi team som redan är i drift i Landskrona, Ystad och Kristianstad och inom kort även i Hässleholm, Ängelholm, Helsingborg, Trelleborg, Malmö och Lund. Vi söker läkare till alla orter!

Vi är stolta och glada över att få möjligheten att arbeta med denna nya vårdform där fler kan få sjukvård i hemmet. Vi hoppas hitta dig som är intresserad av att bygga upp och utveckla verksamheten tillsammans med oss och bli en del av vårt team.

Mobilt team närsjukvård kommer att finnas på nio orter som tillsammans kommer att vara tillgängliga i Skånes 33 kommuner. Teamen är en sammanhållen vårdform där primärvården är navet i samverkan med sjukhuset i området, upphandlad läkarbil, ambulans, privata och offentliga vårdcentraler samt andra vårdaktörer som exempelvis vård- och omsorgsförvaltningen i kommunen. Teamen erbjuder en trygg vård för de mest sköra och sjuka, som annars ofta behöver åka till sjukhuset eller vårdcentralen. Nu kommer teamen i stället hem för att bedöma, planera, ordinera eller utföra insatser, utifrån varje enskild patients behov. Målet är att erbjuda patienter en kvalificerad vård såväl medicinskt som psykosocialt. I teamet finns läkare, sjuksköterskor, kurator och medicinsk sekreterare. Vid behov av arbetsterapeut och fysioterapeut samarbetar teamet med kommunen.

Som anställd i teamet tillhör du organisatoriskt område Mobila team och specialiserad palliativ vård i Primärvården Skåne.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier/orter som är kopplade till en huvudannons.

ARBETSUPPGIFTER
Som läkare i Mobilt team närsjukvård arbetar du självständigt och gör hembesök hos patienterna i kommunerna runt orten som teamet utgår från. Du leder och deltar aktivt i planering runt patientens vård tillsammans med övriga yrkesprofessioner samt samverkar med övriga vårdgivare. Patienten får medicinsk bedömning och behandling som annars skulle utförts på sjukhus. I de fall patienter kan behöva vård på sjukhuset eftersträvar vi direktinläggningar på avdelning.

Du är en viktig del i utvecklingen av den medicinska kompetensen och patientsäkerheten. Kvalitets- och förbättringsarbete ingår som en självklar del i arbetet för hela teamet. Det finns möjlighet för delad tjänst, vilket innebär att du kan arbeta viss tid i det mobila teamet och resten på sjukhus eller vårdcentral. Det finns även möjlighet till handledning av ST-läkare i några av teamen.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare eller är specialistläkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Även annan specialistkompetens kan bedömas relevant. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala samt giltigt B-körkort är ett krav.

Du som söker har goda yrkeskunskaper och är trygg i din yrkesroll och har förmåga att se patientens individuella behov. Vidare är du en person som trivs med att arbeta självständigt och planera ditt arbete samtidigt som du uppskattar att arbeta teambaserat med andra yrkesprofessioner. Du är strukturerad, har lätt för att prioritera och har ett flexibelt förhållningssätt i att lösa arbetsdagens upplägg. En del av arbetet innebär stöd och samtal i livets olika skeden. Därför är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tycker du att detta låter som en spännande tjänst? Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om vårt sätt att arbeta, vår härliga stämning och gemenskap, våra framtidsplaner och mycket mer. Vi ser fram emot att höra från dig!

I denna rekrytering tillämpar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.



ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Verksamhetschef till VO hud, ögon, ÖNH i Helsingborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 22
Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker en ny verksamhetschef till verksamhetsområde hud, ögon och ÖNH som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla en organisation man gärna pratar om i positiva ordalag. Med dig kommer vi ha fortsatt fokus på ledarskap, hög kvalitet, patientsäkerhet, arbetsmiljö och medarbetarskap.

Verksamheten bedrivs såväl vid Helsingborgs lasarett som på Ängelholms sjukhus. Vår verksamhet inom hud omfattar utöver normal hudverksamhet på ett länssjukhus även mottagning för sexuell hälsa. Hudverksamheten ingår i ett av region Skånes vårdval och är en universitetssjukvårdsenhet (USVE) med viktiga uppdrag inom forskning och utbildning.
Verksamheten inom specialiteten ögon, som också ingår i ett vårdval, är ett brett uppdrag inom såväl medicinska som kirurgiska ögonsjukdomar liksom riktade högspecialiserade uppdrag utanför vårdval.
Vår verksamhet inom ÖNH finansieras via ordinarie regionbidrag och omfattar ett brett uppdrag inklusive gren- respektive tilläggsspecialiteter röst och talrubbningar, hörsel- och balansrubbningar och allergologi samt med välintegrerade audiologi och logopedimottagningar samt vårdplatser integrerade i en avdelning för kirurgisk akutsjukvård. Operationer inom ÖNH bedrivs såväl i Helsingborg som i Ängelholm.
Hela vår verksamhet har en aktiv del inom utbildningssektorn och driver såväl delar av sjuksköterske- och läkarutbildningarnas praktiska och teoretiska moment.

Här kan läsa mer om hur det är att arbeta som chef i Region Skåne: https://tinyurl.com/yf64mykk

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har vilja och förmåga att leda vårt verksamhetsområde framöver. Du har siktet inställt på att skapa en attraktiv arbetsplats och du vill utveckla verksamheten genom att arbeta aktivt med ständiga förbättringar. För att trivas inom Region Skåne är det viktigt att du känner dig hemma i våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamhetsområdets alla delar, ekonomi, personal och verksamhetsutveckling. Vidare ingår det att skapa goda förutsättningar för forskning, utveckling och utbildning. I uppdraget representerar du även verksamheten i regionala och nationella sammanhang. Du leder verksamhetsområdets ledningsgrupp, ingår i förvaltningsledningsgruppen och rapporterar direkt till förvaltningschefen samt har det övergripande ansvaret för att vidareutveckla kvalitet, patientsäkerhet och resurseffektivitet. Då två av sektionerna (ögon och hud) ingår i vårdval är det viktigt att sätta sig in i vårdvalet och att arbetet utvecklas så att verksamheten uppnår såväl verksamhetsmässiga som ekonomiska mål.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara en erfaren och engagerad chef, som är närvarande i ditt sätt att leda och kan driva utvecklingen mot uppsatta mål. Du behöver ha god förmåga att navigera i komplexa sammanhang med hög integritet, trygghet och mod. Du tar dig an utmaningar, skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö, samt entusiasmerar chefer och medarbetare till fortsatt goda prestationer och resultat, samtidigt som du har förmåga att skapa och behålla trygghet i en verksamhet med behov av förändring under kommande år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av facklig samverkan då du leder den lokala fackliga samverkansgruppen. Till stöd i ditt arbete har du ekonom, HR-partner samt verksamhetsutvecklare.

Fackliga kontaktpersoner:
Kommunal - tfn. 010-4427935.
Ledarna - Wiveca Lind, mobil. 0725-997891
SRAT - Shiva Lindahl, tfn. 042-4063384
Läkarförbundet - Johan Gustafsson, mobil. 0705-54 27 54
Vision - Åsa Olsson Rämö, mobil. 0768-870 521
Vårdförbundet Camilla Persson - tfn. 042-406 25 71

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har universitets och/eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård samt tidigare ledarerfarenhet. Du har vana av att arbeta i en stor organisation och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation, gärna i en chefsposition samt erfarenhet av att driva verksamhetsutveckling och förändringsarbete. Har du ledarskapsutbildning är detta fördelaktigt.

Vi söker dig som har en god analytisk förmåga och som kan förvandla strategiska målsättningar till operativa handlingsplaner. Som ledare är du närvarande, tydlig och kommunikativ med förmåga att etablera och vidmakthålla goda samarbetskontakter. Du är trygg i ditt ledarskap och du kan fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Du vet hur du ska prioritera och är bekväm med att delegera. Som person är du lyhörd, ödmjuk och prestigelös med förmåga att skapa engagemang. Vi lägger stor vikt vid din ledarskapsförmåga och dina personliga egenskaper.

Har vi väckt din nyfikenhet och du är intresserad av att arbeta hos oss kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en organisation med hög kompetens och stora utvecklingsmöjligheter!

Vi planerar att hålla intervjuer den 24 maj i Helsingborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Röntgenavdelning i Helsingborg

Medicinsk sekreterare
Läs mer Apr 26
Gör skillnad. Varje dag.

God diagnostik förutsätter tillgång till mer eller mindre avancerade diagnostiska tekniker. För att på ett rationellt sätt kunna bedriva en effektiv och säker medicinsk verksamhet med god kvalitet har vi samlat resurskrävande undersökningar inom verksamhetsområde diagnostik. Här ingår de medicinska specialiteterna bild- och funktionsmedicin, klinisk fysiologi, nuklearmedicin och neuroradiologi.

Röntgenverksamheten inom Helsingborgs lasarett bedrivs i Helsingborg, Ängelholm och Landskrona som tillsammans erbjuder tillgång till diagnostik under dygnets alla timmar. Här utförs ultraljudsundersökningar, datortomografi- och magnetkameraundersökningar, periferangiografi samt traditionella röntgenundersökningar.

Röntgenavdelningen på Helsingborgs lasarett bedriver akutverksamhet dygnet runt. Totalt är vi cirka 160 medarbetare inom olika yrkeskategorier som alla arbetar för att upplevelsen för patienten ska bli så bra som möjligt. Vi arbetar med ständiga förbättringar och hos oss får du ett närvarande ledarskap av våra två enhetschefer som uppmuntrar till och ger goda förutsättningar för ständig utveckling.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

Låter det som något för dig? Då ska du inte tveka att söka dig till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny medicinsk sekreterare till oss på Röntgenavdelningen i Helsingborg!

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du i team där du har en väldigt viktig roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter att organisera och strukturera det administrativa arbetet i ditt team. I din roll hanterar du medicinsk dokumentation, remisshantering, tidsbokning av undersökningar inom diagnostik och receptionsarbete. Därutöver ingår administrativa arbetsuppgifter kopplat till bland annat media, så som beställningar av bilder och svar, samt telefonkontakt med remitterade patienter. Samarbetet på avdelningen är avgörande för vår framgång och vi arbetar ständigt med förbättringar. Vi välkomnar därför om du har egna idéer och vill bidra till verksamhetens utveckling. Här är du med och bidrar till en hälsosam arbetsmiljö för alla.

På Röntgenavdelningen har vi fast schema och du arbetar under dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har godkänd utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration på 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng, alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och goda kunskaper i medicinsk terminologi är krav för tjänsten. Du har också en god datorvana. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet som medicinsk sekreterare, likaså om du har erfarenhet av att arbeta med diagnostik. Även kunskaper i våra system Sectra Ris-Pacs, MedSpeech, Vårdguiden 1177, HR-fönster och Pasis är önskvärt.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Du har också god initiativ- och samarbetsförmåga i ditt arbete samt är ansvarstagande och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett positivt och lösningsfokuserat sätt. Vidare har du god förmåga att hantera ett skiftande arbetstempo samt är flexibel för när förutsättningarna för arbetet ändras och nya beslut fattas. Därutöver ser vi att du precis som vi agerar i enlighet med våra värderingar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Husensjö i Helsingborg

Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 3
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Husensjö är en välfungerande verksamhet belägen nära centrala Helsingborg med drygt 8 000 listade patienter och 35 medarbetare. Till oss är det enkelt att ta sig både med bil och kollektivtrafik och vi har medarbetare i närområdet men också mer långväga ifrån.

Vi vill vara det självklara primärvårdsvalet bland de boende och arbetande i vårt område med omnejd, både för gamla och unga. Vare sig det gäller akut omhändertagande vid infektioner eller olycksfall, eller vid längre kontakter och behandlingar. Även vid kroniska sjukdomar vill vi vara förstahandsvalet. Med vår gemensamma kompetens och arbetsglädje vill vi bidra till en fungerande primärvård för alla våra patienter.

På vårdcentralen arbetar förutom läkare och distriktssköterskor även astma- och diabetessjuksköterskor, dietist, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeuter och medicinska sekreterare. Dessutom finns här en livsstilsmottagning, hypertonimottagning, rökavvänjning, familjecentral och äldrevårdsmottagning. Barnavårdscentralen Fröhuset Husensjö ligger också i direkt anslutning till vårdcentralen. Vi är en enhet med bred kompetens och god bemanning inklusive fastanställda läkare. Vi har en god stämning och en positiv arbetsmiljö som främjar utveckling och påverkansmöjligheter.


ARBETSUPPGIFTER
Just nu har vi behov av en vikarie till en av våra medicinska sekreterare under sex månaders tid. Som medicinsk sekreterare på vårdcentralen fungerar du som chefsstöd i det personaladministrativa arbetet samt får möjlighet att arbeta med journalskriving, skanning, posthantering och receptionsarbete. Du blir en av fyra sekreterare som utifrån kompetens och intresseområden bidrar till att arbetet på mottagningen flyter på inom yrkesgruppens ansvarsområden.

Vi är positiva till utveckling. Både att du som individ får kontinuerlig utbildning och möjlighet att utvecklas men också till att alla bidrar till enhetens utveckling över tid. Tillsammans skapar vi vår mottagning inom uppdragets ramar.



KVALIFIKATIONER
För att vara rätt person för rollen behöver du möta följande behörighetskrav:

• Slutförd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY)/(400 p (YH) eller motsvarande utbildning.
• Erfarenhet av dokumentation av medicinska journaler.
• Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Vidare ser vi det som meriterande om du har:

• Tidigare erfarenhet av arbete i primärvården.
• Tidigare erfarenhet som chefsstöd.
• Kunskap och erfarenhet kring arbetet som chefsstöd i personaladministrativa uppgifter.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i primärvården och tillika har ett intresse av att fungera som chefsstöd i det personaladministrativa arbetet. För dig är gott bemötande, samarbete och service en självklarhet och du ser digitala system och IT-verktyg som självklara arbetsredskap. Att arbeta självständigt såväl som i team är något som du är bekväm med. I ditt arbete är du strukturerad/ordningssam, initiativtagande, flexibel, strukturerad och lösningsorienterad. Du ser möjligheter i stället för hinder och trivs med interaktionen med människor. Då vi är måna om att hitta rätt person för detta vikariat lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.



ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare till klinisk fysiologi och nuklearmedicin i Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Apr 12
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en engagerad specialistläkare eller en erfaren ST-läkare inom klinisk fysiologi/kardiologi? Då kan du vara den vi söker!

På Klinisk fysiologi och nuklearmedicin arbetar cirka 35 anställda inom yrkeskategorierna läkare, både specialister och ST-läkare, biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare, undersköterskor, ingenjörer, och sjukhusfysiker. Vi genomför avancerade undersökningar inom områdena ultraljud, nuklearmedicin, neurofysiologi, lung- och arbetsfysiologi, elektrofysiologi och tryck- och flödesfysiologi. Behovet av undersökningar ökar och vi vill därför bli fler. God diagnostik förutsätter tillgång till mer eller mindre avancerade diagnostiska tekniker. För att på ett rationellt sätt kunna bedriva en effektiv och säker medicinsk verksamhet med god kvalitet har vi samlat resurskrävande undersökningar inom verksamhetsområde diagnostik. Här ingår de medicinska specialiteterna klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt radiologi,.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en specialistläkare inom klinisk fysiologi alternativt kardiologi. Även en erfaren ST-läkare kan vara aktuellt. Hos oss erbjuds du en varierande arbetsdag som specialistläkare med ett brett spektrum av undersökningar tillsammans med trevliga kollegor. Arbetsuppgifter kan variera utifrån din kompetens och specialistområde.

Är du specialist finns också möjlighet att bli sektionchef (40% av tiden).

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med specialistkompetens inom klinisk fysiologi/nuklearmedicin eller kardiologi alternativt minst fyra år som ST-läkare inom specialiteten. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Bred erfarenhet och kompetens inom ultraljud är meriterande för tjänsten.

Som person ser vi att du är engagerad, ansvarstagande och bidrar till en god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för klinisk fysiologi. Den dagliga kontakten med människor ställer krav på att du är serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga. Vidare tycker du att förändringsarbete är viktigt och vill aktivt delta i verksamhetens fortsatta utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi och nuklearmedicin i Helsing

Biomedicinsk analytiker/BMA
Läs mer Apr 25
Gör skillnad. Varje dag

God diagnostik förutsätter tillgång till mer eller mindre avancerade diagnostiska tekniker. För att vi på ett rationellt sätt ska kunna bedriva en effektiv och säker medicinsk verksamhet med god kvalitet har vi samlat resurskrävande undersökningar inom verksamhetsområde diagnostik. Här ingår de medicinska specialiteterna bild- och funktionsmedicin, klinisk fysiologi, nuklearmedicin och neuroradiologi. På klinisk fysiologi och nuklearmedicin görs avancerade undersökningar med hjälp av ultraljud, nuklearmedicinsk teknik och traditionella fysiologiska metoder. Vi ansvarar för samtliga elektrofysiologiska metoder som EKG, Holter-EKG, EEG och EMG. Vidare utför vi alla speciella tryck- och flödesmätningar i urinvägar. Vi som arbetar på mottagningen är biomedicinska analytiker, undersköterskor, läkare, medicinska sekreterare, ingenjörer och sjukhusfysiker.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny kollega och välkomnar dig som är biomedicinsk analytiker till vår mottagning! Vår mottagning präglas av en positiv stämning bland arbetskamrater och goda möjligheter att utvecklas i sin respektive profession. Vi arbetar ständigt med utveckling av kvalitet- och patientsäkerhet.

I rollen som biomedicinsk analytiker hos oss får du ett varierande arbete inom klinisk fysiologisk diagnostik, vilket innefattar undersökningar inom ultraljud, neurofysiologi, nuklearmedicin och traditionell fysiologi. Tjänsten innefattar såväl akuta som elektiva undersökningar. Du arbetar självständigt med undersökningar samtidigt som du samarbetar i team med läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukhusfysiker och ingenjörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning klinisk fysiologi. Dina språkkunskaper motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet inom neurofysiologi och/eller ultraljud.

Till vårt team söker vi dig som är flexibel och har god samarbetsförmåga. Samtidigt tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har viljan att driva verksamheten framåt i en positiv anda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterska till Klinisk fysiologi och nuklearmedicin i Helsingborg

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Apr 25
Gör skillnad. Varje dag.

God diagnostik förutsätter tillgång till mer eller mindre avancerade diagnostiska tekniker. För att på ett rationellt sätt kunna bedriva en effektiv och säker medicinsk verksamhet med god kvalitet har vi samlat resurskrävande undersökningar inom verksamhetsområde diagnostik. Här ingår de medicinska specialiteterna radiologi, klinisk fysiologi och nuklearmedicin.

Hos oss på Klinisk fysiologi och nuklearmedicin görs avancerade undersökningar med hjälp av ultraljud, nuklearmedicinsk teknik samt neurofysiologiska och fysiologiska metoder. Vi ansvarar för samtliga elektrofysiologiska metoder så som EKG, Holter-EKG, EEG och EMG. Vidare utför vi alla speciella tryck- och flödesmätningar i urinvägarna. Vi som arbetar på avdelningen är läkare, biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare, undersköterskor, ingenjörer och sjukhusfysiker.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en undersköterska till vårt team!

Hos oss på Klinisk fysiologi och nuklearmedicin i Helsingborg arbetar du självständigt som undersköterska och i team med biomedicinska analytiker, läkare, medicinska sekreterare och ingenjörer. I rollen som undersköterska tar du stort ansvar för bland annat EKG-tagning, utlämning av långtids-EKG, sömnapnéer och långtidsblodtrycksmätningar.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med en positiv stämning bland arbetskamraterna och mycket patientkontakt. Din arbetstid är förlagd till dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård enligt tidigare programstruktur eller är utbildad undersköterska inom den nya programstrukturen som har läst samtliga inriktningar. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. För att bli aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet av arbete på sjukhus.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom området klinisk fysiologi och/eller akutsjukvård samt kardiologi.

Som person ser vi att du är flexibel och noggrann samt att du har förmåga att prioritera och organisera dina arbetsuppgifter utifrån förändrade omständigheter. Du trivs med att arbeta i team, samtidigt som du har god förmåga att arbeta självständigt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter också att du, precis som vår engagerade arbetsgrupp, känner en glädje i ditt arbete och att du har förmåga att sprida detta till din omgivning. Rollen som undersköterska hos oss förutsätter även att du är prestigelös och ödmjuk. Därtill ser vi att du har en naturlig fallenhet för att bemöta alla människor på ett trevligt och förtroendeingivande sätt både vid fysiska möten som via telefon eller digitalt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsammans med oss delar du Region Skånes värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt och använder dessa i ditt dagliga arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare till Akutmottagning i Helsingborg

Specialistläkare
Läs mer Apr 24
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde akutsjukvård driver Akutmottagningen och bemannar akutvårdsplatser vid Helsingborgs lasarett. Akutmottagningen är en av de största i Skåne och vi har runt 76 000 besök per år. Här utbildar vi för närvarande 19 ST-läkare i akutsjukvård och vi har 22 specialistläkare.

Region Skåne har en tydlig satsning på akutläkarutbildning med regional samverkan mellan de heldygnsöppna akutmottagningarna. I vår växande grupp av ST-läkare och specialistläkare satsar vi nu även på fortbildning för färdiga specialistläkare inom akutsjukvård och erbjuder goda möjligheter till klinisk forskning.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Är du specialistläkare och vill bli en del av vårt härliga team? Då ska du inte tveka att söka till oss. Nu ser vi fram emot att välkomna en ny specialistläkarkollega!

Vårt kliniska uppdrag inom akutläkargruppen expanderar och vår utbildning av ST-läkare ökar. I dina arbetsuppgifter ingår kliniskt arbete som akutläkare på Akutmottagningen och handledning av ST-läkare. Då specialiteten är i en utpräglad utvecklingsfas läggs mycket tid vid utvecklingsarbete inom kliniska rutiner, utbildning och forskning. Akutläkare bemannar en linjelöst driven akutmottagning samt innehar funktioner för triage, larm och driftsledning. Handledning och utbildning är en tonvikt för specialistläkare i klinisk tjänst.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du specialistkompetens inom akutsjukvård. Du har också erfarenhet av kliniskt arbete på akutmottagning och arbete inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet inom handledning, utbildning och av att driva förbättringsprojekt. Därutöver är erfarenhet av att hantera ultraljudsbilder fördelaktigt, likaså ser vi positivt på om du snabbt kan sätta dig in i journalsystem och administrativa system.

Som person ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt och intresse för att kunna hantera de vitt skilda patientärenden och situationer som verkligheten på en akutmottagning innebär. Vi förutsätter även att du har en god samarbetsförmåga. Vidare har du ambition och drivkraft i förbättringsarbete, men också en uthållighet och tålmodighet för att fullfölja din uppgift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Hjälpmedelskonsulent till Hjälpmedelsmottagning i Helsingborg

Fysioterapeut
Läs mer Apr 17
Gör skillnad. Varje dag.

Är du legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut med intresse utvecklings- och förbättringsarbete? Då kanske du är nyfiken på att bli en del av oss på Hjälpmedelsmottagnigen i Helsingborg? Vi erbjuder dig ett betydelsefullt arbete i en miljö som präglas av positivt engagemang och stark teamförankring.

Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ingår i förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4 500 medarbetare med verksamhet på flertalet orter runt om i Skåne. VO hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne vilket innefattar hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar. Därtill tillkommer medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne län är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation och kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn och ungdomar upp till 20 års ålder och kommunerna för personer över 20 år. Undantag är specifika hjälpmedel såsom elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel som Region Skåne ansvarar för.

Hjälpmedelsverksamheten består av ett produktionsområde för patientnära enheter i form av mottagning, utprovning och anpassning, ett område för administration, sortiment och logistik samt en utvecklingsavdelning. Verksamheten har även processgrupper tvärs över alla funktioner för att möjliggöra snabbare styrning och beslut.

Mottagningsenheterna präglas av respektfullt bemötande, positivt engagemang, nära samarbete och bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en hjälpmedelskonsulent till hjälpmedelsmottagningen i Helsingborg.

Som hjälpmedelskonsulent arbetar du med utprovning och anpassning av hjälpmedel till barn, ungdomar och vuxna. Du fungerar som handledare och rådgivare till förskrivare och patienter gällande sortimentsurval, information och produktinformation samt utbildning och fortbildning. Arbetet innebär ett nära samarbete med förskrivare och hjälpmedelstekniker.

Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader.

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och/eller fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav, liksom ett giltigt B-körkort då resor i tjänsten förekommer. För att lyckas i tjänsten krävs även att du har god datorvana. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom områdena hjälpmedel, habilitering och rehabilitering.

Som person är du flexibel, självständig och genuint intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Du har god förmåga att organisera, prioritera och ta egna initiativ. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att denna annons finns publicerad under flera yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Hjälpmedelskonsulent till Hjälpmedelsmottagning i Helsingborg

Arbetsterapeut
Läs mer Apr 17
Gör skillnad. Varje dag.

Är du legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut med intresse utvecklings- och förbättringsarbete? Då kanske du är nyfiken på att bli en del av oss på hjälpmedelsmottagnigen i Helsingborg? Vi erbjuder dig ett betydelsefullt arbete i en miljö som präglas av positivt engagemang och stark teamförankring.

Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ingår i förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4 500 medarbetare med verksamhet på flertalet orter runt om i Skåne. VO hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne vilket innefattar hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar. Därtill tillkommer medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne län är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation och kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn och ungdomar upp till 20 års ålder och kommunerna för personer över 20 år. Undantag är specifika hjälpmedel såsom elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel som Region Skåne ansvarar för.

Hjälpmedelsverksamheten består av ett produktionsområde för patientnära enheter i form av mottagning, utprovning och anpassning, ett område för administration, sortiment och logistik samt en utvecklingsavdelning. Verksamheten har även processgrupper tvärs över alla funktioner för att möjliggöra snabbare styrning och beslut.

Mottagningsenheterna präglas av respektfullt bemötande, positivt engagemang, nära samarbete och bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en hjälpmedelskonsulent till hjälpmedelsmottagningen i Helsingborg.

Som hjälpmedelskonsulent arbetar du med utprovning och anpassning av hjälpmedel till barn, ungdomar och vuxna. Du fungerar som handledare och rådgivare till förskrivare och patienter gällande sortimentsurval, information och produktinformation samt utbildning och fortbildning. Arbetet innebär ett nära samarbete med förskrivare och hjälpmedelstekniker.

Tjänsten avser ett vikariat på sex månader.

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och/eller fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav, liksom ett giltigt B-körkort då resor i tjänsten förekommer. För att lyckas i tjänsten krävs även att du har god datorvana. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom områdena hjälpmedel, habilitering och rehabilitering.

Som person är du flexibel, självständig och genuint intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Du har god förmåga att organisera, prioritera och ta egna initiativ. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lokalvårdare till Lokalvårdsenhet i Helsingborg

Sjukhusvaktmästare
Läs mer Apr 16
Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi dig som vill arbeta som lokalvårdare hos oss i Helsingborg och som vill bidra med ditt engagemang och arbetsglädje till vårt team. Tjänsten innebär att du arbetar som timanställd i Regionservice vilket betyder att du stöttar Lokalvårdsenheten med din kompetens i det dagliga arbetet. Det är ett arbete som erbjuder stor variation och omväxling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder timanställning i grunden. Detta innebär att antal arbetstimmar i veckan kan variera. Du har nu även möjlighet att kunna ansöka om semestervikariat för semesterperioden 2024. Semestervikariatet är förlagt under perioden vecka 23-35, under denna period kan du önska vilka sammanhängande veckor du kan arbeta (till exempel vecka 24-29), ingen ledighet kan beviljas under dessa veckor.

I rollen som lokalvårdare arbetar du med städning/lokalvård av mottagningar, kontorsutrymmen och allmänna ytor. Även smittstäd ingår.

Arbetet sker i sjukhusmiljö och du jobbar sida vid sida med bland annat sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och vaktmästare. I ditt dagliga arbete har du även kontakt med de patienter som vistas i lokalerna.

Då vi har verksamhet måndag till söndag kan arbetstiden innehålla både helg, natt- och kvälltjänstgöring. Arbetstiderna kan variera från tidigast klockan 06.00. Då de flesta pass börjar klockan 06.00 är det av största vikt att du kan vara på plats då arbetspasset börjar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är minst 18 år och har datorvana. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har lokalvårdsutbildning, SRY, dansk hygienstandard, INSTA800 och/eller arbetslivserfarenhet inom lokalvård. Även tidigare erfarenhet av arbete inom lokalvård är meriterande.

Vi söker dig som brinner för att ge god service och som vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Skånes patienter. Ett gott bemötande och en hög servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse. Därför vill vi att du är positiv, tillmötesgående och har ett genuint intresse för lokalvårdsyrket. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Känner du igen dig på denna beskrivning så kommer vi att trivas tillsammans! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterska till Medicinsk akutvårdsavdelning i Helsingborg

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Apr 16
Gör skillnad. Varje dag

Är du undersköterska och vill börja på en spännande avdelning med stark känsla av samhörighet? Nu söker vi undersköterskor till Medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA). Vi blir en akutvårdsavdelning (AVA) och vill därför anställa fler undersköterskor.

Hos oss på MAVA/AVA har vi i dagsläget 24 vårdplatser och 2 intermediärvårdsavdelningar (IMA) platser. Det består vården av omhändertagande av patienter med förväntad kort vårdtid. Under året ska vi även börja vårda kirurgiska patienter på ett av våra vårdlag. Vi vårdar patienter med varierande medicinskt- och omvårdnadsbehov, allt från unga till multisjuka äldre som insjuknat akut. Här bedrivs även intermediärvård. Du erbjuds möjlighet att ta del av specialiserad akutsjukvård tillsammans med kompetenta läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Du kommer vara en del av en fantastisk arbetsgrupp där tillhörighetskänslan är hög. MAVA är en bra avdelning att utvecklas på som undersköterska och är populär även bland studenter. Vi lägger stor vikt vid vidareutveckling såväl internt som via högskolor och lärosäten.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

Låter det som något för dig? Då ska du inte tveka att söka dig till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna fler erfarna undersköterskor till vårt team.

Som undersköterska på MAVA ser du till hela patientens behov där omvårdnad av patienten är av största vikt. Dina arbetsuppgifter innebär att ansvara för omhändertagande av den akut sjuka patienten, varav flera av våra patienter kan vara svårt sjuka. På avdelningen är du dagligen i komma i kontakt med olika tekniska apparaturer som hjärtövervakning och andningsstöd. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för våra medarbetare.

På MAVA arbetar vi tillsammans i team och alla ansvarar för att patienten ska få bästa möjliga vård. En del av ditt ansvar som undersköterska är omvårdnad, kontroller av vitala parametrar och delta i vissa undersökningar samt ett nära samarbete med läkarna.

Arbetstiden kan förläggas till dag som natt, vardagar såväl som helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård enligt tidigare programstruktur eller är utbildad undersköterska inom den nya programstrukturen som har läst samtliga inriktningar. Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift, är en förutsättning för tjänsten. Dina datorkunskaper är goda och du är van vid att arbeta i Officepaketet. Vana av venös och kapillär blodprovstagning är krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänstgöring på sjukhus, men det är inget krav. Det är meriterande med erfarenhet av telemetri samt om du har goda medicinska och kirurgiska erfarenheter.

Då det är en akutvårdsavdelning är det av stor vikt att du kan arbeta självständigt, har en välutvecklad social kompetens och trivs med att arbeta i grupp. För att lyckas i tjänsten krävs det också att du kan arbeta generalistiskt, har förmågan att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Vidare kan du arbeta parallellt med olika arbetsuppgifter samt har förmåga att göra omprioriteringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsterna avser sex tillsvidareanställningar och två tidsbegränsad anställning i form av långtidsvikariat.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Den 1 juli 2023 blev titeln undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Om du idag har en tillsvidareanställning som undersköterska och blir erbjuden en ny tjänst kan du behålla din titel undersköterska fram till 30/6 2033. Vid eventuell intervju/anställning behöver du kunna visa upp bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller ett intyg att du var tillsvidareanställd den 1 juli 2023. Om du idag inte har ett yrkesbevis från Socialstyrelsen eller omfattas av övergångsbestämmelserna innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent och inte undersköterska. Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor och övergångsbestämmelserna här:
https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad yrkestitel for underskoterska/information omskyddad yrkestitel/

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu